Şuan çok sıkıntıdayım.. hani derlerya herşey çorap söküğü gibi gelir peş peşe sanırım öyle.. Çok çaresizim gerçekten. Ne olur bana dua edin şuan dualarınıza çok daha fazla ihtiyacım var. Herşey çok ters gidiyor. Lütfen benim için dua edin.
Canım yanıyor..
(31 mesaj) (17 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
bi kere makara boşalmaya başlamışşa...herşey üst üste geliyorsa inan ki sonu çok FERAH...kapanan her kapını arkasında açılan daha güzel daha ferah kapılar var...ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.SIKINTILARININ GEÇMESİ İÇİN SANA 100 LA HAVLE..ALLAH KOLAYLIK VERSİN..AMİN..
18 yıl önce gönderildi # -
bende seninle anı durumdayım kardeşim inan çorap söküğü gibi ama allah hiç bir kulunu darda bırakmaz yeterki ondan umudu kesmeyelim allah yar ve yardımcımız olsun
elim ayağım boşaldı sanki, bi kapı aralamak istesem kapanıyor, herşey ters gidiyor üst üste oluyor. sabretmeye mecalim yok ben çok acizim... herşey üst üste ne olur dua edin ne olur tek çarem dua bu durumdan bir tek ALLAH kurtarır beni.. İnşaALALh dediğiniz gibi sonu ferahtır çünkü canım çok yanıyo...
Allah c.c. Terk Etmiyor!..
Bismillah : Diyelim başınıza istemediğiniz bir olay geldi.
Yıkık, perişansınız. Kimse ile görüşmek istemiyorsunuz. Çoğunluk size küsmüş gibi. Yalnızsınız.Herkes benden uzak, herkes bana kırgın düşüncesi içinde çöküntü yaşıyorsunuz.
Yalnızlığınızın karanlık mağarasına şu ayet bir güneş gibi doğuyor:
"Rabbin sana ne darıldı, ne de seni bıraktı"(Duha-3)
Kim kırılırsa kırılsın, kim darılırsa darılsın, kim terk ederse etsin.
Rabbim terk etmiyor, kırılmıyor ya, ne gam! .. Bu ne büyük ferahlık değil
mi? ..***
Başınızda ağır bir dert var. Sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor. Sanki bu sorun hayatınızın sonunu hazırlıyor gibi. İşte o an ayet yetişiyor
imdada:
"Demek ki, zorluğun yanında bir kolaylık mutlaka var! Zorluğun yanında bir kolaylık muhakkak var! " (İnşirah-5/6)
Garantiyi veren ! .. Hem de ne garanti, her zorlukla beraber bir de kolaylık geleceği "mutlaka" ifadesi ile pekiştirilip ikna olalım diye iki kere tekrarlanıyor.
Ayet; kolaylığın zorluk içinde saklı olduğunu, çözümün sorunda gizli
olduğunu da fısıldıyor. Bu manayı duymuş olan Niyazi Mısri(k.s) şöyle demiş:
"Derman aradım derdime, derdim bana derman imiş***
Maddi sıkıntınız hat safhada. Yoksul düştüğünüzü hissediyorsunuz. İflas
ettiniz..
Sıfırı tükettiniz yani. Nasıl ayağa kalkarım düşüncesi içinde boğulurken
ayet size yeni bir ümit veriyor: "Eğer yoksulluktan korkarsanız, dilerse lütfuyla sizi zengin kılar. Şüphesiz hakkıyla bilendir, hüküm
ve hikmet sahibidir." (Tevbe-28 )AYETLERİNDE BİZE MÜJDE VERİYORSUN YARABBİ,SEN KARDEŞLERİME YETİŞ YARAB
SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER18 yıl önce gönderildi # -
:( yok mahzun kardeş gönlüm kitli sanki artık inanamıyorum güzel olacagına tabi o büyük kerem sahibi ama iştee ben acizim.. ne diyim inşaALLAH yardımcı olur...
100 tane ya allah gönderiyorum sana ve tüm sıkıntıda olanalara
burada umutsuzluk yok rabbim yardımcın olsun inşaallah tez zamanda 100 yunus aleyhisselam duası sanada hediyem olsun
en güzel günlerimiz henüz yaşamadıklarımız
buna inan
Allaha emanet ol18 yıl önce gönderildi # -
Çaresizlik ne zor bişey.. inşaALALh öyle olur. çim yanıyo :( herşey üst üste...
bir fatiha okudum.allah yardımcın olsun.amin
RABBİM İNSALLAH SANA BU OLAYLARLA BERABER İYİ BİR MANEVİYAT KAZANDIRIR VE İNSALLAH TÜM SIKINTILARIN YOKOLUP GİDER SANA 100 TANE YA BAKİİ ENTEL BAKİİ HEDİYE EDİYORUM
SENİNDE OKUMAN DİLEĞİYLE
SELAMETLE
ALLAH A EMANET OL18 yıl önce gönderildi # -
Sıkıntıda bulunanlara hayırlı kapılar aç yarabbim.
rabbim yar ve yardımcın olsun. Rabbim tüm sıkıntılarını gidersin amin....
Ya Rabbim, ey Halikim, herşeyden münezehsin.
Ey belaları kaldıran, bütün mihnet ve meşakatleri yok eden Allah'ım.
Ey atâ ve ihsan sahibi Mevlam. Her an için Sana sığınır ve senden Yardım isterim Rabbim.
