bugün fundacığımın bizlerrle paylaşmış olduğu 111 kere okunan duayı okuyacağım lütfen bana dertlernizi ve ismlerinizi söyleyin yine okuyacağım.hepinizden ALLAH RAZI OLSUN.LÜTFEN BENİM DUALARIM İÇİN DE AMİN DİYİN.
istekleri olanların dikkatine
(65 mesaj) (35 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
dilekglen Allah dualarını kabul etsin Sıkıntılarını gidersin.Amin.Ben de hayırlı sağlıklı bir evlat vermesini istiyorum rabbimden..benim için de okur musun ?Allah razı olsun. 3 ayet el kürsi de benden sana ..
18 yıl önce gönderildi # -
NE DEMEK ABLACIĞIM ELBETTE OKURUM AYRICA HAYIRLI EVLAT SAHİBİ OLMAN İÇİN OKUNAN DUAYI DA OKURUM HANİ FUNDA YAZMIŞTI.
dilekglen o dua hangisi ..
Allah razı olsun Allah dualarını kabul etsin.benim isteğim Allahımın giriştiğim işi hayırlı kılması,hayal kırıklığına uğratmaması,gönlümdekini hakkımda hayırlı eylemesi..inşallah kabul eder..
Bİ SANİE BAKIORUM.ALLAHÜMME YA EVVELÜ(100) KERE
TAMAM REYHANCIĞIM SEN DE DUALARIMDASIN CANIM ARKADAŞIM
Allah razı olsun.Tüm hayırlı hacetlerin rabbimizin katında karşılansın inşallah.Amin
canım benimde bir an önce isteidğim yuvayı hayırlısıyla kurmam için dua edermisin?
SAĞOL ABLACIĞIM ÇOK SAĞOL ALLAH'IM SENDEN DE RAZI OLSUN İNŞALLAH.
Allah razı olsun dilekcim Allah kabul etsin. benimde sıkıntılarım var onların geçmesi için dua edersen sevinirim 3 ihlas 1 fatiha 1 ayatel kürsi hediyem sana.
Ben ve bebeğim için borçlarımızdan kurtulmamız için dua edermisin.
Bende senin için dua edicem.
emine ben...18 yıl önce gönderildi # -
TAMAM TABİKİ BURADA İSMİ YAZILI OLANLARIN NE HACETLERİ VAR İSE KESİNLİKLE BUNU DİKKATE ALARAK HEPİNİZE DUA EDECEĞİMDEN ŞÜPHENİZ OLMASIN.
canım benim içind edua eder misin annem sağlığına kavuşsun diye çok hasta benim canım annem bide batuhan kardeşimiz için dua edersen sevinirim beni boşver gitsin bende sana 1 adet kevser okuyorum simdi
TABİKİ DERYACIĞIM
DİKEKCİĞİM LÜTFEN BENDENDE DUALARINI ESİRGEME ALLAH RAZI OLSUN
TABİKİ CANIM TABİKİ .SEN HİÇ MERAK ETME LÜTFEN.
CANIM ALLAH RAZI OLSUN.RABBİM HİÇ BİRİMİZİ DARA DÜŞÜRMESİN.AMİN.
BENDE SENİN İÇİN OKUYACAĞIM.DİLEĞİM İŞLERİM RAST GİTSİN.18 yıl önce gönderildi # -
beni unutma:)
Dilekglen kardeşim Allah bütün dualarını kabul etsin inşallah dünya ahiret saadeti nasip etsin dualarında benide unutmazssan sevinirim bende sana duacıyım
canım benim içinde dua eder misin.
Allah razı olsun siz her daim dualarımdasınız.18 yıl önce gönderildi # -
ya tabiki diyorum ya ismi geçen herkes için dua edeceğimden emin olun lütfen.
dilekcigim benim ıcınde ıstedıgım butun hayallerımın hayırlı bır sekılde en kısa zamanda olması ıcın dua edermısın.ŞIMDIDEN ALLAH RAZI OLSUN RABBİM DUALARINI KABUL ETSIN.AMIN
TABİBİ ELİFCİĞİM
Ben de umreye gitmeyi çok istiyorum. Bi de haftaya sınavım var. Sınavımı geçmem umreye gitmem için dua eder misiniz? Allah razı olsun, dualarınız da kabul olur inşallah amin amin amin
benide unutmazsan sevinirim rabbim yar ve yardımcın olsun.ALLAH KABUL ETSİN
ALLAHÜ TEALA DUALARINI KABUL EDER İNŞALLAH.. SENİNDE NE SIKINTIN DERDİN VARSA MEVLAM SANADA AYDINLIK VE FERAH KAPILARINI ARALAR İNŞALLAH..10 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM..
çok sağolun akşam dualarım hepimiz için.
dilekciğim Allah razı olsun seninde muradını biran evvel nasip etsin benim içinde öğretmenlik işimin olması ve kalbimden geçirdiğim niyetimin biranevvel olması için dua eder misin inşallah sizlerin dualarıyla niyetlerime kavuşurum
1 ayetel kürsi
3 ihlas
1 fatiha hediyem18 yıl önce gönderildi # -
tabiki ececiğim sen de dualarımdasın .
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.