(&)5 yıllık evliyim eşimle çok ciddi problemlerim var.(&) Aşırı kıskançlık ve güvensizlik gibi artık hat safhaya ulaştı. kimseyle paylaşamıyorum kimseye anlatamıyorum bu siteyle yeni tanıştım. Allahtan başka sığınacak hiç kimsem yok. bitirmeyi çok düşündüm ama bu çare değil 3 yaşında bir kızım var. ona kıyamıyorum. konuşup halledilecek safhayı geçti. ama ümidimi hiç kesmedim. rabbimden sabır istiyorum. ondan başka sığınacak güvenecek hiç kimsem yok. neolur benim için dua edin. çok çaresiz ve yorulmuş durumdayım. rica ediyorum beni dualarınızda unutmayın. allah hepinizden razı olsun.
ÇARESİZ KALDIM NEOLUR BİR DUA (AYLA)
(32 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah yardımcınız olsun allah eşinizin yüreğini sizin için emin kılsın allah herşeyin hayırlısını takdir etsin amin
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN RABBİM HAYIRLI İSE EŞİNİZİN KALBİNE MUHABBETİNİZİ VERSİN 3 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM RABBİM KABUL BUYURUP YOLDAŞINIZ EYLESİN
allahyardımcın olsun hayırlısı ile hayırlı neticeler versin
1 fatıha okuyorum rabbim kabul etsin18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH SELAMETİNİZ OLSUN İNŞALLAH.AMİN.
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN EŞİNİZİN KALBİNE MERHAMET TOHUMLARI SERPSİN RABBİM
Sıkıntılı Anlarda Okunacak Dua
İnsan, maruz kaldığı sıkıntılı takdirlere nefsinin isyan etmeyip itaat etmesi için duâ etmeli, hakkında hayırlısını dilemelidir. Peygamberimiz (sav) böyle sıkıntı içinde kalan kimseye duâ tavsiye buyurmuştur. Onu okumalı, Allah'a teslim olmalıyız. Duâ şöyledir:
"Bismillâhi alâ nefsi ve mâlî ve dînî. Allahümme raddınî bi-kadâike ve bârik lî fîmâ kuddire lî, hattâ lâ uhibbe ta'cîle mâ ahhartehu ve te'hîra mâ acceltehu."
"Allah'ım, senin ismine, malımı, dinimi ve nefsimi emanet ediyorum. Allah'ım, hükmüne beni razı kıl, kaderimde olanı bana mübarek kıl ki, te'hir ettiğinin acelesini, acele ettiğinin de te'hirini istemeyeyim. Nefsimin isyanını önle, teslimini sağla."
kardeşim sana 2 defa okudum allah sıkıntılarını tez vakitte giderir inşallah
hepinizden allah razı olsun ne muradınız varsa versin
allah dualarınızı geri çevirmesin. böyle bir siteyi düşünüp hazırlayanlardanda allah sonsuz razı olsun biraz rahatladığımı hissettim. insanların benim için dua ettiğini düşünmek bile rahatlattı ümitlendirdi. (ayla)18 yıl önce gönderildi # -
rabbim yardımcınız olsun
çok teşekkür ederim hepinize
Kıskançlığı yapan sizmi siniz ? yoksa eşiniz mi? eğer siz iseniz biraz daha gönlünüzü ferah tutmaya çalışın eğer eşinizse onun istediği şekilde güven vermeye çalışlın.. Siz niyetinizi temiz tutun, imtihandır sabredin mevla zatern yardımcı olacaktır inşaALLAH...
RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.
KARDEŞİM RABBİM SİZİN İÇİN EVLADINIZIN HATIRINA HAYIR KAPILARI AÇSIN....
Elbet Rabbimiz her şeyi bilip görendir.
Siz ona halis kalple yönelip yüreğinizi ferah tutun.
Rabbim sizlerin yuvasını hayır üzre birleştirip mutluluk kapılarını sizlere açar inşaallah.
Allah kalbinize huzur ailenize saadet yavrunuza hayırlı bir ömür nasib etsin
o 3 yaşındaki yavrunun adını yazın da melekler listesine ekleyelim inşaallah
selam ile...18 yıl önce gönderildi # -
kızımın adı miray eklerseniz çok sevinirim. buarada kıskançlığı yapan eşim gözyaşı
çok teşekkür ederim hepinize allah sizinde yardımcınız olsun18 yıl önce gönderildi # -
soyadıda gerekliyse miray yüce
ben çalışıyorum ve bu durumu dahada zorlaştırıyor. artık her yaptığımdan korkar duruma geldim birileriyle konuşmaya korkuyorum. ne yapsamda bu durumu düzeltemedim. insanlara artık bana yaklaşmayın demek geliyor içimden, ama olmuyor. olanları güvensizliğini artık sindiremiyorum içime. bu çok ağır bişey çünki. dua eden herkesten allah razı olsun. sizin sayenizde ümitlendim. kaybetmek üzereydim. eşimden vazgeçmekte istemiyorum. çok dürüst ve inançlı bir insan aslında ama kopmak üzereyiz. çünki sorunlar hat safhaya ulaştı. dualarınızı bekliyorum.
çok teşekkür ederim yalnzlk duanı okuycam inşallah.
Ayla kardeşim Allah yardımcınız olsun kalbinize huzur versin,
inşaalllah bu cuma günü hürmetine eşinizin kalbine yumuşaklık verir Rabbim
Miray yeğenimi de melekler listesine ekledim
selamlar
hayırlı cumalar18 yıl önce gönderildi # -
cihan kardeşim çok teşekkür ederim allah razı olsun. bu mübarek cuma gününde allah bütün dileklerini kabul eder, hayırlara vesile kılar inşallah. hayırlı cumalar. dualarınızı bekliyorum.
hakkında hayırlısıı tecelli olsun kardeşimm ne eylerse mevlam eyler eylersede güzel eyler arkadaşım rabbim sabrını arttırsınn
amin. zaten ona inanmasam bukadar sabredemezdim heralde. allah razı olsun deathlyon.
Rabbim evinize huzur sukunet muhabbet versin
100 ya vedud okumuştum senin için olsun
Rabbim sana ve ailene ferahlık versin tez vakitte inşa'Allah18 yıl önce gönderildi # -
allah yuvana ferahlık versin eşinize doğruyu göstersin 1 tebbet okuyorum sizin için
Ayla kardeşim seni çok iyi anlıyorum ben de aynen senin durumundayım bende ümitle bekliyourm düzeleceğini inşallah düzelir ve eşinle arandaki bu problem kalkar. 3 ihlas 1 fatiha hediyem sana.
allah yardımcın olsun
tez zamanda yuvana huzur versin inşallah
allah sabrını artırsın amin amin..18 yıl önce gönderildi # -
papatya allahrazı olsun. ağzına sağlık allah ne muaradın varsa versin çok teşekkürler.
ALLAH HAKKINIZDA HAYIRLI OLANI NASİP EDİP SİZİ FERAHLATSIN İNŞALLAH..AMİN
sedef seninde aynı durumda olmana çok üzüldüm çokzor bir durum, allah razı olsun seninde sıkıntılarını tez zamanda giderir inşallah. çok teşekkür ederim allah yar ve yardımcın olsun
hepinizden allah razı olsun
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.