Uzun zamandır siteye giremedim değerli kardeşlerim. Bu arada 15 Temmuzda düğünüm oldu ve yeni yuvamı Allahın izni ile Kurdum. İnşallah hayırlara vesile olur. Sizlerle paylaşmak istedim. Yüce Allahım tüm sıkıntılarınızı ve sıkıntılarımızı gidersin.Amin.
Evlendim :)
(41 mesaj) (27 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
kardeş allah bir yastıkda kocatsın sizileri; yuvanız daim evlatlarınız hayırlı evlat olması dileği ile..... darısı BEN & NURTENİM VE FATİH & TUBİK 'E OLSUN AMİN AMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
m.can:)))) aminnnn
ersin kardeşim rabibm yuvanızı her daim mutlu bereketli huzurlu kılsın kötülüklerden sizi ve eeşinizi korusun darısı başıma:))) fatma fatmaya fundaya sedefe deryaya burcuya nurtene :)))))))
NEDEN SİTENİN TÜM BEKARLARINA DEGİL?
ALLAH SİZİN MUTLULUĞUNUZU DAİM ETSİN.18 yıl önce gönderildi # -
ne bilim canım isteyen var istemeyen var:)) isteyenleri yazdım benim bildiklerimi düzeltiyorum ozaman tüm bekarlara hayırlısıyla gönüllerindeki eş eyle yarabbim
ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN.YUVANIZ BEREKETLİ OLSUN
Rabbim yuvanızı cennetten köşelerinden biri yapsın , kardeşlerimizin muratlarını hayırla ihsan etsin inşallah
rabbim bir yastıkda kocatsın ... :)
TUBİK ORAYA BENİMDE ADIMI YAZMANI İSTİYORUM.ANCAK ÖYLE AFFEDEBİLİRİM.
:))) hayırlı bir eş versin allah sana canım.. tüm bekarlara tabi
ALLAH RAZI OLSUN CANIMMMM.
allahım elife tez vakitte hayırlı bir eş nasib eyle gönlünde varsa hayırlı kılıp eş eyle yarabbim :)) affedildimmi
ERSİNİM KARDEŞİM . ALLAH MESUD BAHTİYAR ETSİN . BİR YASTIKTA KOCATSIN . GÜNÜN BAŞLANGICI BÖYLE GÜZEL OLMASI ÇOK GÜZEL. YA BİSMİLLAH .
tabiki canımmmmm.sende bir daha engelle karşılaşmadan mutlu mesut yaşarsın gönlünün kralı ile.
ALLAH YUVANIZIN SELAMETİ VE BEREKETİ OLSUN.TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH.
ALLAH YUVANIZIN SELAMETİ VE BEREKETİ OLSUN.TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH.RABBİM DARISI HAYIRLISIYLA DİĞER KARDEŞLERİME
allah tamamina erdirsiin
Amin. Kardeşlerim. Darısı bekarların başına.Amin.
Rabbim yuvanızı her daim mutluluklar ile doldursun.Sizlere hayırlı evlatlar nasip eylesin.
Rabbim tüm bekarlarımıza hayırlı eşler nasip eylesin.
allah yuvanızı hayırlı ve daim etsin mutluluklar
aşk olsun tubik bide bekarız heralde ne o bi kaç isim vermişsin sadece:)18 yıl önce gönderildi # -
ARKADAŞLAR AMA ŞİMDİ BAZILARI EVLENMEK İSTEMİYOR İSTEYENLERİ YAZMIŞTIM SONRA DÜZELTTİM AMA :))
RABBİM HAYIRLI YUVAYI HEPİMİZE NASİB ETSİN
Evlenmek isteyen Bekarlar
Evlenmek istemeyen bekarlar diye bir başlık mı açsak acaba. :-)18 yıl önce gönderildi # -
valla iyi olur yoksa benim gibi daha kimler alınacak:)
YA BEN YASİN ABİ DİYORUM AMA SİZE YAŞ KAÇ ONA GÖRE HİTAP EDEYİM
EVLİLİK MUTLU BİR YUVA ÇOĞUMUZUN ÖZLEMİNİ ÇEKTİĞİ BİRŞEY GALİBA ERSİN KARDEŞİMİZ BÖYLE BİR KONU AÇMAKLA DUYGULARIMIZA TERCİME OLDU GALİBA:))
hadi onun yerine ben cevap vereyim aynı yaştasınız:) kızmaz inşallah
Esteğfirullah.
Öteki başlığa yazarken cevap yazamadım 24 yaşındayım.
YASİN KARDEŞİM DİYEBİLİRMİYİM OZAMAN?? YAŞITMIŞIZ
Hitap konusunda Yasin bey haricinde isteğiniz lafzı kullanabilirsiniz benim için bir sakınca bulunmamaktadır.
ALLAH MESUT ETSİN.
Allah hayırlı geçim versin. İnşallah rabbimin rızısını kazanan, hayırlı evlatlar yetiştiren bir yuva olur. AMİN AMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.