SEVGİLİ DUA DOSTLARIM HEPİNİZE HAYIRLI GÜNLER İŞLERİM ÇOK KÖTÜ GİDİYOR ÇOK ZOR DURUMDAYIM EVİM SATILMAK ÜZERE ALLAH RIZASI İÇİN DUA EDİN RABBİME SIĞINIYORUM DUALARINIZI BEKLİYORUM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN LÜTFEN KUSURA BAKMAYIN ÇOK ÖZÜR DİLERİM SİZİ AİLEM GİBİ GÖRDÜĞÜM İÇİN HEMEN YAZDIM ALLAH A EMANET OLUN.DUA VE SELAM İLE.
EĞER BİZİM EVİMİZ SATILACAK OLSAYDI (HAYDİ DOSTLAR)........(yldz)
(62 mesaj) (27 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
yıldız abla nedemek sana da dua edicem bugun şimdilik 10 adet fatiha sıkıntılarından kurtulman için rabbim yardımcın olsun amin
18 yıl önce gönderildi # -
40 yunus(as)duası okuyorum amin deyin.
rabim bir an önce sizi feraha çıkarsın 3 ayetl kürsi
Allah yardımcın olsun abla inşallah kurtulursun bu durumdan en kısa zamanda Allah sana hayırlı rızk kapıları açsın.
100 fatihayla başlıyorum.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL KARDEŞİM RABBİM SENİDE DARDA KOMASIN.ALLAH A EMANET OL.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN.3 AYETELKÜRSİ AYDINLIĞIN OLSUN
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN.ALLAHIM SENİ DARLIKTAN BOLLUĞA ÇIKARSIN.AMİN...
yunus(as)duası hangi dua?
la ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimiyn hz yunus duası
la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin bu ismi azamdan olup dua bununla redolmazmış ALLAH KATINDA.
AMİN AMİN AMİN ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL KARDEŞİM RABBİM SENİDE DARDA KOMASIN.ALLAH A EMANET OL.
YA KİRAYI ÖDEYEMİYECEK DURUMDAYSAK,
YA AKŞAM GELEBİLECEĞİMİZ BİR EVİMİZ YOKSA,
YA ÖNÜNDE BOYUN BÜKMEK ZORUNDA OLDUĞUMUZ CANIMIZ,CİĞERİMİZ ÇOCUKLARIMIZIN ÇARESİZ BAKIŞLARI VARSA,
YA GÖZLERİMİZİ KAÇIRACAK YER ARIYORSAK SORGULU BAKIŞLARDAN,
YA ŞU ANDA BU İŞ BİZİM BAŞIMIZA GELSEYDİ.YA RABBİ KİMSEYİ ÇARESİZ,UMARSIZ BIRAKMA,KİMSEYİ RAHMETİNDEN ŞÜPHEYE DÜŞÜRME.
HAYDİ DOSTLAR,
BURDA BİR YANGIN VAR.ALLAH İÇİN SÖNDÜRELİM İNŞALLAH.
TÜM BU DURUMDA OLAN ÜMMETİ MUHAMMET ADINA.BENDEN.100.AYETEL KÜRSİ
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.
İNŞALLAH TOPLAR,TORBAYA İLAVE EDERİZ.DUASIYLA BİRLİKTE.18 yıl önce gönderildi # -
SAĞOL CANIM AABLACIĞIM DARA DÜŞTÜĞÜNDE EN AZ 40 KERE OKU BU GÜZEL DUAYI.
dilekçiğim sağol ben bunu biliyordum ama yunus peygamberimizin duası olsugunu bilmiyordum allah razı olsun senden canım annem .ok okur bu duayı demlı okur hiç dilinden dşürmez...
Ya zel-celali vel-ikram
Ya zel-celali vel-ikram
Ya zel-celali vel-ikram
Allahım sıkıntılarımızı tez saatte hayırla gider
amin amin amin
1 vakıa suresi hediyemdir
Allaha emanet olunPeygamber efendimiz, bir kimsenin (Ya zel-celali vel-ikram) diyerek dua ettiğini duyunca, (Allah’tan ne istersen iste, duan kabul olur) buyurdu. (Tirmizi) Başka bir hadis-i şerif de şöyle:(Ya zel-celali vel-ikramı çok söyleyin, ona çok devam edin.) [Tirmizi]
3 İNŞİRAH SURESİ OKUDUM DERMAN OLSUN DİYE
SON RAKKAM.................106.ADET.
