Geçen hafta cumartesi günü çok büyük bir beyin ameliyatı geçiren babacığım şu an hastanede ve sağ kolu ile sağ bacağını kullanamıyor. Doktorlar zamanla, sabırla ve dua ile inşallah düzeleceğini söyledi...Sabrediyoruz ve her dakikamız için şükrediyoruz. Biliyoruz ki şu an nefes alıp verdiğimiz hayat aslında gerçek hayatın milyonda birini bile teşkil etmiyor...Tevkkül etmemiz gerekiyor.Yüce Allah'tan babcığımın bir an önce sağlığına kavuşması, tekrar namazlarını secdeye vararak kılabilmesi sağ kolunu ve bacağını en kısa zamanda kullanabilmesini diliyorum. Babacığım ve şifa bekleyen tüm ümmeti Muhammed için dualarınızı Allah rızası için eksik etmeyin...Selam ve Dua ile...Tüm dualarınız için Allah da sizden razı olsun...
BABACIĞIM İÇİN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN
(31 mesaj) (23 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
RABBİM AMCAMIZA VE TÜM HASTALARA ACİL SİFALAR VERSİN İNSALLAH TEZ VAKİTTE HASTALIĞINDAN KURTULUP EVLATLARINA GÜLÜCÜKLER DAĞITIR SAĞLIKLI BİR SEKİLDE İNSALLAH
18 yıl önce gönderildi # -
allahım acil şifa versin. buranın mucizesine dualrın gücüne inan. rabbimin mucizelerini. dua edicem baban için.
YA ŞAFİ YA VAFİ YA KAFİ YA RAUF YA HALİM YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH
Rabbim hamdinizi,,şükrünüzü,,sabrınızı,,tevekkülünüzü katında kabul etsin acil şifalar versin kardeşim....18 yıl önce gönderildi # -
Allah hepinizden razı olsun...Bir değil binlerce kez şükürler olsun ki Rabbim sizlerin duasından bizleri mahrum etmedi...sizlerin duasını almayı nasip etti...
YA ŞAFİ YA VAFİ YA KAFİ YA RAUF YA HALİM YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH
RABBIM KIMSEYI ELDEN AYAKTAN DUŞURME ALLAHIM.18 yıl önce gönderildi # -
Allahım sen yardım et.
Ya Şafi Ya Allah
RABBİM,SAĞLIĞIN,AFİYETİN VE ŞİFAN DOSTUMUZUN BABASINA,VE TÜM HASTA ÜMMETİMUHAMMEDİN ÜZERİNE OLSUN...
HASTALARIMIZ SENİN AZAMETİNE VE KUDRETİNİN TECELLİSİNE MUHTAÇ,HER TÜRLÜ MADDİ MANEVİ HASTALIKLARIMIZDAN SENİN ŞEVKATİNE İLTİCA EDİYORUZ,BİZİ MERHAMETİNLE KUŞAT RABBİM.
AMİN.AMİN.AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
DUALARLA İNŞAALLAH . ALLAH ACİL ŞİFA VERSİN . BU ARADA DENEF NE DEMEK ACABA
Bizlere dua için açılan ellerinizi Rabbim dualarla kabul eylesin...(denef:çerkesce bir kelimedir ve ipek anlamındadır)
DAHE DENEF NE DEMEK
VEYA PSİ HALUJ18 yıl önce gönderildi # -
dahe güzel ve psi haluj da bir yemek...çerkes misiniz?
.
BU KONU ŞAPSI MI,ABZAH MI DİYE UZAR DOSTLAR.BANA KALIRSA UZAMASIN HA NE DERSİNİZ.!!!!
Rabbim acil şifalar versin.İnşallah en kısa zamanda en iyi şekilde iyileşir babanız
Bir yakınınız ölümcül hastalıkla yatağa düştü. Doktorlar fazlaca ümit vermiyorlar.
