Eğer Namaz kılmazsan, senin o günkü alemin zulümatlı ve perişan bir halde gider.
Namaz kılanın diğer mübah dünyevi amelleri, güzel bir niyet ile ibadet hükmünü alır.
İbadetin ruhu, ihlastır. İhlas ise, yapılan ibadetin yalnız emredildiği için yapılmasıdır.
namaz
(13 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allahn herkese ibadetlerin en güzeli olan namazı nasip etsin Recep abi.İnsan huzurla doluyo,Allah bıraktırmasın,Allahım yolundan ayırmasın,Allahım şeytandan esirgesin bizleri
18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin inşallah...
Namaz gibisi var mıdır?Ben en çok huzur bulduğum zaman namazda olduğum zamandır.Hele Sabah Namazı,öncesi Teheccüd Namazı.Rabbimle başbaşa.Ardından tesbihatlar.Ardından gelsin dualar,dualar,dualar.
Rabbim ibadetlerimizi dergahında en güzel şekilde kabul eylesin inşaallahh amin amin amin
Allah hepinizden Razı olsun kardeşlerim...
Recep Abi namazı borç bilip kılma bilincine sahip olsakta onun hakkını verememek iyi değil değil mi yani o zaman kabul olur mu sence.Kılmazsam rahatsızlığını derinden hissediyorum ama kılarken de uhuvvet içinde olduğumu sanmıyorum:/
Kardeşim mfd namazı kılmak namazı hiç kılmamaktan iyidir. yukarıda yazılan gibi ibadetleri ihlasla yapmak çok önemlidir. fakat biz kullar yapabileceğimizin en iyisini yapmak için çabalıyacağız. Bunun için araştıracağız, mesala ana sayfamızda dualar hakında yazılarda dua hakkında bir dua ile ilgili yazı var, onu namaza uygulayabilirsin. Sana site isimleri vereceğim inşallah faydalı olur. http://www.nurris.com sabah namazı nasıl kılınır.(yazılı) http://www.nurpenceresi.com/moduller.php?modul=altkategoriac&id=0&kid=32&akid=5 sabah namazı nasıl kılınır.(sesli)
Allah hepimize ihlas ile eda edeceğimiz namazlar ihsan etsin.18 yıl önce gönderildi # -
Ali Said kardeşim.yazdıklarınızdan çok etkilendim.teeccüde kalkıyormuşsunuz ya.bunu nasıl başarıyorsunuz.yani kaçta yatıyor kaçta teeccüde kalkıyorsunuz.yani kendinizi saat konusunda nasıl proğramladınız da uykusuzluk gibi bir problem oluşmadı.bende çok istiyorum teeccüde kalkmayı ama sanırım düzgün bir proğram oturtamadım.cevabınızı şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum.
teeccüd ne ben bilmiyorum:s
gece namazı canım hem de çok mübarek bir namaz.
sağol ablacım:)
AMİN.İNŞALLAH.AMİN.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.