4 AYETELKÜRSİ FERAHLI VERSİN
SON RAKKAM....................110.ADET
10.ADET.
SON RAKKAM.........................120.ADET.
bende de 7 adet ayetel kürsi inşallah yıldız ablamızın evi satılmaz.
SON RAKKAM..................127.ADET.
100 AYETEL KÜRSİ
100 LAİLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİN
100 SELAMÜN GAVLEN MİN RABBİR RAHİM
100 HASBÜNALLAH RABBÜN ALLAH
100 İHLAS
100 İNŞİRAH YILDIZ HANIMAALLAHIM EVSİZ YURTSUZ BIRAKMA KİMSEMİZİ .OKUMAYA BAŞLADIM İNŞALLAH
50 ayetel kürsi daha alıyorum ama akşam okuyabilirim duasını yapmayacaksanız.
DEĞERLİ DOSTUM ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH.YARIN AKŞAMA KADAR BANTTA KALACAK.SİZ RAHAT OLUN.
SON RAKKAM.....................277.ADET.
100ayetel kürsü
100 ihlas
100 ya maniu
yıldız kardeşim rabbim rdarda bırakmasın18 yıl önce gönderildi # -
21 AYETELKÜRSİ YA MEDET YA MEDET YA MEDET
2.ADET
SON RAKKAM.......................400.ADET.
170 ayet-el kürsi
100 ihlas okumuştum bu gün size kismetmiş
Allah kabul etsin Allah yardımcınız olsun.18 yıl önce gönderildi # -
Kardeşim Allah yardım etsin.
10 ayetel kürsi
YARABBİ SEN BİLİYORSUN KARDEŞİMİZİN DURUMUNU,SANA YALVARIYORUM NE OLUR BAK ARTIK DUA ZAMANI GELDİ.MÜMİNLERİN EL AÇTIK BİRLİK BERABERLİKLE DUALARA SARILDIK,SEVDİKLERİN HÜRMETİNE ,YETİŞ YARABBİ.
SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER,BAK YARABBİ BEN KENDİM İÇİN AĞLAYAMIYORUM KARDEŞİMİN DURUMU ÇOK DOKUNDU,ONA YARDIM ET NEOLUR AKAN GÜNAHKAR GÖZ YAŞLARIMIN KATINDA DEĞERİ OLMASA BİLE SEN ARAMIZDA DUALARI KABUL OLAN DOSLARIMIZ HÜRMETİNE ONLARIN AMİNLERİ HÜRMETİNE,GÜNAHSIZ YAVRULARIMIZIN HÜRMETİNE KARDEŞİMİZE YARDIM ET,DUAMIZ KABUL OLANA KADAR KAPINDAYIZ YARABBİ.KAPINDAN GİTMEYECEĞİZ ,ARAMIZDA BORÇ BATAĞINDAOLAN KARDEŞLERİMİZEDE YARDIM ET,BORCUMUZUN EDASI NI VER.ALCAKLILARIN ŞERRİNDEN KORU ONLARIN KALBINİ YÜMUŞAT,ONLAR SENİN İZNİN OLMADAN BİRŞEY DİYEMEZ,ONLARIN NASİYESİDE KALBİDE SENİN KABZA-İ KUDRETİNDEDİR.SENİN SENAN YÜCEDİR EY MERHAMET EDİCİLERİN MERHAMET EDİCİSİ
SIKINTILARDAN MUZDARİP OLAN BELKİ ARAMIZDA YAVRUSUNA EKMEK GÖTÜREMİYECEK OLAN KİMSELER
VARDIR.SEN ONLARADA HAYIRLI İŞLER ,HAYIRLI RIZIKLAR VER,ÖYLEKİ BİR DAHA MAİŞET SIKINTISI ÇEKMESİNLER
ALLAHIM BAK KAPINDAYIZ TÜM SİTE DOSLARI KAPINDA RESÜLÜN HÜRMETİNE DUALARIMIZI KABUL ET
TÜM SİTE DOSLARIMIN DUALARINA AMİN AMİN.BİNLERCE AMİN
300 ADET BEN ALIYORUM RABBİM KABUL ETSİN18 yıl önce gönderildi #
Konu Kapalı
Bu konu yeni cevaplara kapanmıştır.