arkadaşıma haciz gelmişti ona yardım etmek için annemden para talebinde bulundum oda allah razı olsun verdi.2 aydır arkadaşa ulaşamıyorum çok zor durumda kaldım anneme ne söyleyeceğimi bilemiyorum artık arkadaşım başımı öne eğdirdi. annemin de paraya ihtiyacı var ve ben arkadaşa ulaşamıdığımı söyleyemedim. Allahtan başka güveneciğim hiç kimse yok inşallah Allahım bu mubarek aylar hurmetine vede sizlerin dualarıyla beni bu sıkıntıdan kurtarır. kpss sınavına girdim bu hfta sonuçlar belli olacak dualarınızı bekliyorum. Beni bu sıkıntılardan feraha kavuşturacak dua biliyorsanız. Allah rızası için bana bildirirseniz size duacı olurum. Allah hepinizin sıkıntılarını gidersin inşaalah Allaha emanet olun...
dualarınıza ihtiyacım var
(33 mesaj) (14 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
allah yardımcın olsun allah hayırlı rızık kapıları açsın allah yardımcın olsun bende girdim sınava inşallah iyi gelir hepimizin allah hrkesin gönlüne göre versin amin amin amin
19 yıl önce gönderildi # -
RABİBM YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH ANNENE MAHÇUP OLMADAN ARKADAŞIN EMANETİ GETİRİR 3 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM
DUA OLARAKDA BURDAKİ BÜYÜKLERİMİZİN BİR LAFI VAR ALLAH DE YETER DERLER SENDE ALLAH DİYEREK BAŞLAYABİLİRSİN
Allah razı olsun. Zaten Allahtan başka sığınacak yerim yok.
SAYMA İMKANIM YOK AMA SANA BESMELE GÖNDERİYORUM 200 CİVARI RABBİM FERAHA ÇIKARIR İNŞALLAH
Allah razı olsun .Rabbim sizide feraha çıkartır inşallah.....Allah bütün darda olanlara yardım etsin bizlerin duasıda inşallah vesile olur. Allah dularımız kabul etsin
tatlım ben sein için dua ederim ama istersen sen de yunus duasını anasayfada yasin kardeşimizin yazdığı duayı oku çok etkilidir.
Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim.
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH
Rabbim inşallah hayırlı rızık kapıları açar hayırlısıyla bir işe girersin,arkadaşınında rabbim içine merhamet versin inşallah öder borcunu. AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB19 yıl önce gönderildi # -
Allah sizin gibi hayırlı insanlardan mahrum etmesin.İçim çok rahatladı ALLAH hepinizden razı olzun.
Off kardeşim Allah yardımcın olsun. Aynı şey bizimde başımıza geldi. Dünde size bahsettiğim sıkıntım bu yüzdendi. Sırf darda olan birine yardımcı olalım diye 2 senelik birikimimiz uçtu gitti. Allahından bulsun diyorum kesinliklede hakkımı helal etmiyorum. Rabbim hepimizi bu durumdan kurtarsın. Bendende sana 7 Ayetel Kürsi umarım bu sıkıntılı gününde biraz olsun yardımcı olur sana.
Allh inşallah bizi öbür dünyada bu saflığımızı mükafatlandırır.Bende hepimiz için dua ediyorum.
yunus duasını bulamıyorum ana sayfada
allah yardımcın olsun ayegl.. tez zamanda sıkıntılarından kurtarsın.. sınav içinde hayırlısıyla başarılı olursun inşallah.. şuan dua yollayamıyorum ama dualarımda olucaksın kardeşim
ANA SAYFADA SOL TARAFTA .YUNUS DUASI.ALLH RAZI OLSUN
SİZİN ARANIZA KATILMAK BANA ÇOK İYİ GELDİ. SAYENİZDE FERAHA KAVUŞTUM. ALLAH BÜTÜN DARDA OLANLARA YARDIM ETSİN.
allah yardımcın olsun kardeşim
benden kabul buyur 2 Ayetel KürsiAllahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
allah kabul etsin amin
RABBİM YARDIMCIN OLSUN... ALLAHIN İZNİYLE ARKADAŞIN EMANETİNİ GETİRİR DE SENİ ZOR DURUMUNDAN KURTARIR.
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN. ALACAĞIN OLDUĞUN ARKADAŞINA DA ALLAH BORCUNU ÖDEME KOLAYLIĞI VERSİN. HER ZAMAN İYİ OLANI DÜŞÜN. BELKİDE SANA BAHSEDEMEDİĞİ BİR BAŞKA BORCU DAHA VAR. BELKİ DAHA ÇOK ZOR DURUMDA. SEN İYİLİĞİ DÜŞÜNDÜĞÜN SÜRECE DUALARINA CEVAP VAR. HACİZDEN ARKADAŞINI KURTARDIN DUALARINI ALDIN BELKİDE. SEN GÖREVİNİ YAPTIN. İYİLİĞİNİ YAPTIN. AMA AÇIKLAYAMADIĞI NEDENLERDEN DOLAYI BORCUNU ÖDEYEMİYORSA VE SEN BUNU BİLMEYEREK İSYAN EDİYORSAN O ZAMAN YAPILAN İYİLİĞİNDE BİR ANLAMI KALMIYOR DEĞİLMİ?
