YENİ İŞİME BAŞLADIM HER ŞEY YOLUNA GİRİYOR DERKEN EŞİM UZAKTA ÇALIŞIYOR İZİNE GELDİ TEL BAKTIĞIMDA ANLADIMKİ BAŞKA BİRİ VAR ALLAHIM NE ACI HAZMEDEMİYORUM SÖZ VERDİ BİTİCEK ÖĞLESİNEYDİ DİYE BİTTİDE DEDİ AMA İÇİM RAHAT DEĞİL KADININ TELEFONU BENDE AMA BEN ARAYIP KADINLA KONUŞMAYA CESARET EDEMİYORUM BANA ÇOK TERS DURUMLAR NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM EŞİMİ SEVİYORUM KAYBETMEK İSTEMİYORUM HEP DUA EDİYORUM ALLAHIM Bİ YOL GÖSTER İÇİM HEP VESVESE DOLU NAPİM BİLMİYORUM.ALLAH RIZASI İÇİN DUA EDİN ÇOK KÖTÜYÜM RAHATLAYAMIYORUM.EŞİMDE ISLAH OLSUN PİŞMAN OLDUM DİYOR AMA BUNU YAPTIKTAN SONRA ONUN LAFINADA İNANAMIYORUM .ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN
DUALARINIZA İHTİYACIM VAR.MERLİN
(32 mesaj) (28 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
rabbim yardımcın olsun gerçekten zor bi durum rahatlaman için ayetel kürsi okuyorum sende muhabbet duaları okursan eminim faydasını göreceksin
18 yıl önce gönderildi # -
insan hayatına birini sokmaya korkuyor. bence önemseme merlin bitti dediyse sözüne güvenmeye çalış.. güvensiz yaşayamazsın.. tekrar yaparsa aynı şeyi o zaman detaylı düşünürsün. allah yardımcın olsun hayatım.. allah eşini ve bu tarz erkekleri ıslah etsin.
ya çok üzüldüm. sıkma canını Rabbim Yardımcın olsun. Rabbim sizin muhabbetinizi artırsın. sizi bir ömür boyu mutlu ve daim etsin. Allahım onuda ıslah etsin. amin...
Allah yardım etsin kardeşim.
ALLAHÜ TEALA İKİNİZ İÇİNDE HAYIRLISI OLANINI NASİP ETSİN. UNUTMAMAK GEREKİRKİ HER İYİ İŞTE BİR ŞER HER KÖTÜ BİR İŞTE HAYIR VARDIR. BÜTÜN HERŞEY ALLAHTAN. İNŞALLAH BU SIKINTIDAN KURTULURSUN.
BU KONULARDA YORUM YAPMAK ÇOK ZOR VE DİKKATLİ OLMAK LAZIM.SÖYLENEN HER SÖZ YANLIŞ YORUMLANABİLİR VE YANLIŞ YÖNLENDİRME YAPILABİLİR...ONUN İÇİN KENDİ KARARLARINI KENDİN VER,İÇİNE SİNDİREBİLİRMİSİN,İÇİNEMİ ATARSIN DAHA SONRA HEP EŞİNE KUŞKUMU DUYARSIN,BENCE EŞİNİ KARŞINA AL VE AÇIK AÇIK KONUŞ,HERKESİN İKİNCİ BİR ŞANSI OLDUĞUNU SÖYLE..AMA BUNU KABULLENDİĞİNİ ASLA SÖYLEME.AHH CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN,SAKIN O KADINIDA ARAMA BENCE SANKİ ONA DEĞER VERİYORMUŞSUN GİBİ.
SENİN İÇİN 100 YA VEDUD OKUYACAĞIM...BENCE HER GECE OKU,BEN OKUMAYA ÇALIŞACAĞIM...18 yıl önce gönderildi # -
100 YA VEDUD BEN OKUDUM.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.AMİN..
Kardeşim El MÜ'Nİ SÜREKLİ OKU."TEZRUHUR RİYAH VEBANALLAHU ALA KÜLLİ ŞEYİN MUTEDİNE RABBE NEKŞİF ANNEL AZABE İNNE MÜKMİNİ YEVME İZİN YESSURUM NASİ EŞTATE EŞTATE EŞTATE İNFRU İFAFEN VE SIKALE"UZAKLAŞTIRMAK İSTEDİĞİN KİŞİYİ NİYET EDEREK BU DUAYI OKU .ALLAH İNŞALLAH YARDIMCIN OLACAKTIR.ALLAH KİMSEYİ ŞAŞIRTMASIN ,YUVASININ HUZURUNU BOZMASIN.