Çoğu kere Onu nasıl teselli edeceğinizi dahi bilemiyorsunuz. Gerçek ortada iken moral vermeye çalışmak sanki sahte davranmak gibi geliyor size. Ciddi bir delil olmalı ki hastanıza siz de inanarak moral verebilesiniz. Eyyub Nebi var Kur'an'da... Hastalıkların, dertlerin en ağırına müptela olmuş ama sıhhate kavuşmuş. Onun hali size dayanak oluyor: Kulumuz Eyyub u da an, o zaman Rabbine şöyle nida etmişti: "Bak bana, meşekkat ve acı ile şeytan dokundu! Ve ona, bütün ailesini ve beraberlerinde bir misli daha tarafımızdan bir rahmet olarak bahşettik ki, temiz akıllılar için bir ibret olsun. (Sa'd-41/43)***EVET KARDEŞİM BABAMIZA RABBİM BU AYETİ HÜRMETİNE ŞİFALAR VERSİN
SIHHATİNİ BULSUN BAK NAMAZ KILIYORMUŞ,EYYÜB NEBİ GİBİ HASTALIK ONA DOKUNMUŞ,
EYÜP AS.ALLAHA ANACAK MEŞAKKATİ KALMAYANA KADAR ŞİKAYETCİ OLMAMIŞ,ALLAHA ZİKİR EDEMEYECEK DURUMA GELİNCE DUA ETMİŞ ŞİMDİ BABAMIZDA NAMAZ KILAMIYACAK DURUMDA ONUN TEKRAR SECDEDE ALLAH DEMESİ İÇİN YARAB ŞİFANI VER YA ŞAFİ,YA ŞAFİ,YA ŞAFİ18 yıl önce gönderildi # -
Biliyoruz ki Rabbim sınavdan geçiriyor bizleri.İnşallah hepimizin duaları kabul olur ve tekrar secdeye varabilir babam.Allah duacı dillerinizden, kalbinizden, açılan ellerinizden binlerce kez razı olsun...
Allah şifasını verir inşallah her geçen gün daha iyi olur inşallah.
3 ihlas 1 fatiha şifa olsun inşaallah amin
Evet sağ felci geçirenler ALLAH'ın izni ile daha çabuk ayağa kalkıyormuş. Sol taraf biraz daha ağır oluyormuş ayağa kalkmakta çok zor oluyormuş.. Benim dedem sol felci geçirdi ama kendi ihtiyaçlarını gidercek ve kendi başına yürüyecek kadar ayağa kalktı çok şükür şimdi iyi. İnşaALLAH babanız daha iyi bir şekilde ayağa kalkar hiç şüphe etmeyin. mevla şafi ismiyle tecelli edip hayırlı şifalar versin... Amin...
YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ RABBİM ACİL ŞİFA VERSİN ELDEN AYAKTAN DÜŞÜRMESİN BAŞINIZDAN EKSİK ETMESİN
Ya ŞAfi sen tez zamanda kulunun şifasını verir, sağlığına kavuşturursun inşallah.
Allahım sizlere de sabır, dirayet versin.
Güçlü olmaya çalışıp, ona destek olun.
Allahım yardımcınız olsun.
Sizin için Ayetel Kürsi okuyorum, korur inşallah.
Amin Amin Amin.18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM BABANIZA ACİL ŞİFALAR VE SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN.
EN KISA ZAMANDA HAYIRLI HABERLERİNİZİ OKUMAK UMUDU İLE
100 BESMELE
100 KELİME-İ TEVHİD
10 AYETEL KÜR-İ
OKUYORUM..
ALLAHIM KABUL ETSİN. AMİİİİNN...18 yıl önce gönderildi # -
allah yardımcınız olsun.inşallah tez zamanda rabbim şifa versin.dualarımdasın canım
7 AYETEL KÜRSİ
7 FATİHA
100 SALAVAT BİZDEN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN. RABBİM TEZ ZAMANDA SAĞLIĞINA KAVUSMASINI NASIB EĞLESIN.10 IHLAS 1 AYETEL KÜRS-İ HEDİYEM OLSUN.
YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ Yarabbim kardeşimizin babasına şifa ver, şifayı verecek olan ancak sensin yarabbim. Sen amcamızın yar ve yardımcısı ol. Hasbinalalhi ve nimel vekil.
AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
YA ŞİFA YA ŞİFA
YA ŞİFA YA ŞİFA
YA ŞİFA YA ŞİFA
YA ŞİFA YA ŞİFA
RABBİM BABANA VE TÜM ŞİFA BEKLEYEN HASTALARIMIZA
ŞİFA VERSİN GÜÇ SABIR VERSİN İNŞALLAH
AMİN AMİN AMİN AMİN...18 yıl önce gönderildi # -
Eksik etmediğiniz dualarınızdan Allah razı olsun...
Allah tez zamanda acil şifalar versin inş.selavat çekmeye başlıyorum baban için.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.