Artık o kadar acizim o kadar yenilmiş durumdayım ki bana yapılanlar karşısında kendimi savunamıyorum karşı çıkamıyorum bile "ben öyle değilim ben kötü birşey yapmadım" diyemiyorum...İşler daha da büyüdü büyüyecek de sanırım. Belki kötülük düşünsem kötü olsam el üstünde tutulurdum ama şimdi elim kolum bağlı kabuğuma çekildim hakkımı savunacak gücüm de kalmadı sadece mahşere kalsın istemiyorum burda da doğruluğumu göstermek istiyorum, şikayet etmiyorum isyan etmiyorum ama bu yükü al benden Allah'ım ak-kara belli olsun artık. Direnme gücü ver bana! Güneş doğsun Allah'ım.
Allah' ım bana yardım et!
(31 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
doğacak sedef...
doğmasa bana doğmazdı..doğacak emin ol..
insan kendinde bilirmiş o kendi yaptıklarını senn üstüne yıkıyor..sen aciz diilsin sen çok güzelsin bir evin bir kızısın namuslu onurlu gururlu bir meleksin..
rabbim bilio ya seni üzdüğünü yaptıklarını görüo ya..
allahım yar ve yardımcın olsun sedefim..sanada güneş doğacak bilirim..bilirim doğacak sedef..sabret nolur..
bak birimiz yıkılmaktan yorulmuştu birimizinse annesi ölmüştü bulduumuzda birbirimizi..en yıkık anımızda bulduk en kötü anımızda...rabbim bizi görüo duyuyo..sen o dediimi yap ve bekle..
bir aytetel kürsi hediyemdir sana..18 yıl önce gönderildi # -
Sağol burcu Allah razı olsun, inşallah inşallah.
inşallah işler daha da büyümez.18 yıl önce gönderildi # -
Allahım Sedef kardeşimize Sabır ver sıkıntılarını gider.
18 yıl önce gönderildi # -
rabbim sabır versin tez zamanda sıkıntılarını alsın ilahi adalet er geç yerini bulur içini ferah tut rabbimin adaleti büyük
33 ya sabur
33 la havle
33 besmele
okudum senin yoldaşın olsun
inşallah18 yıl önce gönderildi # -
YA VAHİD YA KAHHAR YA KADİR YA MUKTEDİR YA ALLAH
Allah'ım yardımcınız ve koruyucunuz olsun kardeşim gücünüzü kuvvetinizi arttırsın...18 yıl önce gönderildi # -
RABBİMİN ADALETİ ÇOK BÜYÜK ONA SIĞINDIK,DEĞERLİ KARDEŞİM,SENİ İNSANLARIN ŞERRİNDEN MAHLUKATIN ŞERRİNDEN RABBİME İSMARLADIM.RABBİMİN HERŞEYE GÜCÜ YETER.RABBİM HAYIRLISIYLA SENİ SIKINTILARINDAN KURTARACAK İNŞAALLAH
LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZ-ZALİMİN
ZALİMLERİN ŞERRİNDEN BİZ ONA SIĞNDIK,RABBİM SESİMİZİ DUYUYOR ALLAHA EMANET OL18 yıl önce gönderildi # -
allah yardımcın olsun kardeşim. sen kalbini temiz tuttuktan doğru bir insan olduktan sürece herşey er yada geç ortaya çıkacaktır. sıkma canını allaha emanet ol
Allah razı olsun hepinizden, inşallah hepinizin ne muradı varsa Rabbim ver en kısa zamanda, Allah büyük sabretmeye çalışıyorum.
canım sedefçim bak bol bol istiğfar oku senini için bol bol dua edicem canm benim
Allah yardimcin olsun sedef'cim
Yarabbim en kisa zamanda sedef kardesimizin sesini duy insaallah ve feraha cikart insaallahAmin amin amin
Allah razı olsun kardeşlerim sevdacım haklısın hatırlattın bana canım sağol.
Bu arada ikinizde Aika ve Sevfa hoşgeldiniz yoktunuz ne zamandır.18 yıl önce gönderildi # -
saol canım benim yoktum bnende evet giremiodum şimdilik burdayım canm saan bol bob l dua edicem
Allah razı olsun çok ihtiyacım var canım sağol Allah da senin sıkıntıları tez zamanda alsın inşallah.
SEDEFCIGIM CANIM KARDEŞIM BEN INANIYORUM KI SENI GUZEL SEYLER BEKLIYOR.SEN COK IYI BIR INSANSIN.SENIN DUALARINI HEP OKUYORUM.TERTEMIZ KALBIN VAR.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM SANA BOL BOL DUA EDİYORUM ZATEN ALLAHA EMANET OL
Allah razı olsun dostlarım size dert tasa vermesin inşallah.
BENİM DUA MI OKUDUN DEGİLMİ KARDEŞİM HABER GELMEDİ HALEN YA
okudum okudum o gün okumuştum inşallah kabul olur biranda olmasını bekleme zamanını Allah bilir biraz sabret inşallah olacaktır okurken hep hissettim iyi olacak gibi inşallah.
sözlünle ayrımısın küsmüsün durum nedir
bütün telefonları kapalı hayata küşmüş
neden sebebi yok mu derdi nedir belki bir derdi var ne diyo
kardeşim burda yazmasam olur degilmi Affına sıgınarak. Ama kötü ve zalim bir insan olmaktan korkuyorum ve bunu hiç istemiyorum umutlarım tükenmek üzere gözlerim donuk bakmaya sinirlerim iyice gerilmeye başladı çok mutsuzum
7 ayetel kürsi okuycam senin için .allah sıkıntılarını gidersin.herkese haklı oldugunu göstersin
Estel Allah razı olsun senden Amin Amin
Allah ne muradın varsa versin inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
Ziya kardeşim sabret Allah büyük duaya devam et eminim düzelecektir.
Sibel için çevirgel okusana.18 yıl önce gönderildi # -
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH
Yarabbim Sedef kardeşimizin yar ve yardımcısı ol. Sıkıntılarını feraha çevir. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
şimdi başkası okursa tepki görtebilirim ama cigdem kardeşimizden Allah razı olsun pek aklıma yatmadı gibi Çok teşekkür ediyorum duaların için Allah emanet ol senin için 10 tane Haşr Suresinin son 3 ayetini okuyacagım Allah razı olsun kardeşim
Amin Amin Allah razı olsun sudemeral Allah gönlünden geçen şeyi sana versin inşallah.
YA ZEL CELALİ VEL İKRAM ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.