SON ZAMANLARDA BABAMIN İŞLERİ ÇOK BOZUK.. :(:( BUGÜNDE ÇOK ÖNEMLİ Bİ İŞİ VARMIŞ ALLAH IN İZNİYLE..BEN ONUN İŞLERİNİN AÇILMASI İÇİN.RABBİMİN TÜM BABALARA TÜM AİLELERE RIZIK KAPILARINI SONUNA KADAR AÇMASI İÇİN DUA EDİYORUM. AYETEL KÜRS-İ OKUYORUM.. SİZLERDE KATILIRMISINIZ DUA DOSTLARIM..
EVLATLARINA AİLELERİNE BAKMAK İÇİN ÇİLE ÇEKEN BABALARIMIZI ANALARIMIZI RABBİM BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN. AMİNNN...
"BABAM VE TÜM BABALAR"için okuyorum sizlerde katılırmısınız arkadaşlar (NURTEN)
(49 mesaj) (26 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMİN CANIM AMİN . SENIN BABAN BENIM BABAM SAYILIR.ALLAH YOKLUKLARINI VERMESIN.ALLAH BASIMIZDAN EKSIK ETMESIN ONLARI.ILK ACILISI YAPMAK ICIN SADECE SUAN 1 TANE DIE YAZIYORUM.AMA ALLAHIN IZNIYLE OKUMAYA DEVAM EDECEGIM CANIM . BENIM BABAMINDA INSALLAH ISLERI YOLUNA GIRER:( AMİİİİNNN
18 yıl önce gönderildi # -
Allah Yardım etsin kardeşim.
Ayetel kürsiniz okundu kardeşim.
Allah kabul etsin.
3 ADET AYETEL KÜRSİ HEDİYEM OLSUN RABBİM NİYETİNİ KABUL ETSİN VE BABANIMN İŞLERİN YOLUNDA GİTSİN
canım benim biliyosun sayma imkanım yok şuan ama okuyabildiğim kadar okuyacağım rabbim arif babaya bol rızklar versin feraha çıkarsın
10TANE DAHA NURTENİM . RABBİM KABUL EDER INSALLAH .AMİN
300.ADET DOSTLARDAN.
TÜM BABALARIMIZ İÇİN.ALLAH ONLARA GÜÇ VE HAYIRLI RIZIKLAR VERSİN.ONLARI AİLELERİNE BOYNU BÜKÜK DÖNMEKTEN MUHAFAZA EYLESİN.ALLAH ONLARI,ONLARDA SORUMLU OLDUKLARI AİLELERİNİ VE YUVALARINI KORUSUN.
AMİN.AMİN.AMİN.SON RAKKAM.......................315.ADET
3 TANE OKUDUM.ALLAHIM KABUL ETSİN.RABBİM BÜTÜN ANNE BABALARA SAĞLIK SIHHAT VE UZUN ÖMÜR VERSİN.
SON RAKKAM.................318.ADET
2 tane Allah kabul etsin hayırlı rızıklar verisn.
son rakkam..............320.adet.
ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN... KADİR BABAM NE GÜZEL DEMİŞSİN...ALLAH ONLARA GÜÇ VE HAYIRLI RIZIKLAR VERSİN.ONLARI AİLELERİNE BOYNU BÜKÜK DÖNMEKTEN MUHAFAZA EYLESİN.
AMİN KADİR BABAM.. BİZLERE BABA ŞEFKATİYLE DUA EDİYORSUN.. BEN BÜTÜN BABALAR İÇİN OKUYORUM.. SİZİN İÇİN,RECEP ABİM,MAHZUN ABİM,CİHAN ABİM,,,, HEPİNİZ İÇİN...
ALLAH BABALARIMIZI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN. ONLARIN ACISINI YAŞATMASIN BİZE..18 yıl önce gönderildi # -
21 adet Allah kabul etsin inşallah.
son rakkam................341.adet
AMİN AMİN AMİN AMİN ALLAHIM SEN BABAMIN İŞLERİNİ TEZ ZAMANDA DÜZENE KOY AŞKIM,MELEĞİM ŞUAN İÇİN 6 TANE GERİSİ GELECEK.
10 adet daha canım.
SON RAKKAM..............357.ADET
SAĞOLUN ALLAH RAZI OLSUN. BENDE ANCAK 10 TANE OKUYABİLDİM. OKUMAYA DEVAM EDİYORUM.
SON RAKKAM.................367.ADET.
RABBİM SEN DUALARIMIZI KABUL EYLE .. AMİN . 30 ADET DAHA CANIM
10 TANE DAHA OKUDUM...
son rakkam...............407.adet
50 tane de benden tüm dua dorstlarıma bollu bereket gelsin inşallah.amim amin amin.
SON RAKKAM.................457.ADET
YÜCE RABBİMİN KABULU İLE 10 ADET DAHA CEYLANIM.
SON RAKKAM...................467.ADET
10 ADET DAHA OKUDUM.. RABBİM BÜTÜN KULLARININ YARDIMCISI OLSUN... CÜMLEMİZE BOL KAZANÇ BEREKET VE RIZIK GETİRSİN OKUDUĞUMUZ DUALARIMIZ. AMİN..
SON RAKKAM...............477.ADET
nurten kardeşim allah kabul etsin
benden 2 tane Ayetel Kürsi lütfen kabul buyurAllahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
SON RAKKAM...............479.ADET
50 ADET TÜLAY ABLA OKUYACAK AKŞAM. ALLAH RAZI OLSUN..
1.ADET
SONRAKKAM...................530.ADET.
Allahım.
Nurten kardeşimin ailesine yardım et.
7. tane ayetel kürs-i okudum.18 yıl önce gönderildi # -
NURTENCİM CANIM ARKADAŞIM
ALLAH BABANIN İŞLERİNİ YOLUNA KOYAR İNŞALLAH
BENDE 25 TANE OKUYORUM
ALLAH TÜM DUALARI KABUL EDER İNŞALLAH
AMİN AMİN.....
SON RAKAM............. 56218 yıl önce gönderildi # -
nurten kardeşim 200 adet inş akşam okuyacağım.
son rakkam...................762.adet
5 taneyle başladım kardeşim. okudukcada haber veririm . slm ve dua ile...
ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN.. HAKKINIZI HELAL EDİN..
25 ADET DAHA OKUYORUM RABBİMİN İZNİYLE.son rakkam.................792.adet
3 adet okuyorum.
Rabbim babalarımızı başımızdan eksik etmesin.Onlara sağlıklı,bereketli,akıl tamlığı ve vücut tamlığı içinde uzun ömürler versin.Maddi manevi güç versin babalarımıza .Amin18 yıl önce gönderildi # -
HAKKIM ÖLENEDE KADAR ŞİMDİDEN HELAL OLSUN AŞKIM 8 ADET DAHA OKUDUM YÜCE ALLAHIM KABUL EYLESİN AMİN AMİN AMİN....SENİ ÇOK SEVİYORUM CANIM MELEĞİM.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.