Slm arkadaşlar. Fatmafatma arkadaşımızın sıkıntıları var. bu günlerde duaya çok ihtiyacı var. bu siteye merhaba diyip giren her her arkadaşımıza yaptığımız gibi ve sitedeki tüm üye arkadaşlara yaptığımız gibi Fatmafatma arkadaşımızada sizlerden dua istiyorum. herkes ne okuduysa ne tür dua yaptıysa. bu akşam cuma akşamı ve sizlerden fatmafatma arkadaşımıza şimdiden dua etmenizi istiyorum. o mübarek dualarınızı lütfen esirgemeyin. başkasının ağzından dualar daha makbuldur. Allah hepinizden razi olsun. amin... selam ve dua ile...
Arkadaşlar NERDESİNİZ.! Dualarınıza İhtiyacımız var... kaya
(47 mesaj) (23 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
benden 10 ayetel kürsi
10 fatiha
10 nas
10 felak
10 kevser
33 besmele
ve edebildiğim kadar dua...
Rabbim tez zamanda sıkıntılarını giderir inşallah. amin. tüm duaları arzuları istekleri kabul olur inşallah. amin. Rabbim tez zamanda seni dünyanın en mutlu insanı yapar amin...18 yıl önce gönderildi # -
kardeşim allah razı olsun. ben ara sıra girebiliyorum bu aralar siteye. burdaki güzel gönüllü dostların hepsinden allah razı olsun, dualarını kabul etsin inşallah. amin amin amin
18 yıl önce gönderildi # -
FATMA ARKADAŞIM İÇİN ŞİMDİLİK 7 ADET FATİHA OKUYACAĞIM AMA AKŞAMDA KENDİSİNE DUA EDİP YAZARIM TAMAM MI CANIM SEN YETERKİ İÇİNİ RAHAT TUT RABBİM HERNE SIKINTIN VARSA GİDERSİN ,HERNE DİLEĞİN VARSA SANA NASİP ETSİN AMİN
ARKADAŞLAR FATMA 10.000 İHLASA NİYET ETTİ VE BİZ HALA 3120 LERDEYİZ İHLAS OKUYABİLİRSENİZ YARDIMIMIZ OLUR
Allah razı olsun arkadaşlar. tubik inşallah senin onbin ihlasa yardımcı olacam. elbette on bin ihlasda büyük yardımın olur. slm ve dua ile...
allah yardımcısı olsun allah gönlüne göre versin 3 ihlas okuyorum amin
.
200 ihlas alıyorum akşam okuyacağım inşallah
kardeşimin ne sıkıntısı varsa rabbim gidersin18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM SIKINTILARINI GİDERSİN.100 TANE HZ YUNUS (A.S.) DUASINI OKUYACAĞIM İNŞALLAH
RABBİM YAR VE YARDIMCISI OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun hepinizden, rabbim her sıkıntınızdan feraha çıkarsın inşallah. her zaman yanınızda yardımcınız olsun, dua eden dilleriniz, rabbime açılan elleriniz dert görmesin hiç. amin
fatma şimdilik 10 tane ihlas okuyabildim Allah inşallah sıkıntılarını giderir. yüreğini serinletir. fırsat buldukça okuyup yazarım sana.
http://mucize.net/dualar/topic/2813?replies=50
ARKADAŞLAR BİRİNİZ BURDAKİ İHLASLARI TOPLAYIP BURAYA YAZARMISINIZ BEN ÇOK YOĞUNUM GİREMİYORUM
ben 3 tane Sübhaneke okuyacağım allah kabul etsin
Sübhaanekellahümme Ve bihamdik Ve tebâara kesmük Ve teaalâaa ceddük (Ve celle senâaük) Ve lâailahe gayrük)
Allah'ım seni tenzih ve hamdinle tesbihederim. Senin şanın yücedir, ve senden gayri hiçbir ilâh yoktur.
Arkadaşlar öncelikle teşekür ediyorum. fatmafatma için başlattığım bu dua için. ve dualarınız içinde ayrıca teşekür ediyorum. bizde herkes için herzaman dua ediyoruz. birbirimize vermiş olduğumuz bu güzel manevi destek nekadar güzel ve anlamlı. Rabbim bizlerin ağzından yapılan bu mübarek dualarımızı kabul ve daim etsin amin...
500 TANE OKUYACAM ÖBÜR TARAFA YAZDIM.
40 tanede ben okumuştum bugün arkadaşıma işine yarar
100 kelime-i tevhit fatma kardeşimizin bütün sıkıntılarını rabbim gidersin rabbim muradını versin inşallah.
dostlar bu sabah dualarınızı görünce, içimdeki sabret diyen ses daha da güçlendi, ben bu işin üstesinden geleceğim inşallah. allahın izniyle, dualarımla ve dostlarımın dualarıyla.. rabbim cümlenizden razı olsun. nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum
20 İHLAS DA BENDEN KARDEŞİM..ALLAH KABUL ETSİN
100 tanede ben okurum rabbim yar ve yardımcınız olsun
RABBİM SENİN İÇİN OKUNAN DUALARI KABUL ETSİN.AMİN
evdeyiz kaya abi
11 adet okudum rabbim feraha çıkarsın
Allah yardımcısı olsun inşlalah sıkıntıları feraha çevirilir.3 ihlas 1 fatiha okuyorum
fatma kardeşimizi rabbim
tez zamanda feraha çıkarsın inşallah
25 ihlasta ben okuyorum
allah kabul etsin bütün duaları
amin amin...18 yıl önce gönderildi # -
Arkadaşlar göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekür ederim. inşallah fatma kardeşimize ve diğer arkadaşlarımıza dua yardımımızı hiç eksik etmedik. etmeyizde. bu manevi desteği gören arkadaşlar ve dualarımızla hep güç verdik. Rabbim bu mübarek üç ayların hürmetine tüm dualarımızı kabul ve daim etsin. amin. slm ve dua ile...
41 ihlas benden,Allah yar ve yardımcısı olsun Fatma arkadaşımızın.
5673 olmuş arkadaşlar son rakam dğer konuyla beraber yanlış toplamadıysam:)) cumanın bereketi olsun inşallah
100 ADET OKUDUM RABBİM KABUL ETSİN
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.