dua dostlarım 1 yıldır işsizim :(( artık hayırlı bi işim olsun istiyorum bi iş başvurusu yaptım hayırlısıyla olması için 10,000 ihlas okumaya niyetlendim sizlerden ricam her yürekten 1 tane okumanızı istesem okurmusunuz sadece 1 tane okuyun ben tamamlarım yeterki amin dien yürekler çoğalsın sonra bu okuduklarımızı heybeye aktaralım olurmu rabbim hepinizden razı olsun
yardım edermisiniz(suskunkiz)
(34 mesaj) (18 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
SUSKUNKIZCIM SANA DUA OKUYACAGIM AMA ŞİMDİ DEGİL.BENİDE DÜŞÜNDÜNMÜ NİYETİNDE.İNŞALLAH GÜZEL ŞEYLER OLUR.RABBİM DİLEGİNİ KABUL ETSİN.
18 yıl önce gönderildi # -
5 adet okudum allah hayırlı kapılar açsın amin
siftahı ben yapıyorum diye yazmıstım 101 tanede ihlas okudum .ama iletemedim galiba neyse allah kabul etsin
elifcim ben tüm işsizleri düşündüm. seni unuturmuyum hiç :)) canım sen şimdi dinlen haftaya okuruz beraber:)) allah razı olsun hepinizden
DEĞERLİ DOSTUM AYNI MESAJDAN İKİ ADET OLMUŞ.BİRİNİ KİLİTLEDİM.
BURDAKİ FATMA1959 DOSTUMUZUN 101.ADETİNİDE HESABA KATARSIN.ALLAH KABUL ETSİN.18 yıl önce gönderildi # -
bişey sorcam digeri neden kitlendi???
ESTELCİM canım kardeşim ya benim pc çok ağırdı ben hata yapıp ayrı ayrı 2 başlık açmışım diğeri kilitlendi ama canım siftahı sen yaptın 101 taneyle FATMA1959 101 tane okudu NURCAN 5 tane rabbim hepinizden razı olsun ben 1 tane stedim siz bana fazla fazla verdiniz beni çok çok mutlu ettiniz ALLAH sizden razı olsun RABBİM yar ve yardımcınız olsun
100 TANE BENDEN CANIM ARKADAŞIM YARINDA BABANNEMDEN 1000 TANE GETİRECEĞİM SANA RABBİM TEZ ZAMANDA HAYIRLI RIZK KAPILARI AÇSIN
KADİR BABAM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN BENDE NE YAPICAM DİE DÜŞÜNÜODUM ÇOK ÖZÜR DİLERİM AMA PC ÇOK YAVAŞTI YAZDIĞIM BAŞLIĞI GÖREMİİNCE 2 BAŞLIK AÇTIM KUSURA BAKMAYIN NE OLUR HAKKINIZI HELAL EDİN
TUBİK canım kardeşim ya çok çok teşekkür ederim ALLAH sizden razı olsun ya çok mutlu oldum ama utandımda ben 1 tane istemiştim ama siz kat kat fazlasını verdiniz kardeşim RABBİM ne muradınız varsa tez zamanda verir inş RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN KARDEŞLERİM
SIKMA CANINI KÜÇÜĞÜM,SEN MAHSÜLÜ TOPLAMAYA BAK.
10.ADET DE BENDEN ALLAH ARTTIRSIN İNŞALLAH.AMİN.TOPLAMALARI YAPMAYI UNUTMA...SELAMETLE...18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH razı olsun babammm
son rakkam........315 tubiğin babaannesi okursa 1315 olucak inş :))18 yıl önce gönderildi # -
1000 TANE DE BENDE RABBİM ENKISA ZAMANDA SANA VE TÜM İŞSİZLERE HAYIRLI KAPILAR AÇSIN İNŞALLAH.SELAMETLE.
yldz kardeşim 1000 tanemi ALLAH senden razı olsun rabbim ne muradın varsa versin inş ben 1 dedim sen 1000 verdin RABBİM yar ve yardımcınız olsun
son rakkam.........231518 yıl önce gönderildi # -
100 TANE DE BENDEN. RABBİM HAYIR KAPILARI AÇSIN İNŞALLAH OKUNAN İHLAS-I ŞERİFLER YOLLARINA IŞIK OLSUN DUALARINI KABUL ETSİN.
10 adet okuyorum senin için ve tüm işsiz insanlar için..allah kabul etsin
ALLAH hepinizden razı olsun hatice ve kardelen kardeşlerim
son rakkam...........242518 yıl önce gönderildi # -
220 tane daha okundu :)))))
son rakkam....2465 rabbim hepinizden razı olsun18 yıl önce gönderildi # -
35 tane de ben okuyacağım inşaallah sana kardeşim Rabbim hayırlı rızık kapıları açsın,, kötülere muhtac etmesin,,
son rakam.....250018 yıl önce gönderildi # -
200 ad benden rabbim kabul etsin
canımm ben geldim hemnde babaannemden 1000 ihlasla rabbim kabul etsin
canım ALLAH sizden razı olsun babaannemim ellerinden öperim ya çok teşekkür ederim ben 1 tane istedim siz bana fazlasını verdiniz RABBİM yar ve yardımcınız olsun.benim okuduklarımla beraber,,
son toplam.............3827 oldu:))18 yıl önce gönderildi # -
kardeşim 7 adet okuyorum.Allah kabul etsin
eyllde kardeşim ALLAH hepinizden razı olsun rabbim ne muradınız varsa versin kardeşlerim beni çok mutlu ettiniz rabbim yar ve yardımcınız olsun 2505 daha okundu
son rakkam................6336 olduu :)))))18 yıl önce gönderildi # -
ABLAMM HAKKINDA HAYIRLISII OLSUN BEN MİKTAR BELİRTMEYECEĞİMM AMA OKUYABİLDİĞİM KADAR OKUYACAM ABLAMM
rabbim hepinizden razı olsun ne muradınız varsa versin çok teşekkür ederim rabbim dualarımızı kabul etder inş.40 yürekten amin çıktı duam için çok şükür ALLAHIM :))))
son rakkam..........7407 oldu :)))))18 yıl önce gönderildi # -
DOSTUM BENDE SENİN İÇİN 23 ADET OKUDUM...
ALLAH KABUL ETSİN...
SON RAKAM....7.430
RABBİM SANA TEZ ZAMANDA
HAYIRLI BİR RIZK KAPISI AÇSIN
İNŞALLAH AMİN AMİN 25 TANEDE BEN OKUYORUM
SON RAKAM 7.45518 yıl önce gönderildi # -
45 tane benden canım kardeşim. dahada okuyacam. slm ve dua ile...
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.