isimlerinizi ve dileklerinizi bekliyorum.
bugün çarşamba
(20 mesaj) (15 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
İSMİM BURCU TERCAN..
AMA EN KISA ZAMANDA BURCU TUTAL OLMAK İSTİYORUM..EN HAYIRLI ŞEKİLDE TABİ Kİ..
ALLAH RAZI OLSUN DİLEK ABLA SENİN İÇİN 1 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM..
18 yıl önce gönderildi # -
FATİH ÖZKAN . RABBİM SEN HASTALARIMIZA ŞİFA VER RABBİM SEN HACCI NASİP ET .
Allah razı olsun canım
BURCU:))) AMİNN CANIM İNŞALLAH
DİLEKCİĞİM TUĞBA İSMİM BİR AN ÖNCE HAYIRLISIYLA YUVAMI KURMAK İSTİYORUM ŞU NİŞAN GÜNÜM GELSİN ARTIK:))
BİDE ABİMİN İSTEİDĞİ KİŞİYE EVLENMESİ İÇİN DUA İSTESEM ÇOK OLURMUYUM???İSMİ KENAN
o ne demek canım çok olmak tabiki güzelim yani naticede Allah tan istiyoruz.
saol canım allah razı olsun
DİLEK KARDEŞİM BENİM BABANNEMEDE ,DEDEMEDE OKURMUSUN,BUĞÜN ÇOK DUYGULANDIM.İNŞAALLAH BENDE OKUYACAGIM,İÇİMDEN ONA OKUMANIZ GELDİ,RABBİM GÜNAHLARINI AFFETSİN,TÜM ÖLMÜŞ LERİMİZLE BERABER MAKAMLARINI CENNET ETSİN
tabi abicim zaten ben tüm ölmüşlerimize fatiha veihlas okuyorum.
DİLEĞİM GÖNLÜ BOL KARDEŞİM SAĞOLASIN.ALLAH SENİ SEVDİKLERİNE SEVDİKLERİNİDE SANA BAĞIŞLASIN.DİLEĞİM İSMİN GİBİ SEN DİLE İNŞALLAH RABBİM KABUL EDER.SENİ SEVİYORUM VE KOCAMAN ÖPÜYORUM.
OĞLUM MUHAMMED
ALLAHIN İLMİNE, SIRRINA VAKIF OLMAK
VE RIZASINI KAZANMAK DİLİYORDUA EDERMİSİN
ALLAH RAZI OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun bu ince düşüncenden dolayı
Rabbim seni sevdiği insanlar zümresine ilhak etsin inşallah
Mevlam cümlemize hayırlı akıbet ihsan etsin18 yıl önce gönderildi # -
dilek ablacım burcu tutal olmam için dua ediceksin dimi ablacım:(:(:(:(
Dilekcim Allah razı olsun.
Ben kardeşlerimin ve ailemin tüm maddi ve manevi sıkıntıları için dua istiyorum.
Rabbim iki cihanda yar ve yardımcın olsun. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
BEN REYHAN BENİM EN BÜYÜK ARZUMUN OĞLUMUN GÖZYAŞININ KURUMASI.EŞİMİN EVE DÖNMESİ.AİLE HUZURUMUN TEKRAR OLMASI.
DİLEKCİĞİM ALLAH RAZI OLSUN SENDEN
BENİM DİLEĞİM SIKINTILARIMDAN KURTULMAK VE HAYIRLI BİR YUVA KURMAK...RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH...18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun Bu yaz bitmeden umreye gitmek istiyorum Kabul olunacak bir umre ziyareti. Aslında ancak güney kutbuna gitmek kadar mümkün şu an benim için Ama ümit işte
ben okumaya gittiğim de bile msjlarınızı yazabilirsiniz.çünkü ben buraya msj yazan olursa die tüm yazanların die dua edicem.
mrb dilek sınavı kazandım da şimdi derdim yerleşmem .adım neşe.senin için bir ayetel kürsi okuyorum hediyem.
ALAH RAZI OLSUN DİLEK ALLAH DUALARINI KABUL ETSİN RABBİM BİLİYO GÖNLÜMDEKİLERİ HAYIRLISI İÇİN DUA EDERMİSİN ALLAH HERKESE HERŞEYİN HAYIRLISINI TAKDİR ETSİN AMİN AMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.