Hamd Alemlerin Rabbi Allah'a mahsustur.Allahım senden rahmetini celbedecek şeyleri,gerçekleşmesi muhakkak olan mağfiretini,günahtan korunmayı,her türlü iyiliği kazanmayı,her türlü günahtan da selamette olmayı istiyorum.BENDE BAĞIŞLAMADIĞIN HİÇBİR GÜNAH,GİDERMEDİĞİN HİÇBİR KEDER,SENİN RIZANA MATUF OLUPTA GİDERMEDİĞİN HİÇBİR İHTİYAÇ BIRAKMA YA ERHAME'R- RAHİMİN!
çok güzel bir dua(mfd)
(15 mesaj) (5 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
Kardeşim Mfd; Ağzına, ellerine, diline, kalbine sağlık. Dualarımıza Allahın ismiyle başlayıp Allahın ismiyle bitirmek ne güzel. Allah razı olsun.
19 yıl önce gönderildi # -
Abi belki bilirsiniz Mealli dua mecmuasından alıntıdır.Allahım senden de razı olsun abi
Allah Lailahe İllallah . Ne güzel dua Yarabbim ne güzel dua . Allah kabul etsin kardeşim Allah kabul etsin .
Nerden aldığın hiç önemli değil mühüm olan burada paylaşmak. Kardeşim mfd ne demek.
eşimin oğlumun ve benim isimlerimizin baş harfleri abi.
Teşekkürler. Biz insanlar ilginç bir şey görürsek hemen meraklanırız. Başımız ne gelirsede ondan gelir.
Estağfirullah abi.Bence sorup öğrenmek en güzeli
Kardeşim mfd; sana bir söyleyeceğim ama kusura bakma. Biz bir öğretmene haddimiz değil ama söylemek mecburiyetinde hissediyorum kendimi tabii ki senin adına Dua etmek hobimiz olmamalı görevimiz olmalı onun için sana bu uyarıyı yapmak zorunda hissettim. Yine senden çok özür diliyorum.
TABİİ Kİ SÖYLEYEBİLİRSİN ABİ.BEN ZATEN BÖYLE BİRŞEY BEKLİYORDUM.BUNUN YANLIŞ ANLAŞILACAĞINI BİLEREK YAZDIM ASLINDA.YAZMA SEBEBİM İSE SİTEYE UYGUN OLSUN DİYEYDİ.AMA YİNE DE ALLAH RAZI OLSUN UYARDIĞINIZ İÇİN
Allah razı olsun.Bu duaya çoook ihtiyacım var bugün.
hepinizden allah razı olsun yavruma dua ettiğiniz için.sizler beni sevindirdiniz allah da sizi sevindirsin yavrumda beyin ödemi var. şimdilik 1 aydır iyi durumda
Bak işte şimdi daha çok üzüldüm,yavrunuzun ismini yazında onun adına özel dua okumak istiyorum.Allah kabul ederse
Allahım daha daha şifalar versin inşallah.Sapasağlam bir çocuk olsun en kısa zamanda
meralcim oğlumun ismi batuhan önce lösemi teşhisi koydular daha sonra bu teşhisin yanlış olduğu ankarada öğrendik ama beyin ödemi için çektiği başağrıları beni bunalıma sokuyor
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.