içim daralıyor boğuluyorum bugün.. allahım nolur yardım et sıkıntımı al.. çok mutsuzum hiçbir şeyden zevk almıyorum:((
ÇOK SIKINTILIYIM BUGÜN:((
(26 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Bende seni merak etmiştim göremedim seni sitede.
Allah yardımcın olsun Allah sıkıntılarını feraha çevirsin inşallah.
100 hz.Yunus duası okuyorum senin için.18 yıl önce gönderildi # -
içim acıyor sedef saatlerdir ağlıyorum
18 yıl önce gönderildi # -
ay canım ya ne oldu inşallah düzelirsin
herşeyden nefret ediyorum
bu kadar karamsar olma halimize şükretmeliyiz sende dua oku sıkıntın geçsin tesbih çek canım iyi geliyor düşünmemeye çalış seni üzen her ne ise.
sedef dün gecede ağlayarak uyudum rüyamda bir dua gönderdiler bana beyazlar içinde birisi veriyor.. duayı biliyorum diyorum yinede not ediyim belki bir harfi bile farklıdır diyorum sabah bir türlü hatırlayamadım duayı çok kısa hatırlıyorum..:(( ve geçen gece beni sandalyeye oturtmuşlar etrafımda yine beyaz giyen kişiler aralarında peygamberimiz SAV efendimiz etrafımda dönüyorlar.. veee 3 akşam önce yine çölde tepeye çıkartıyorlar beni altıma merdiven veriyorlar yüksek bir yerde kitaplar var erişmem için.. elimi atıyorum kuranı kerimm sayfayı açtığım anda altın harflerle yazılı amme süresi... gözlerim kamaşıyor parıltıdan... allahım hayırlara çıkar bu rüyalarımı.. şuan o kadar kötüyüm ki anlatamam
çok güzel şeyler görmüşsün hayırdır inşallah buna kötü olunulur mu ben rüyamda bi salavat getirdim diye seviniyorum sen efendimizi görmüşsün ve kuranı kerimi amme suresini göstermişler hayırdır inşallah bende korktum kötü bişey oldu sandım dua oku bol bol.
kötü hissetmem bu yüzden değil sedef..
yaa bu rüyalarımın anlamını ne acaba.. kadir baba yorum yapabilir mi acaba
anladım funda sende dua et bak rüyaların ne güzel Allah sana güzel şeyler verir bol bol oku la havle çek devamlı sıkıntın gitsin kendini üzme yıpratma bak ben yıprattım da ne oldu yıpranmakla kaldım sadece sende sabırlıol seni üzen şey ne ise inşallah düzelecek Allah büyük o na sığın.
ben rüya tabirine bakıyorum bazen internetten ihya.org adresinden
sagol hayatım çok iyisin.
sende sağol inşallah sıkıntın geçer.
amin canım.. kadir baba inşallah okuyordur ve rüyama yorum getirir
bence ruyayı hep olumlu yormak gerek,büyükler nasıl yorarsan öyle çıkar derler,peygamberimizi rüyanda görmüşsün,bundan güzel rüyamı olur.kardeşim içini ferah tut
bence çok güzel,
rabbim sıkıntılarını gidersin18 yıl önce gönderildi # -
FUNDACIM RABBİM SANA HUZUR DOLU GÜNLER GEÇİRMENİ DİLERİM
hakkında hayırlısı olsun rabbim hayırlısını istediği zaman sıkıntı verir kuluna
Funda allah yardımcın olsun tez vakitte şifanı verir inşallah
benden kabul buyurursan 3 SübhanekeSübhaanekellahümme Ve bihamdik Ve tebâara kesmük Ve teaalâaa ceddük (Ve celle senâaük) Ve lâailahe gayrük)
allah razı olsun teşekkür ederim hepinize
mahzun yüzünü görmedim efendimizin..
ya tüğlerim diken diken oldu kardeşim çok güzewl rüya görmüşsün inşallah hep böyle güzelliklerle karşılasırsın
Rabbim sana huzurlu gunler nasip eylesin ablacim.ALLAHa emanet olun
FUNDA KARDŞİM RABBİM SENİ DARDA BIRAKMASIN YARDIMCIN OLSUN....
canım benim rabbim sana ne güzel rüyalar göstermiş sıkıntın gitsin diye ayetel kürsi okuyorum sıkma sen canını
saol tubik o gün kötüydüm bugün şükür iyiyim
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.