SENİ O KADAR İYİ ANLIYORUM Kİ.RABBİM YARDIMCIN OLSUN.ALLAHIM NE KADAR SOR BİR DURUM RABBİM SEN BÜYÜKSÜN ALLAHIM.SEN SIKINTILARIMIZI GİDER ALLAHIM.
Canım ya ALLAH yardımcın olsun çok kötü bir durum. Benim eşimde şehir dışında bende İstanbuldayım inanki hep böyle bir durumun benimde başıma gelmesinden korkuyorum. Allah kimseyi şeytana uydurmasın. İnşallah senin eşinde gerçekten pişman olup tekrar aynı hataya düşmez ve bir ömür boyu mutlu olursunuz.AMİN.
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN .
RABBİM YARDIMCIN OLSUN,
canım kardeşim ya Allah yardımcın olsun merak etme biz seni yalnız bırakmadık
http://mucize.net/dualar/topic/3547?replies=1918 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN .
ALLAH SELAMETE ERDİRSİN YUVANIZI
HAKKINIZDA HAYIRLISIYSA EŞİNİZ SİZE DÖNSÜN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
Allah yar ve yardımcın olsun. İnşallah kardeşim eşinizle sevgi ve saygınız artar, huzurlu ve mutlu, sağlıklı bir yuvanız olur. AMİN AMİN AMİN
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH
Yarabbim kardeşimizin tüm sıkıntılarını feraha çevir, ailesine huzur ver. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
BEN BU OLAYI 2 YILDIR YAŞIYORUM.ÇOK ZOR BİR DURUM BUNU ANCAK YAŞAYAN BİLİR.RABBİM YARDIMCIN OLSUN EŞİNİ RABBİM ISLAH ETSİN.
ah canım kardeşim ALLAH yardımcın olsun sana dua edicem sayısını belirtemem ama okuyabildiğim kadar dua okucam RABBİM eşini ıslah etsin yuvandan huzur eksilmesin rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim
kardeşim benim Allah yardımcın olsun benimde sana tavsiyem olacak abdest alarak 1000 tane ya vedud çekip yemeklerine üflersen aranızdaki sevgi muhabbet artar Allahın izniyle bendende 100 ya vedud gelsin sana Allah kabul etsin bütün duaları amin
RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLSU İÇİM RAHATLADI BENDE SAYISIZCA OKUYORUM HEP ALLAHIM SEN FERAHA ÇIKAR RABBİM AMİN.
Allah yardımcın olsun, Allahım merhametiyle ıslah etsin.
Allah tez zamanda yuvanıza huzuru,bolluğu,bereketi nasip etsin.
Tez zamanda toparlarsınız inş.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN AMİN.
merlin kardeşim, selenay abladan sana 3 fatiha, 3 ihlas,3 kevser ve 1 ayetel kürsi, benden de 10 la ilahe illallah ve 10 yunus duası hediyemiz. rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah. aile huzurunuz bozulmasın, eşinin sevgisi, saygısı, muhabbeti, sadakati hiç eksilmesin. amin amin amin
ALLAH RAZI OLSUN RABBİM HEPİMİZİ FERAHA ÇIKARSIN AMİN.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN
rabbim hepinizden razı olsun amin.
Bu mübarek kandil gününde diliyorum ki eşinizin sizden başkasını gözü görmesin inşallah,Allah muhabbetinizi tez vakitte arttırsın,evin içindeki huzursuzluk hakikaten çok zordur,bu gece dualarım sizinle.Allah yardımcınız olsun
Mevla yardımcınız olsun..
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN...İNŞALLAH...
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.