Arkadaşlar mutlaka hepimizin dualarla ulaştığı mucizeleri vardır hadi yazalım onları yazalım ki umudunu yitiren arkadaşlarımıza yeni umutlar olsun bizim mucizelerimiz:)
HADİ MUCİZELERİMİZİ YAZALIM
(3 mesaj) (3 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ilk ben başlim o zaman:)) bu sitenin ismi tesadüf olmadı benim için bi çok kişi gibi googleden ararken buldum..tam umutlarım tükenmiş herşeyin sonu gelmiş gibi düşündüğüm bir anda çıktı karşıma mucize net..2 yıllık bir ilişkim vardı ama aile sorunlarından dolayı onay verilmiyordu gözyaşlarımla hep yalvardım allahıma bir mucize diye sonra sizlerle tanıştım..olaylar en karmaşık halini almışken bütün çıkar yollar tıkanmışken hiç birşey beni avutmuyordu ne söylense hepsi boş geliyordu tek çıkar MUCİZEydi sizler bana ayetel kürsi okuduğunuz gün 2 yıldır bekleyen MUCİZEm çıkageldi bir anda..ilk başta herşey rüyaymış gibi gelsede ben şuan nişan hazırlıkları yapıyorum rabbim izin verirse yuvamıda kuracağım..
rabbim hepimize mucizeleri yaşatır inşallah ondan umut kesmedikçe ona yalvardıkça herşey güzel oluyor..
ey yerlerin ve göklerin rabbi güzel allahım bütün eksikliklerden tenzih olan rabbim bizi yolundan ayırmaa
iyki sizleri tanımışım çok ama çok huzurluyum sizlerle
18 yıl önce gönderildi # -
rabbim kendisine sığınıpta dua edenleriçevirmediğini ben genç yaşta yaşayarak öğrendim kısaca özetleyeyim onu..
ben üniversite 1 sınıf öğrencisiydim ilk dönem sınırdaydım geçme notuolarak 2 dönemde sınırın altındaydı notum finallerde biraz çabaladım ama olmadı çok üzüldüm canımıçok sıktım rabbime sığındım ona dua ettim son ana kada kalmıştım sınıfta kendimi alıştırmıştım burdaki dostlarımızdan dua yardımı istedim allah razı olsun esirgemediler son bir ders açıklanmadı ben kendim sınıfta kaldım sanıyordum oda açıklandı ölesine bir notlarıma bakmak için siteye girdim vve baraj notu olan 1.80i 1.86 ile geçmişim ve şok oldum mutluluğumu anlatamam çünkü yaşanması lazım işte böle bir rabbimin güzelliğini gördüm fani dünyada çok şükür ona18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.