Ey hükümleri infaz eden, her istediğini bir anda yapmaya kadir olan,
hükmüne ve emrine hiç itiraz bulunmayan Rabbim. kardeşimizin sıkıntılarını gider amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
Ya Allah
Allah yardımcınız olsun kardeşim
duasız,,umutsuz,,çaresiz bırakmasın--ki bırakmaz da---
Ya Rahman,,Ya Rahim..18 yıl önce gönderildi # -
inanki bende o kadar zor durumdayım ki ne yapacağımı bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun. sabretmekten başka çaramiz yok. selametle
inşalaah Allah bütün sıkıntılarını bir anda alır götütür kardeşim. Allah derdini verdi dermanınıda verir. sen içini rahat tut dualarımdasın kardeşim
ALLAH razı olsun ınsaALLAH verır.. Mevlam sızlerın yar ve yardımcısı olsun...
Şeytana inat, yine, ısrarla güvenle ALLAH'a sığınıyorum... Her şey iyi olacak mevlam sıkıntılarımı tek tek giderecek inşaALLAH biliyorum... Yine şeytana inat dua ediyorum ALLAH'ım dua dostlarıma ve bana ne olur merhametinle muamale edip yardım eyle diyorum..
Amin..18 yıl önce gönderildi # -
Allahım Dertleri veren sensin devasını veren sensin;
Kardeşimizin dertlerine deva ver Allahım.
Amin.
aminnnn, inşaALLAH...
100 tane hasbünallahi venimelvekil okuyacağım allah şifa versin
ALLAH razı olsun sizlerden yarayacak inşaALLAH..
ALLAHIM SEN HERŞEYE KADİRSİN,BU ÇARESİZ KALAN KARDEŞİME SEN YARDIM ET,BAK ALLAHIM,BUNCA DUA DOSTUM,SANA GÖNLÜNÜ AÇTI SEN GÖNLÜMÜZDEN GEÇENLERİ BİZDEN İYİ BİLİRSİN,ALLAHIM SEN BİZLERİ BU DOSTUMUZA MAHCUP ETME HEM AYETLERİNDE BİZE MÜJDE VERİYORSUN,BİZ İNANDIK RABBİM
UMUDUMUZU HİÇ KESMEDİK,KESMEYECEĞİZ.ALLAHIM BAK NADİR GAKAN SENİN İÇİN AKAN GÖZYAŞLARIMIN
KATINDA DEĞERİ YOKTUR BİLİYORUM,AMA SEN AFFEDİCİSİN GÜNAHLARIMLA GELDİM,YA RABBİ BU DOSLARIMIN ARASINDA DUALARI KABUL OLAN KULLARININ HÜRMETİNE,SEN SIKINTIDA OLAN KARDEŞİMİZE YETİŞ,SANA YALVARIYORUM,ONA ÖYLE BİR YETİŞKİ,ONA YAGAN,RAHMETTEN DİĞER DOSLARIMDA FAYDALANSIN,HERNE SIKINTISI VARSA GİTSİN,ALLAHIM DOSLARIMA SENİN DIŞINDA SENİN RIZANI İLAHİN DIŞINDA AĞLATMA,DÜNYADAKİ HİÇ BİR NİMET,HİÇ BİR CANLI DOSLARIMA ZARAR VERMESİN,RESULÜN AŞKINA,HABİBİN AŞKINA.DUALARIMIZI KABUL ET
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDENA MUHAMMET18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH razı olsun...
KAYBETME İNANCINI,KAYBETME BENLİĞİNİ,KAYBETME SEVİNCİNİ KARDEŞİM NE OLUR KAYBETME....DUALARA TUTUN,SIMSIKI SARIL NEOLUR DUY SESİMİ.ŞU 3 GÜNLÜK DÜNYADA DEĞERMİ ÜZÜLMEYE...DUA ET CENNETE YATIRIM YAP,EBEDİ MUTLULUK ORADA UNUTMA,KUSURSUZ MÜKEMMEL ALEMDE.NE SIKINTI,NE KORKU,NE ACI,NE ÖLÜM,NE KEDER,NEDE HASTALIK...UNUTMA KARDEŞİM DUALARA TUTUN,ONLAR SENİ DOĞRU YOLA GÖTÜRÜR.SENİN İÇİN DUA ETTİM.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.
İnşaALLAH mevlam yardım edecek... Belki bir imtihan, bilmiyorum.. Her şey ters her şey üst üste geliyor, dün bana öyle bir haksızlık yapıldı öyle laflar söylenip kalbim kırıldı ki, hiç bişey demiyorum mevla hakettiklerini versin inşaALLAH.. İşten ayrıldım, hemde kocaman bir haksızlık yapılarak... Ben sığındım mevlaya, sığınacak başka kimsem yok, çok güvendiğim dost bildiğim insan 13 yıllık arkadaşım da 2 yüzlü çıktı... canım bu günlerde çok fazla yanıyor ama inşaALLAH kısa zamanda biter bu acılar ve bende O'nun merhametini, rahmetini, büyüklüğünü gösteren mucizelerini görür sevinirim.. ALLAH hepinizden razı olsun inşaALLAH, dertlerimize sıkıntılarımıza yar ve yardımcı olsun..
inşallah inşallah inşallah
her gecenin bir sabahı
her firavunun bir Musa'sı vardır
100 hasbinallah hediyemdir
Rabbim senle beraber bütün dostlarıma afiyet selamet huzur rahmet bereket ihsan etsin inşallah18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardım eder merak etme biraz dayan sadece. bazen herşey üst üste gelir ama bunu atlatırsan bütün güzelliklerde üst üste gelecektir inşallah.Bu durumlarda çok tövbe edilmeliymiş. site içinde de yazıyor.
Allahım sen kardeşime yardım et sıkıntılarını feraha çevir ve ona hayır kapılarını aç!
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.