benide untmazsın demi huzurlu ve sağlıklı bir yuva istiyorum ai,lemle beraber mutlu yaşamak istiyorum
AKŞAM DUA İSTEYEN ARKADAŞLAR İSİMLERİNİ YAZABİLİRLER, İNŞALLAH DUA ETMEYE ÇALIŞA
(42 mesaj) (34 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
benide untmazsın demi huzurlu ve sağlıklı bir yuva istiyorum ai,lemle beraber mutlu yaşamak istiyorum allah razı olsun rabbim seninde dualarını kabul etsin amin
18 yıl önce gönderildi # -
Allah hepinizden razı olsun arkadaşlar.
Şimdi çıktı alıyorum. İnşallah herkese dua etmeye çalışacağım.
Rabbim bu mübarek gecede hepimizi af ve mağfiret etsin ellerimizi boş çevimesin. AMİN AMİN AMİNYazmayan yada sonradan yazan arkadaşlara topluca ederim inşaallah.
Allah sende de razı olsun Sudemeral kardeşim Rabbim dualarımızı kabul eylesin...
ÖKSÜZ VE YETİMLER İÇİN EDERSENİZ SEVİNİRİM .
İnşallah Allah izin verirse edeceğim
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.
BANADA DUA EDERDE SEVİNİRİM.
HAYIRLI KANDİLLER.18 yıl önce gönderildi # -
bu gece rahmetli eşim metin gürbüz içinde dualarınızı bekliyorum kardeşlerim 3 yıl önce hakkın rahmetine kavuştuu
benim her zamanki sey :( allah sevdigime kavustursun unwerste icin de istedigim yere yerleşiyim :( dua etmesen de olur guzel yuregin yeter ablam ben hepimiz icin edicem bu gece..allah geri cewirmesin
ben reyhan benim için eşimin eve dönmesi için dua edermisin.şimdiden allah razı olsun kandilin mübarek olsun...amin
HEPİMİZE HAYIRLI KANDİLLER RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLI OLANI NASİP ETSİN İNŞALLAH HAYIRLI RIZK KAPISI BORÇLARIMIZI ÖDEME KOLAYLIĞI VERSİN TABİİ EN ÖNEMLİSİ SAĞLIK UMARIM GEÇ KALMADIM DUA EDERSSRN SEVİNİRİM ALLAH RAZI OLSUN.
UMARIM BENDE GEÇ KALMADIMBENDE DUA İSTİYORUM BENİM MURADIM İÇİN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.