Amin Allahım büyüksün hepimize evlilik nasip et.hayırlı olsun mutlu olalım
Bekarlarımız için dua eder misiniz?
(61 mesaj) (42 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah razı olsun allahım herkese hayırlı eş nasib etsin ömür boyu sadık saygılı sevgili aşk dolu birini versin BEN BULDUM HATIYLISI İLE NİŞANIMI BEKLİYOM SONRADA EVLİĞİĞİMİ ALLAHIN İZNİ İLE......AMİN AMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH TÜM EVLENMEK İSTEYEN İNSANLARA HAYIRLI SAĞLIKLI HUZURLU MUTLU YUVALAR NASİP ETSİN İNŞALLAH..ALLAHIN RIZASINI KAZANACAĞIMIZ ,DEĞERİNİ BİLECEĞİMİZ,DEĞERİMİZİN BİLİNECEĞİ DUYARLI EŞLER VE SEVGİ VE SAYGIYLA BİR ÖMÜR SÜRECEK BİR YUVA NASİP ETSİN İNŞALLAH..
AMİN...AMİN...AMİN...AMİN...
İNŞ BUGÜNDE DUAMIZ KABUL OLUR TÜM BEKARLARIN
Bu mübarek gecede rabbim tüm bekar kardeşlerimin ve tabiki benimde hakkımızdan hayırlısını nasip etsin inşallah.Allah razı olsun kardeşim böyle bir dua başlatman iyi olmuş.hayırlı kandiller.
AMİN İNŞ HEPİMİZ TOPLU BİR DÜĞÜN YAPARIZ :)
amin amin amin
Yarabbim tüm bekarlarımıza hayırlı eş nasip et. Yar ve yardımcıları ol. AMİN AMİN AMİN
Allahım başta Yasin kardeşim olmak üzere bütün evlenmekisteyen bekarlara çok hayırlı eşler nasib et.
AMİN AMİN AMİN İNŞALLAH...
ALLAHIM TÜM DUALARIMI KABUL ET.BİZLERİ İÇİNDE BUNALDIGIMIZ SIKINTILARDAN KURTAR ALLAHIM.
Allahım sen hepimize hayırlı eşler nasip eyle, huzur içinde, rahatlık içinde, senin yolunda yaşayalım. Amin Amin Amin.
amin amin amin bende sıkıldım valla bekarlıktan hayırlısıyla evlenmek lazım bebek sahibi çocuk sahibi olmak lazım evli olanlar eşlerinizi üzmeyin nolur
Rabbim tüm bekarlara ahiretliği ve dünyalığı hayırlı eş nasip etsin.
AMİN AMİN AMİN
ne edecem bekarlar benim için dua etsin:))
haha :)
sa dostlar aranıza yeni katıldım.RABBİME şükür ediyorum bir tevafuk eseri siteyi buldum.banada bu günlerde görücüler geliyor eğer dinim yaşayışım ahiretim için hayırlı biriyse nasip etsin eğer hayırsızsa benden geri çevirsin..dualarınızı bekliyorum.RABBİM hepimize hayırlı eşler nasip eder İNŞALLAH gönülden AMİN AMİN AMİN
AMİN AMİN AMİN
AMİN AMİN AMİN
rabbim hepimize bende dahil hem bu dünyada hemde ahirette birbirimizden razı olacak eşler nasip etsin
ALLAH HEPİNİZİN VE YAVRUMUDA GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN RABBİM İYİLERLE KARŞILASTIRSIN HEPİNİZE DUACIYIM
Allah razı olsun ne kadar içten dualar.Rabbimin izniyle bu dualara bende nail olurum inşallah.Rabbim cümle iman eden bekarlarla beraber hayırlı eş nasip etsin inşallah.
amin
allah bütün bekar kardeşlerimin gönlüne göre birisini nasip etsin inşallah
allah tüm bekar kişilere hayırlı nasipler versin inş.gönlümüze göre birisi olsun dua ileee
Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın, hepimizin hayırlı mutlu mesut yuvaları olsun inşallah :)
HALA BEKLEMEDEYİZ :=)
ALLAH RAZI OLSUN YASIN ABI
ALLAH HAYIRLI NE MURADIN VARSA VERSINEVLENINCE GÜNAHLAR SILINIYOMUS
ESINIZLE BIR SAAT MUHABBET UMRE SEVABINDAYMIS
ESLERIMIZ BIZE CENNETI KAZANMA VESILE OLABILIR
RABBIM KAZANANLARDAN EYLESIHAYIRLI YUVA NASIP ETSIN HEPIMIZE :)
yuvamiz dünyadaki cennetin subesi eylesin
amiin18 yıl önce gönderildi # -
"Ya Rabbi! Ya Rabbi! Ya Rabbi! sahte aşklarla bizi sınama senin aşkını kalbimize düşürüp bizleri boş işlerin hevasına kapılmaktan koru."
Amin amin amin.
Ya Rabb sen bizi aldatan ve aldananlardan eyleme.
Hakkıyla sevenlerden ve sevilenlerden eyle.
Sana halis kalple yönelen bir eş ile muhattap eyle, bizlere senin yoluna hizmet edecek nesiller nasip eyle.18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.