SA DOSTLAR DUALARINIZ OKADAR GÜZEL Kİ RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN AMİN AMİN AMİN
Mucizem
(40 mesaj) (36 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
...amin amin amin...
19 yıl önce gönderildi # -
RABBİM OKADAR ÇOK MERHAMET SAHİBİKİ EMİNİM HEPİMİZİN HAYIRLI DUALARINI KABUL EDECEKTİR.YA RABBİ RAZI OLDUKLARINA RAZI EYLE BİZLERİ
19 yıl önce gönderildi # -
Arkadaşlar , bunlar ne güzel sözlerdir, ne güzel dualardır.Sizlerle tanışmam benim için ne güzel.Allah (c.c) korkusu ve büyük sevgisi ve Peygamberimizin (a,s) sevgisi , namaz sevgisi olan insanlarla birarada olmak.Rabbime şükürler olsun.Ben Ramazan ayından beri beş vakit namazımı kılıyorum arkadaşlar.Duayla herşey oluyorr.Rabbim veriyor.Şu an sıkıntıdayım ama namaz ve dua beni rahatlatıyor.Diyorlar ki Rabbim olacak şeyler için dua ettirirmiş.Geçen seneler de ççok sıkıldığım bir zamanda secde de Rabbime bana yardım edecek bir kulunu vesile et diye dua etmiştim,dilenmiştim.Ertesi gün Rabbim o kulunu yardıma gönderdi.Şu an görüştüğüm kişiyle ayrıyım.Rabbim bana bu kulunu vesile etti duamla sabırla ona yaklaşmam için.Onun sevdiği kul olmam için.Arkadaşlar siz de dua edin olur mu o bana hacca gitmeyi teklif etti , Allah korkusu , namaz sevgisi olan ehl-i sünnet birisi.Dualarınızı siz de eksik etmeyin olur mu?Rabbim hepimizi affetsin.Gönüllerimiz de olanı hayırlısıysa nasip etsin.Yoksa bir neden göstersin.
Allah'ın rahmeti, Peygamber’ine ve onun soyundan gelen mübarek İmamlara olsun. Ve Allah'ın sonsuz selamı onların üzerine olsun.AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
"YA HAYYU YA KAYYUM BEDİ-ASSEMAVATİ VEL-ARD" ALLHIM BU DUAYA ÜMMETİ MUHAMMEDİ, DUA DOSTLARIMI ANAMI BABAMI KARDEŞLERİMİ ÇOCUKLARIMI EŞİMİ VE BENİ DE NASİPLENDİR. SEN HER ŞEYE KADİRSİN. AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
Amin amin amin...
amin amin amin
rabbim hakkımda herşeyin hayırlısını ver verdiğin hayırlara rıza gosterecek bir kalp ver altından kalkamıycam yuklerle bei imtihan etme sen çok bağışlayan rahmet edensin dogruyu yanlışı gorecek basireti ver beni benden iyi bilen benim için iyiyi kotuyu bilen sensin sen bana rahmet et hatalarımı bağışla dualarımı kabul et sen dilersen olur herşey ben bir hiçim rabbim beni bagışla kardeşlerimi anamı babamı ve butun inanan müslüman kardeşlerimi hayata tutunma gucu ver beni umtsuzluğa düşen kullarından eyleme seninle konuşuyorum allahım bana yakın olan sesimi duyan kalbimi bilen ruhuma dokunan yegane varlık yaratıcım sensin bu kulunu affet ona senin aşkını ver ibadet sevgisi ver bu dunyada neye uzansam yok oluyor buraya ait değilim ...
Ya Rabbi bizi kendimize bırakma bizi senin dosdoğru yolunda sabit kıl.
AMINNN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.