Arkadaşlar Efendimize Salavatlarınızı Buraya yazabilirsiniz.
Allah ve melekleri, Peygambere çok salâvat getirirler. Ey îman edenler, siz de ona salavât getirin  ve tam bir teslimiyetle selâm verin. (Ahzâb Sûresi, 33:56)
Hz.Muhammed(s.a.v)'e salavat
(842 mesaj) (144 katılımcı)- 
		18 yıl önce gönderildi #
- 
		Allah'ım, Efendimiz Muhammed'e, onun âl ve ashâbına, Senin bildiğin şeyler sayısınca ve Senin mülkün devam ettiği sürece daimî salât ve selâm eyle. 18 yıl önce gönderildi #
- 
		Allahümme salli ala seyyidine muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed 18 yıl önce gönderildi #
- 
		Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidina muhammed,kema salleyte ala ibrahim ve ala ali ibrahim,inneke hamiidn mecid. 18 yıl önce gönderildi #
- 
		Allahümme salli ala seyyidina ve nebiyyina muhammed. 18 yıl önce gönderildi #
- 
		cezallahü anna muhammeden sallallahü aleyhi ve selleme ma hüve ehlühü 18 yıl önce gönderildi #
- 
		ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN KARDEŞLERİM... 18 yıl önce gönderildi #
- 
		Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.Salaten tuncina biha min cemiil ahvali vel afat.Ve Takdilena biha min cemial hacat.Ve tütahhiruna biha min cemiisseyyiat.Ve terfeuna biha indeke aledderecat.Ve tübelliğina biha min aksal gayat.Min cemiil hayrat fil hayati ve badel memat.Amin YaMucibed deavat.Velhamdulillahi Rabbil alemin.Amin 18 yıl önce gönderildi #
- 
		Ve hamd Allah’a ki, ne kadar büyük olursa olsun hiçbir şey karşısında âciz kalmayan ve ne kadar ince ve zarif olursa olsun hiçbir şeyi gözden kaçırmayan kudretiyle, peygamberi Muhammed -Allah’ın salatı ona ve soyuna olsun- 18 yıl önce gönderildi #
- 
		Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidina muhammed,kema salleyte ala ibrahim ve ala ali ibrahim,inneke hamiidn mecid. 18 yıl önce gönderildi #
- 
		Allahümme salli ala seyyidina muhammedin hatemil enbiyai ve madenil esrari ve menbeil elvari ve cemalil kevneyni ve şerafid dareyni ve seyyidis sekaleynil mahsusi bi kabi kavseyn.hayırlı cumalar olsun inşallah. kardeşlerim. 18 yıl önce gönderildi #
- 
		Allah ım paygamberimize bütün yarattıkların sayısınca selat ve selam olsun. Onu çok seviyorum kızı fatımayı da çok seviyorum onların sevgisinide bana nasip et Allah ım amin 18 yıl önce gönderildi #
- 
		Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek." 18 yıl önce gönderildi #
- 
		Allah hepinizden razı olsun 18 yıl önce gönderildi #
- 
		Allah'ım! Efendimiz Muhammed'e öyle bir salât ve selâm et ki, o salât ile bizi bütün korkulardan ve afetlerden kurtar, bütün hacetlerimizi gider bizi bütün günahlardan temizle, bütün günah ve hatalarımızı bağışla. Ya Allah Ya Mucibe'd-daavat! 
 Hayatım boyunca ve öldükten sonra, her an bu dileklerimi kat kat fazlasıyla ver! Bir milyon salât ve selam, bir o kadarla çarpımından çıkan netice ve bunun da kat katı, Efendimiz Muhammed'e O'nun al ve ashab, ensar ve tabilerine olsun! Bu salâvatların herbirini, benim ömür günlerimdeki günahkar nefeslerim sayısınca çoğalt! Bu salâvatların herbirisi hürmetine beni affeyle, bana merhamet et. Bunu rahmetinle ihsan eyle,ey Erhamerrahimin. Amin.(Mesnevi-i Nuriye Habbe, Tazarru ve Niyaz)18 yıl önce gönderildi #
- 
		Dâima ve ebediyen salât ve selâm eyle; bütün varlıkların en. Mevlâm hayırlısı olan Habibine. 
 Ne zaman ki, her görünmez tehlike başa gelir; O sevgili-nin şefaati ümit edilir.
