DUA HAYATIMIZI KUŞATAN KARANLIKLARIMIZI AYDINLATAN IŞIKTIR.CENNETİN KAPILARI ANCAK DUAYLA AÇILIR.KULLUĞUMUZU EN GÜZEL DUAYLA İFADE EDERİZ.DUAYLA GÜÇ KAZANIRIZ.DUAYLA HUZUR BULURUZ.ALLAHTAN BAŞKA GİDECEĞİMİZ KAPI VARMI?ANCAK DUALARIMIZLA O NUNU KAPISINI AÇARIZ.BU YOLLA İSTEKLERİMİZİ İLETİRİZ.UZAKLIKLAR DUAYLA YAKIN OLUR.BİZ DUA ETTİKÇE KENDİMİZİN NE KADAR ZAYIF VE GÜÇSÜZ AMA ALLAHIN NE KADAR BÜYÜK OLDUĞUNUN FARKINA VARIRIZ. DOĞRUSUDA BU DEĞİLMİ ZATEN.SELAMETİMİZ ANCAK DUAYLA OLUR.ALLAHIM DÜNYA AHİRET İYİLİĞİMİZİ NASİP ETSİN.BU GÜN OKUDUĞUM DUA VE ZİKİRLERİMİ SİTEDEKİ BÜTÜN ARKADAŞLARA HEDİYE EDİYORUM.SELAM VE DUA İLE.
DUALARIMIZ
(13 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah razı olsun nihalcim seninde muradını versin
3 fatiha hediyem18 yıl önce gönderildi # -
ablacığım ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN ALLAH DUALARINIZI KABUL ETSİN.
18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun kardeşim.
BİLİYORMUSUNUZ DOSLAR İSLAM BÜYÜKLERİMİZDEN SAİD NURSİ HAZRETLERİ TAM 30 YIL KULUNÇ AĞRISI İÇİN DUA ETMİŞ,
"TAVSİYESİ DUAYI KULLUK İÇİN YAPMAK RABBİM BANA BU AĞRIYI VERMESEYDİ BEN BU AĞRI İÇİN DUA ETMEYECEKTİM."
,BİRDE KENDİMİZİ ONUN YERİNE KOYALIM NE KADAR SABIRSIZIZ DEĞİLMİ RABBİM ONUN YOLUNDAN
GİTMEYİ,NASİB ETSİN BİZLEREDE SABIR VERSİN
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN KARDEŞİM
EŞİM ANLATINCA USTADIN SABRINA HAYRET ETTİM PAYLAŞMAK İSTEDİM,18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun. Dua edince kul olarak kendimi buluyorum.
allah razı olsun kardeşim.
ALLAH RAZI OLSUN.ALLAH KABUL ETSİN.AMİN.
ALLAH RAZI OLSUN,RABBİM DUADAN EKSİK ETMESİN HİÇ BİRİMİZİ. AMİN
Allah razı olsun...
""Rabbim dua kapısını yüzümüze kapamasın"""18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN KARDESIMRABBIM SIZI DARDA BIRAKMASIN DUANIZI VE HAMDINIZI ARTTIRSIN...
BENDE SIZIN IÇIN 10 IHLAS OKUYORUM.SELAMETLE ...18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun allahım bize said nursi hazretlerinin sabrını versin amin amin amin
allah razı olsun rabbim her daim yardımcınız olsun
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.