İÇİNİ FERAH TUT. ALLAHÜ TEALA ELBET BİR KAPINI KAPATIYORSA DAHA DA HAYIRLISI OLANI SANA AÇACAKTIR. ALLAH ARKADAŞINA BORÇ ÖDEME KOLAYLIĞI VERSİN. İNŞALLAH SENDE EN KISA SÜRE İÇERİSİNDE BU DURUMDAN KURTULURSUN. İÇTEN GELE GELE İNANARAK DUALARINI OKUMAYA DEVAM ET. BENDE OKUYACAĞIM SENİN İÇİN. KPSS SINAVIN İÇİN DE İNŞALLAH BEKLEDİĞİN SONUÇLARI ALIRSIN.
saol zuhal ALLAH razı olsun. arkadaşımla evlilik planları yapıyorduk o okulu bitirecekti ve nasipse evlenecektik. ama şimdi telefonu kapalı ve beni aramıyor benim zoruma giden de bu anneme bile söyleyemedim aramadığını çok zor duruma soktu beni. ben onu için anneminbana aldığı setimi bile satıp verdim.şimdi o beni hiç düşünmeden ortada bıraktı. bana ehli beytten olduğunu söyledi ben de çok sevinmiştim ALLAH bana nasip etti de dinimi tam anlamıyla yaşayacağım bir eş nasip etti diye ama olmadı kısmet değilmiş.bana sadece açıklamam yapmasını istiyorum ALLAH onun merhametini arttırsın. vefat etmiş bababmın üstüne yemin bile etti düşün ALLAH onun babasına sağlık versin babasının ameliyat parasıada yardımcı olsun diye. ALLAH rızasi için yaptım tabiki ALLAH böyle merhametsizlerle karşılaştırmasın kimseyi.
yalnzlk saol kardeşim ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN
HATİCE SAOL UMARIM MERHAMETE GELİR. Allaha olan inancım sayesinde sizlerinde dualıyla emanetimi geri alacam anneme verecem inşallah
ALLAHIM ARKADIŞIMI SIKINTILARDAN KURTAR ALLAHIM.1 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM.
saol arkadaşım Allah razı olsun.
ALLAHIM DARDA BIRAKMASIN,SIKINTILARINI TEZ ZAMANDA GİDERSİN.
100 LA HAVLE SANA YARDIMCI OLSUN.19 yıl önce gönderildi # -
Rabbim yar ve yardımcın olsun. Biraz sabret inşallah feraha kavuşacaksın. Rabbim seni daima iyilerle karşılaştırsın. dertlerine deva versin. sıkıntılarını gidersin. amin...
ALLAH SENİ BU ZOR DURUMA DÜŞÜRENE BİRAZ AKIL VE BOL MERHAMET VERSİNKİ BİR AN ÖNCE BORCUNU ÖDESİN İNŞALLAH. ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN. YAPILAN VE BAŞIMIZA GELEN HER İYİ İŞTE BİR ŞER YADA HER KÖTÜ BİR İŞTE HAYIR VARDIR. ALLAHÜ TEALA DUALARIMIZI DUYACAK VE SENİ BU DURUMDAN KURTARACAKTIR İNŞALLAH. EĞER SEN ARKADAŞINA YARDIMCI OLMASAYDIN BELKİ BAŞKA BİR ŞEY GELECEKTİ BAŞINA DAHA DA KÖTÜSÜ BELKİDE.. ŞU SAATTEN SONRA SANA TEK TESELLİM DUALARIM OLACAKTIR. ÜZME KENDİNİ MUHAKKAKKİ BİR ÇIKIŞ YOLU AÇILACAKTIR. İNŞALLAH TEZ ZAMANDA AYDINLIK VE FERAH KAPILARIN YÜZÜNE AÇILIR. RABBİM HER DERDİ VERİYORSA DERMANINIDA VERİYOR. RABBİM SIKINTILARINI GİDERSİN İNŞALLAH.
kardeşlerim saolun Allah büyük biliyorum. bir gün gelecek size artık sıkıntım bitti diye hayırlı haber verecem Allah o güne bizi tez zamanda kavuştursun .bütün darda kalanlara yardım etsin.
Arkadaşımada yardım etsin.19 yıl önce gönderildi # -
AMİN İNŞALLAH
ALLAH YARDIMCIN OLSUN.
SİZE BİRŞEY SORACAM KARDEŞLERİM BEKLEMEK SABRETMEK BİR ERDEM DERLERDİ BANA GERÇEKTEN ÖYLE . ARKADAŞIMIN ARAMASINI BEKLERKEN BÜYÜK SABIR GÖSTERMEM GEREKİYOR. BAZEN SABRIM KALMIYOR LÜTFEN SABRETMEM İÇİN DUA EDİN DULARINIZA İHTİYACIM VAR.
19 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.