İnşallah hiç bir korktuğunuz başınıza gelmesin Rabbim bütün sıkıntılarınızı gidersin bu gün okuduğum 100 salavat size gelsin yolunuzu aydınlatsın inşallah
Dualarınıza İhtiyacım var. Benim için dua edermisiniz KAYA
(53 mesaj) (29 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
perşembe günü şeytanın hileleri diye bir yazı okudum ama bugun dulamıyoprum yardımcı olurmusunuz u
18 yıl önce gönderildi # -
rabbim sıkıntılarını tez zamanda feraha erdirsin inşallah amin 100 yunus aleyhisselam duası hediyeolsun sana
fatma kardeşim benim içinde okursan sevinirim allah razı olsun
bir ayetel kürsi okudum.allah bizi korkyuklarımızdan emin kılsın.amin
RABBİM GÖNLÜNÜ GENİŞLETSİN İCİNİ FERAHLATSIN
ÖYLE MUTLU YÜCE BİR KARDEŞLİKKİ BİRBİRİNİ TANIMAYANLAR VAR ARMIZDA AMA BİRBİRİNE DUACI İNSANLAR RABBİM HER KESİN SIKINTISINI GİDERİP İSTEĞİNİ HAYRIYLA VERSİN İNSALLAH RABBİM BÜYÜKLÜĞÜN APACIK ORTADAA SENİ ÇOK SEVİYORUZ RAHMETİNİ ÜZERİMİZDEN EKSİK ETME NOOOLUR HEP BİZİMLE VE KALBİMİZDE OL BİZİ SENDEN MAHRUM OLMAK GİBİ BİR CEZAYLA AZAPLA CEZALANDIRMA
AMİN AMİN BİNLERLE AMİN18 yıl önce gönderildi # -
sizlerin bu güzel duaları karşısında milyarlardafa amin amin amin diyorum. Rabbim sizlerin bu güzel dualarını kabul etsin. amin. nekadar güzel insanlarsınız. sizlere teker teker teşekürlerimi gönderiyorum. sizlerden Rabbim ebediyen razı olsun amin... Rabbim bu arkadaşlarımızın ne tür muradı varsa ver ver ver yarab nolursun. bu güzel insanları dara sokma. dualarını herzaman kabul et. amin...
Amin ya Mucib-et Davet, amin ya Ekremel Ekremiyn, amin ya Erhamerrahimiyn, amin ya Zül Celali ve’l-İkram, amin ya Ferd, ya Hayy, ya Kayyum, ya Hakem, ya Adl, ya Kudüs(c.c.)…
YA AZİZU YA KAVİYYU YA KADİRU YA MUKTEDİRU YA CEBBARU YA MÜTEKEBBİRU YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH
umarım Allahın izniyle üzerindeki sıkıntı gitmiştir.kardeşim kabul buyur 10 Ayetel Kürsi Allah sana sıkıntılarını atlacak sabır versin
Tüm sıkıntılarınız için Yüce Rabbim tez zamanda derman versin inşAllah...
Allah yardımcın olsun Allah seni korkularından emin kılsın inşallah.
3 fatiha hediyem18 yıl önce gönderildi # -
KAYAA Bİ HABER VER NE OLDU MERAK EDİYORUM İSTERSEN MAIL AT BİLGİLENDİR BENİ
raabbım tez zamanda sıkıntılarınızdan arındırsın sızı ınsallah 10 ıhlas 1 ayetel kürs-i hediyem olsun .
KAYA KARDEŞ BEN SENİN İÇİN AYETEL KÜRS-İ OKUYORUM VE BESMELE ÇEKİYORUM.
DUALARIM SENİNLE.. RABBİM HER DAİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN.. KORKTUKLARINA UĞRATMASIN.AMİİNNN...18 yıl önce gönderildi # -
arkadaşlar dualarınız için sizlere duacıyım. Rabbim sizlerin dualarını her daim kabul etsin. Rabbim sizlerden razı olsun. sizleri hiçbir zaman sıkıntıda darda bırakmasın. yüzünüz ömrünüz boyunca gülsün. Allah çok şükür bir nebzede olsa sizlerin inanki duası sayesinde sıkıntılarımı atlatım. sizlere herzaman duacıyım. Allah hepinizden razı olsun... sizlere teker teker teşekür ediyorum...
Çok sevindim kardeşim çok güzel inşallah tamamen atlatırsın sıkıntılarını.
Allah razı olsun sedef sizlerin duaları sayesinde. sizlere nekadar teşekür etsem azdır.
güzel haberler getirdin demi banaa
güzel sayılır tubik. şuan bir düzelme var. ama bir gün var ogün hepinizin kapısını teker teker çalacam. hayırlısıyla bu işe bir nokta bırakacam. canıma tak etti stres sıkıntı. daha dayanacak gücüm kalmadı. ama sizlerin duasını aldığımdan beri herşey çok değişti güzel oluyor inşallah dahada güzel olacak.
bak herşey dahada güzel olacak o gün geldiğinde (tahmin edebiliyorum:)) ) inşallah dualarımızla bu işi hayra çevireceğiz yaptırdığın evde istediğin hayal ettiğin bir ömrün olacak inşallah
inşallah tubik nekadar güzel söylüyorsun. hayali bile güzel.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.