Dua abilerim/ablalarim, oncede soyledigim gibi yengem annemi hirsizlikla sucladi, kendisine gelmesi icin lutfen dua edin.benim annem ve babamda ayri bunuda soylemistim onceden, onlarin barismasi icinde lutfen dua edin.her gece bunlari dusunup agliyorum, annemle ben evde tekiz ve bu cok kotu bir his.RABBIM beterinden saklasin...Allah rizasi icin dua edin
Gozyaslarimin dinmesi icin lutfen dua:(
(38 mesaj) (25 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allahım yıldız kardeşimin Dualarını kabul eyle.
18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcınız olsun 10 ayetel kursi yoldaşınız olsun.
ALLAHIM YILDIZ KARDEŞİMİ SANA EMANET EDİYORUM,YARABBİ KARDEŞİMİN DUALARINI KABUL ET
Allah yardımcınız olsun inşallah düzelir 3 ihlas 1 fatiha hediyem olsun.
3 ayetel kurs-i 10 ıhlas , tez zamanda sıkıntılarınızdan arınırsınız ınsallah
Allahım tez zamanda sıkıntını gıdersın ferah kapılarını açsın tez vakıtte inşallahh.
Rabbim hepinizden razi olsun.amin amin amin
allah yar ve yardımcın olsun
allah tez zamanda seni ve anneni feraha çıkarsın inşallah
amin amin18 yıl önce gönderildi # -
allah yar ve yardımcın olsun.
rabbib yengeni islah etsin amin.18 yıl önce gönderildi # -
allah yar ve yardımcın olsun.
rabbib yengeni islah etsin amin.18 yıl önce gönderildi # -
allah yardımcın olsun.1 fatiha okudum.
rabbim yardımcın olsun kardeşim
canım kardeşim çok üzüldüm başına gelenlere Rabbim senin ve annenin Yar ve Yardımcısı olsun yengenin aklının başına gelmesi için 150 tefriciye hediyem olsun sende gece teheccüte kalkıp dua etsen çok daha iyi olur Allaha emanet ol
Allah yardımcınız olsun .akşam dudasınız.
ALLAH YADIMCIN OLSUN.
ALLAH DUALARINI KABUL ETSİN.
ALLAHA EMANET OLASIN.18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcınız olsun kötülerden uzak etsin 1 fatiha hediyem
RABBİM YARDIM ESİN ARKADAŞIM..DUALARIMDA ZİKREDECEĞİM...
Rabbim size huzur dolu bir yaşam nasip etsin tüm sıkıntılarınızı gidersin inşallah
RABBİM ŞİMDİ VE GELECEK YAŞAMINIZDA ANNENE VE SANADA HUZUR DOLU BİR YAŞAM NASİP ETSİN. ALLAH KÖTÜNÜN ŞERRİNDEN SİZİ KORUSUN. ALLAH FİTNE VE FESATÇILARA FIRSAT VERMESİN İNŞALLAH. SİZLERİ DE DOĞRU YOLDAN AYIRMASIN. ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN. ALLAHÜ TEALA TEZ ZAMANDA AYDINLIK VE FERAH KAPILARINI SİZLERE AÇSIN İNŞALLAH. AMİN AMİN AMİN.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Yarabbim kardeşimizin ve annesinin sıkıntılarını gider, iki cihanda yüzlerini güldür. AMİN AMİN AMİN.12 ihlası şerif hediyem lütfen kabul et
Rabbim hepinizden razi olsun, beni ne kadar rahatlatiyor bu dualariniz bilemessiniz.Rabbim hepinizin yar ve yardimcisi olsun.AMIN AMIN AMIN
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN ALLAH SANA ANNENE VE YENGENE MERHAMET ETSİN ALLAH SIKINTINI GİDERSİN.ALLAH AİLENİ BİR ARAYA GETİRSİN MUTLU VE MESUT GÜNLERİN OLSUN.AMİN
Amin amin amin! Allah dua edendende etmiyendende razi olsun!
allah yardımcın olsun.hayat boyu sevdiklerinle birlikte bir yaşam nasip etsin.amin.
amin amin amin.Sali gunu babam gelicek, lutfen dua edin kavga etmesinler:(Rabbim razi olsun
Nerede akarsu varsa orada yeşillik vardır.Nerede akan gözyaşı varsa oraya rahmet gelir demiş Hz. Mevlana sabret Allah yardımcın olsun hayırlı geçimler nasip etsin.
ne guzel soylemissiniz nihal ablacim.haklisiniz, insallah gercektende bu gozyaslarimiz icin rahmet gelir.amin amin amin
Allahım bu kardeşimizin hertürlü üzüntüsünü ferahlıklara çevir Ailesini birleştir.
AMİN AMİN AMİN.
3 fatiha okudum kabul eyle Rabbim.18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.