S.A arkadaşlar. şimdi bir dua ararken bu siteyi buldum.biraz okudum,dua dayanışması çok hoşuma gitti ve aranıza katılmak istedim. en çok duaya ihtiyacım olduğu ve RABBİMDEN yardım dilediğim şu anda belkide sizleri sıkıntılarımdan kurtulmaya vesile kıldı. bir hadis-i şerif te efendimiz(s.a.v) duanızı günahsız bir dil ile yapın. mü'min kardeşinizin diliyle siz, sizin dilinizle de mü'min kardeşiniz günah işleyemez. öyleyse birbirinize dua edin" diye buyuruyorlar. bende sizden acizane bulunduğum çok sıkıntılı ve zor durumum için dua istiyorum.merhameti, hazinesi bağışlayıcılığı sonsuz olan HAYY VE KAYYUM RABBİM hepimizin dualarını kabul eylesin.AMİN
SELAM VE DUA(aranıza yeni katıldım-fatmabetül)
(24 mesaj) (22 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMİN AKRDEŞİM.HOŞ GELDİN ARAMIZA.
BAK BU SİTEYE ÜYE OLDUN YA DÜZENLİ OLARAK TAKİP EDERSEN BAK HEMEN KENDİNİ İYİ HİSSEDERSİN.
İLK GÜNDEN GÜZEL DÜŞÜN GÜZEL OLSUN OLURMU CANIM.BENDE SENİN GİBİ ACILI BİR ANDA GEZERKEN BULDUM ŞUAN ÇOK MUTLUYUM.SABIRI BEKLEMEYİ VE BİLMEDİĞİM BİR ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM BURADA RABBİM SENİNDE YARDIMCIN OLSUN.İNŞALLAH HER ŞEY ZAMANLA GECECEK.GÜZEL GÜNLER BİZLERİ BEKLİYOR.18 yıl önce gönderildi # -
hoşgeldin aramıza hepimiz burda birbirimize yardım etmek için çabalıyoruz rabbim seninde sıkıntılarını feraha çevirsin inşallah 3 ayetel kürsi hediyemdir rabbim kabul etsin
18 yıl önce gönderildi # -
hoşbulduk
elif arkadaşım güzel sözlerin ve duaların için allah senden razı olsun.rabbim mutluluğunu daim etsin inşallah.
tubik arkadaşım güzel sözlerin duaların ve hediyen için rabbim senden de razı olsun. dualarımızı kabul etsin.yazdığınız cevaplar yüreğimi ferahlattı rabbim sizden razı olsun.gönlünüzden geçeni güzellikleri sizlere nasip etsin inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
amin canım inşallah seninde sitede yazıyor ya umutsuzlukları unutun diye inşallah dualarımız sayesinde güzellikler demeti yaşatır rabbim sana
amin amin amin.rabbim gönlündekileri tez zamanda sana nasip etsin.
hoşgeldiniz fatma-betül kardeşim
Rabbim birbirimize hayırlı ve faydalı olabilmeyi nasib etsin
hiçbirimizi duasız ve dostsuz bırakmasın
selam ve dua ile...
(bu arada mesajınızın ismini ben düzenledim dostlarımızın dikkatini çeksin diye...)18 yıl önce gönderildi # -
hoşgeldiniz aramıza bende sizin gibi sıkıntılı zamanlarımda nette dualar ararken bulmuştum siteyi ve bunun bir hikmet olduğuna inandım burası gerçek bir terapi yeridir zamanla sizde daha iyi anlayacaksınız
1 fatiha hediyem size dualarınızın kabulüne vesile olsun18 yıl önce gönderildi # -
Hoş geldiniz kardeşim.
hoşgeldiniz
1 AYETELKÜRSİ HOŞGELDİN HEDİYESİ KABUL EDERMİSİNİZ.
Rabbim yardımcımız olsun, en kısa zaman da hayırlı bir şekilde dualarınızın kabulünü göstersin, boş çevirmesin.. Biz O'nu bıraksak bile O bizi hiç bırakmasın...
Hoş geldiniz Fatma-Betül kardeşim.
Allahım size sıkıntınızı gidercek çok hayırlı sebebler versin umulduk umulmadık yerlerden.
bende size 1 ayetel kürs-i okudum kardeşim.
Allaha emanet olun.
bizimle kalın dua dostumuz olun.18 yıl önce gönderildi # -
Hoşgeldinn..hepimiz bu siteyi çok zor günlerimizde bulduk ve ben hep söylüyorum zaten hepimiz için bir mükafattı bu.Allah yardımcın olsun..Şimdilik 3 ihlas,3 nas,3 felak,1 fatiha,1 ayetel kürsi ve 1 hibeytullah efendinin duasını okudum...
hoşgeldin hayırlı olsun inşallah
3 ihlas 1 fatiha hediyemdir18 yıl önce gönderildi # -
Hpşgeldin, Allah yardımcın olsun sıkıntılarını feraha çevrsin ve gönlünden geçen dileğini duanı kabul eyleyip sana en kısa zamanda versin.
AMİN AMİN AMİN
Hoşgeldin Fatmacım.
Rabbim tüm sıkıntılarını feraha çevirsin. İki cihanda yar ve yardımcın olsun. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
rabbim sıkıntılarından kurtarsın
HOŞ GELDİN KARDEŞİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN RABBİM GÖNLÜNDEKİNİ NASİP ETSİN İNŞALLAH...
ARAMIZA HOŞ GELDİN BENDE ÇOK YENİYİM BENDE TANIYALI HENÜZ 3 GÜN OLDU AMA SUNA EMİN OLUNKİ BAĞIMLI OLACAKSINIZ HER AN KİM DUA ETMİŞ HANGİ KARDEŞİME AMİN DEYİM DİYE SABIRSIZLANACAKSINIZ EMİN OLUN
ALLAH SIKINTILARINIZI GİDERSİN İNSALLAH
ALLAH A EMANET OLUNUZ18 yıl önce gönderildi # -
allah yardımcın olsun dilerim.sıkıntından kurtarsın seni amin.
Hoşgeldin fatmabetül :)
Allahım yardımcın olsun, senin için, Rabbimin sıkıntılarını gidermesi için; Ayetel Kürsi okuyorum.
Allahım kabul etsin.
Hepimizin yardımcısı olsun inş.18 yıl önce gönderildi # -
1 fatiha hoşgeldin kardeşim,rabbim daima yardımcın olsun
HOŞGELDİN ARAMIZA
KARDEŞİM
RABBİM İKİ CİHANDA YAR VE YARDIMCIN OLSUN18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.