canım öncelikle geçmiş olsun içini ferah tut ne olur..iyi düşünelim iyi olsun fırsat buldukça okuyacağım kardeşimize..benim arkadaşımın henüz 6 yaşındaki oğlundada kemik tümörü vardı.2 kez ameliyat oldu şu anda 16 yaşında bir delikanlı ve çok şükür hiçbirşeyi yok..inşallah kardeşinde iyileşir...
Kardeşimde,tümör varmış ne olur dua edin..(GÖZYAŞI)
(41 mesaj) (31 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
geçmiş olsun canım.allah tez zamanda şifası versin.dualarımdasın.
19 yıl önce gönderildi # -
ZÜLAYHA KARDEŞİM RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN.
BİSMİLLAH! MAŞAALLAH LA KUVVETE İLLA BİLLAH,
MAŞAALLAH KÜLLİ NİYMETİN MİNALLAH MAŞAALLAH
ELHAYRÜ KÜLLİHİ BİYEDİLLAHİ MAŞAALLAH LA YUSRİFÜSUUE İLLALLAHYA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB
RABBİM DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH. AMİN.AMİN.AMİN.
100 ya şafii hediyem rabbim tez zamanda şifa verir inşallah
ALLAH razı olsun hepinizden.. Kardeşimin ameliyatlara girmesi biraz tehlikeli o iki sene önce bisiklet kazası geçirdi dalağı patladı ve alındı.. Günlerce yoğun bakımda kaldı, vücudu kan kabul etmedi ama sonra çok şükür çıkabildi, şimdi de çok fazla hareket ettiği taktirde hasta oluyor.. Tümör iyi huyluymuş çok şükür. Ameliyat gerekiyormuş, ama tarih belirlenmedi. Biraz daha yaşının büyümesi ameliyata girebilmesi için uygun olacakmış... inşaALLAH artık kötü bi haber almayız.. Çünkü ben ruhsal olarak çok yorgunum..
çok güzel bir haberr rabbim inşallah kolaylıkla atlatmasını nasib eder inan çok sevindim züleyha ya rabbim ağır sınavlar yaşatmasın
merhaba kardesim ALLAH acıl sıfalar versın bak ıyı haberler gelmeye basladı bıle ınsallah tez vakıtte daha ıyı haberler gelır bende ya şafı şifa nıyetıne kardesıne yolluyorum sanada sabır dılıyorum kendını cok üzme RABBIM bıze kaldıramıcamız yük yüklemez unutma...
BAK GÖZYAŞIM BENİM,
GÖRDÜNMÜ İYİ HUYLU DEĞİLMİŞ.BU RAHMET DEĞİLMİ SENCE.MUCİZE DEĞİLMİ,AKSİNİ DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM BİLE...HADİ SİL GÖZYAŞLARINI,BİLİYORUM SENİN SINAVLARINA BİZLERİN UZAKTAN SÖZ SÖYLEMESİ NE KADAR FERAHLATIR SENİ BİLEMEM AMA.
BİLDİĞİM BİRŞEY VARKİ BİZ SİTE FALAN DEĞİLİZ,BİZ AİLEYİZ.BÜYÜĞÜ VE KÜÇÜĞÜ İLE BİRBİRLERİNE SARILAN BİR AİLEYİZ.
YAŞIN İTİBARİ İLE ÇOK BADİRE YAŞAMAN SENİ YORMUŞ ANLAŞILAN.HADİ ARTIK,BİRAZ TOPARLA KENDİNİ,DAHA YAŞAYACAĞIMIZ ÇOK SEVİNÇLER VAR.
ONLARDA BULUŞMAK ÜMİDİ İLE...
ALLAH SELAMETİN VE MUTLULUĞUN OLSUN İNŞALLAH....19 yıl önce gönderildi # -
YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ
Yarabbim kardeşimize şifa ver. Onun yar ve yardımcısı ol. Sen dilemezsen yaprak kımıldamaz sen dilersen olmazlar olur Allahım. Sen kardeşimize şifa ver. AMİN AMİN AMİN19 yıl önce gönderildi # -
slm ablacım öncelikle geçmiş olsun benim annemde beyininde tümor çıktı tedavisi lazerle yapıldı lazer tedavisi türkide sadece iki hastanede yapılıyormuş ankara gazi üniversitesi ve istanbul acı badem hastanesinde yapılıyormuş ameliyatı pek önermiyorlar bu hastalıkta istersen bir araştır.rabbim acil şifa versin çok geçmiş olsun
İnşaALLAH toparlanmaya çalışacağım.. Umut etmeye çalışıyorum. Keşke elimden gelsede başıma gelen herşeyi olgunlukla ve sabırla karşılayabilsem. Belkide artık akli olarak sağlıklı düşünemiyorum. Yani insanlara mutlu görünmeye çalışıyorum bir çok şeyi içime atmalıyım. Annemde hasta bi insan kanser tedavisi gördü şimdi daha iyi atlattı sayılır çok şükür, yaşadığı hastalıklar kardeşimi kaybetmemiz vs daha bi çok olay sebebiyle oda psikolojik olarak iyi değil. onlara karşı sürekli susmak zorundayım... İçime atmak zorundayım. Saf bir insanım ki arkadaşlarımın yaptıklarına da anlam veremiyorum. Sürekli arkadaşlarım arkamdan vuruyor anlayamıyorum niye yapıyolar bunu ama geçen günde benim işe girmesine vesile olduğum bir arkadaşımı savunurken işten ayrılmak zorunda kaldım. O arkadaşım ise işe devam ediyor. Arkadaşımı savunacağım derken başımdaki eşarbıma kadar söylenen ağır laflar işittim. Canım çok yandı ama sadece sustum. Çok mutsuz ve umutsuzum bunu yenmeye çalışıyorum ama biraz da üst üste geldiği için kaldırmakta zorlanıyorum. ne diyeyim inşaALLAH iyi olur. Çünkü hayata karşı artık çok isteksizim.. Sizlerden ve dualarınızdan melam razı olsun. insanın rahat uyuyamaması tebessüm ederken bile zorlanması nedir iyi biliyorum o yüzden tüm sıkıntıda olanlara içten bir şekilde dua ediyorum inşaALLAH kabul olur, inşaALLAH rahmeti esirgemesi ve affı mucizeleri büyük olan mevlam hepimizin yüzünü güldürür.. Rahmetine birer kez daha şahit oluruz...
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.