ALLAHIM BİLİYORUM ŞU AN BÜYÜK BİR İMTİHANIN İÇERİSİNDEYİM BANA YARDIM ET BU SINAVDAN KOLAY GEÇEBİLMEMİ SAĞLA. ADALETİNLE DEĞİL MERHAMETİNLE MUAMELE ET.ALLAHIM BÜTÜN SIKINTIDA OLAN DUA KADEŞLERİME YAR VE YARDIMCI OL.SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER.
EY RABBİM BİZLER İÇİN NELERİ HAYIR BİLİYORSAN ONU NASİP EYLE BİZ ACİZ KULLARINI NEFİSLERİMİZİN ŞERRİNDEN KORU ETRAFIMIZI SENİN DOSTLARINLA ÇEVRELET Kİ DOĞRU YOLUNDA BİRAN OLSUN ŞAŞMAYALIM SEN EN GÜZEL YAR EN GÜZEL DOSTSUN BİZLERİ SENSİZ BIRAKMA.....
AMİN AMİN AMİN
AMİN AMİN AMİN
(10 mesaj) (7 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
amin. Rabbim imtihanımızı kolaylaştırsın. amin. Rabbim yardımcın olsun. ayetel kürsi okuyorum sana amin.
19 yıl önce gönderildi # -
Amin ya Mucib-et Davet, amin ya Ekremel Ekremiyn, amin ya Erhamerrahimiyn, amin ya Zül Celali ve’l-İkram, amin ya Ferd, ya Hayy, ya Kayyum, ya Hakem, ya Adl, ya Kudüs(c.c.)…
eğer Allah-u Teala adaletiyle hükmetseydi yiyecek lokma bulamazdık sanırım
O'nun merhameti annenin çocuğuna olandan daha fazladır
Allaha emanet ol19 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin amin amin amin
HZ.EYYUB'UN SABRI
HZ.YUSUF'UN GÜZELLİĞİ
HZ.HAMZA'NIN CESARETİ
HZ.ÖMER'İN ADALETİ
VE DÖRT BİN PEYGAMBERİN
DUASI SENİN ÜZERİNE OLSUN.
Amin kardeşim.
Allah razı olsun.
1000 laile illallah
100 ya rahim
100 ya rezzak
100 ya allah okudum tüm din kardeşlerime19 yıl önce gönderildi # -
Allahım! Bize dünyada da iyilik ver, ahirette de iyilik ver. Bizi cehennem azabından koru!
Allahım! Senden hidayet, takva, iffet ve gönül zenginliği isterim.Ey kalpleri yönlendiren Allahım! Kalplerimizi sana itaate yönelt!
Dayanılamayacak dertten, insanı helâke götürecek talihsizlikten, başa gelecek fenalıktan ve düşmanı sevindirecek felaketten Allah’a sığınırız....
AMİN
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.