 Salât et İlâhım! Her gün ve her saatte; seçilmiş Musta-fa'ya, canlılar nefes alıp verdikçe...
 Salât et o seçilmişe ve bütün âline; yerin bitkileri ve esen rüzgârları adedince.
 Ve öyle salât et ki, doldursun göğü ve yeri; parlayan şimşek-lerle buluttan boşanan yağmurlar gibi.
 Gerçi Allah bizzat Kendisi salât etmiştir, Sana bu yeter; melekleri de Sana salât ve selâm eder.18 yıl önce gönderildi #
- 
		Allahumme sallı ala seyydıne muhammedın ve sellım. çalışıyorum ama ağzım boş kaldıkca her an salatu selam getıyorum efendımıze. Rabbım habıbının hurmetıne kabul et, affet gunahlarımızı, hayra dönüştür umutlarımızı, kabul eyle dualarımızı. Amın ya erhamerrahımın. 18 yıl önce gönderildi #
- 
		Allah'ım! Efendimiz Muhammed'e, onun âl ve Ashâ-bına ağaçların yaprakları, denizlerin dalgaları ve yağmurların damlaları sayısınca salât, selâm ve bereketler ihsan eyle! Allah'tan başka hiçbir ilâhın bulunmadığına ve Hz. Muhammed'in de Allah'ın resulü olduğuna şehadet ederim. Allah Tealâ ona rahmet etsin. 18 yıl önce gönderildi #
- 
		ALLAHÜMME salli ala seyyidine muhammedinil fatihi lima uğlika vel hatimi lima sebeka nasıril hakkıvelhadi ila sıratın müstekim.ALLAHIMKİLİTLENMİŞ KAPILARI AÇAN İLK GEÇEN PEYGAMBERLERİN SONUNCUSU HAK İLE HAKKIN YARDIMCISI DOĞRU YOLU HİDAYET EDİCİSİ MUAHAMMEDE SALATÜ SELAM EYLE AMİN AMİN AMİN 18 yıl önce gönderildi #
- 
		ALLAHÜMME SALLİALA MUHAMMEDİN VE SELLİM 18 yıl önce gönderildi #
- 
		Milyon salât, milyon selâm sana olsun, ey Allah'ın vahyinin emini! 18 yıl önce gönderildi #
- 
		ALLAHIM EFENDİMİZ MUHAMMEDE (S.A.V.) 
 EZELİ VE EBEDİ, AFAKI VE ENFÜSÜ, HAREKE VE SÜKÜN'U
 DOLDURACAK VE SONSUZ DERECEDE KATLAYIP ÇOĞALTACAK KADAR SALAT ETSİN18 yıl önce gönderildi #
- 
		Milyon salât, milyon selâm sana olsun, ey Allah'ın Habibi! 
 Hz. Peygamberin gül yüzüne her zaman salâvat getirmek, ölünceye kadar bana farz-ı ayn olsun.18 yıl önce gönderildi #
- 
		. Milyon salât, milyon selâm sana olsun, ey Allah'ın Resulü! Dil kılıcım her an bu şekeri kesmekle meşgul olsun. Muhammed'in eşsiz güzellikteki endâmına salâvat olsun. 18 yıl önce gönderildi #
- 
		allahumme sallı ala seyyıdına muhammedın ve sellım. YA HABIB ALLAH RESULUNU BINLER SALAT BINLER SELAM OLSUN. SEN ONUN HURMETINE BIZI BAĞIŞLA VE ONUNLA BIRLIKTE SENIN HUZURUNA ÇIKMAYI SEN BIZE NASIP EYLE... 18 yıl önce gönderildi #
- 
		allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed 18 yıl önce gönderildi #
- 
		EY ALLAHIM 
 SEVGİLİ PEYGAMBERİM MUHAMMED MUSTAFA (S.A.V.) EFENDİMİZE
 SENİN ONA SELAMIN KADAR BİZDEN DE SELAM ET18 yıl önce gönderildi #
- 
		Ezel sabahından mahşer gününe kadar Muhammed'in gönülleri cezbeden varlığına salâvat olsun. 18 yıl önce gönderildi #
- 
		LAİLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RESULULLAH . 18 yıl önce gönderildi #
- 
		Esselatü vesselamü aleyke ya RASULALLAH 
 Esselatü vesselamü aleyke ya HABİBALLAH
 Esselatü vesselamü aleyke ya Seyyidel evveline vel'ahirin,Veselamün alel mürselin...18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.