SEVGİLİ DUA DOSTLARIM YARIN ALLAH NASİP EDERSE MAHMUT HUDAİ HAZRETLERİNİ ZİYARETE GİDİYORUM TÜM BORÇLULAR İÇİN TÜM DARDA OLANLAR İÇİN TÜM ŞİFA BEKLEYENLER İÇİN BEKARLARIMIZA HAYIRLI KISMETLER İÇİN DUA EDİCEM.İSTEKLERİNİZİ YAZARSANIZ İSMEN DUA EDEBİLİRİM.(BENİ BİR KEREZİYARET EDEN SIKINTI YÜZÜ GÖRMEZ DEMİŞ BÜYÜK ZAD.)
MAHMUT HUDAİ HZ. ZİYARET (YLDZ)
(23 mesaj) (18 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah razı olsun kardeşimm ben mehmet ali hayırlısı ile okulu bitirmem için dua edersen sevinirim kardeşim
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN RABBİM KALBİMDEKİNİ BİLİYOR DUA EDERSEN SEVİNİRİM
tamer ağabeyinizi unutmazsanız sevinirim rabbim borçlarımıza ,ödeme nasib etsin.rabbim islama uygun ticaret yapmamızı nasib etsin, rabbim dualarınızı kabul etsin,müminin mümine gıyabında yaptığı dua kabul olur
Yldz ablam Rabbimin hastalıklı kalbime şifa vermesini,sıkıntılarımı gidermesini, hayırlı kısmet nasip etmesini, hakkımda herşeyin hayırlısını vermesini Rabbimden diliyorum. Ablacım benim içinde dua edersen sevinirim. Allah razı olsun.
zehra kardeş sadece aziz mahmut hüdai hazretlerini ziyaret etmek için istanbula gelmeyi düşünüyordum bu teklifine çok sevindim sorunlarımı açarsam banada dua edermisin
ALLAH RAZSI OLSUN ABLAM BENİM İÇİNDE NEOLUR DUA EDERMİSİN ÇOK SIKINTILIYIM ÇOK BUNALIYORUM HİÇ BİRŞEY YAPMAK İSTEMİYORUM BENİM İÇİNDE DUA EDERMİSİN ABLAM NE OLURSUN
ZİYA KARDEŞİM MEMNUNİYETLE EDERİM TABİİ HERKESİN İSMİNİ VE SORUNUNU NOT ALDIM.SANADAEDERİM.
ABLAM BENİM Bİ MAHKEME İŞİM VAR NE OLUR ONUN HAYIRLISI İLE BİTMESİ İÇİN BANA DA DUA EDERMİSİN ALLAH RAZI OLSUN ABLAM 3 ADET FATİHA SANA HEDİYEM OLSUN 3 ADETDE aziz mahmut hüdai hazretlerine hediyem olsun allahım şu işi ne olursun hayırlı bişekilde sonuçlandır yarabbim
NOT ALDIM DERYACIM HAYIRLI NETİCELER OLUR İNŞALLAH.
bende en kısa zamanda ziyaret etmek istiyorum benden 1 yasin ve selam götürürmüsün allah razı olsun dualarını kabul etsin inşaallah amin
canım ablacığım benim üç dileğim vardı biliyorsunuz .onun için de dua edrseniz sevinirim.ALLAH RAZI OLSUN.SİZİN İÇİN YUNUS (AS)DUASI OKUYORUM.
BENİMDE HAYIRLI BİR KİŞİ İLE EVELENMEKTİR DİLEĞİM
ALLAH RAZI OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun
3 ihlas 1 fatiha hediyemdir
Rabbim cümlemize hayırlı akıbet ihsan etsin18 yıl önce gönderildi # -
Yildiz kardesim benide unutmazsan cok sevinirim, benim dilegim yasadigim bu sehirden tasinmak cünkü burada seytan saltanat kurmus , cok güzel bir sehir ama ruhu yok ve ben burada maneviyattan cok uzak yasiyorum Allah simdiden kabul etsin
DEĞERLİ DUA DOSTUM BENİM İÇİNDE DUA EDERMİSİN EŞİM BANA VE ÇOCUKLARIMA DÖNSÜN BU SEBEBLE 3 İHLAS 1 FATİHA GÖNDERİYORUM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ZİYARETİNİ ŞİMDİDEN KABUL ETSİN YÜCE RABBİM İNŞALLAH
banada dua ederseniz sevinirim ben Rabbimin rızasını istiyorum ondan gelen herşeye razıyım oda benden razı olsun adım dilruba banada dua ederseniz gerçekten sevinirim bende size dua ederim. birde selim ve serkan abilerim için dua istiyorum onların gönlündekini Allah biliyor ne istiyorlarsa hayırlısıyla olsun.
Allah razı olsun...
Allah razı olsun Dilruba abla :$
Bende Rabbimden herşeyin hayırlısı diliyor ve istiyorum.
Eğer nasip olursa erken yaşta hayırlısıyla o mübarek yerleri Hac,umre yapmak istiyorum.
Rabbim nasip eder ins.
Bende tüm müslüman kardeşlerime ve üstteki mesaj sahibi Dilruba ablam için istiyorum.Rabbim herkesten razı olsun ve baki yerde bunları karşımıza çıkartsın...
"En çok kabul edilen dua, birinin diğeri hakkında gıyaben yaptığı duadır."
Hadis-i Şerif...18 yıl önce gönderildi # -
BENİM İÇİN DE DUA EDERSEN SEVİNİRİM... RABBİM GÖNLÜMDEKİNİ BİLİYOR... ALLAH RAZI OLSUN...RABBİM ZİYARETİNİ KABUL ETSİN...MAHMUT HUDAİ HAZRETLERİNİN RUHUNA 3 FATİHA OKDUM.ALLAH KABUL ETSİN
SEVGİLİ DOSTLARIM ZİYARETİMİ YAPTIM NOTUNU ALDIĞIM AKLIMA GELEN İSMEN VE GENEL OLARAK TÜM KARDEŞLERİMİN DUALARINI DİLEKLERİNİ MAHMUD HÜDAİ HZ.LERNİN YÜZÜSUYU HÜRMETİNE RABBİMDEN RABBİMDEN İSTEDİM ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH SELAMETLE.
Allah kabul etsin Yıldızcım.
En kısa sürede bende gitmek istiyorum.
Huzur buluyorum orada dua ederken.
Allaha emanet ol.18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun allah kabul etsin rabbim dualarını er daim kabul etsin amin tekrarını nasibetsin inşaallah
eski iş yerim hemen oranın yanındaydı.. Kabrime gelip bir fatiha üç ihlas okuyan yanmasın boğulmasın iman etmedikçe ölmesin diye dua etmiş..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.