ARKADAŞLAR SELEN ARKADAŞIM SİTEMİZİN ÜYELERİNDEN Bİ DUA DOSTUMUZ.İŞLERİ ÇOK YOĞUN OLDUĞUNDAN FIRSAT BULDUKCA ARAMIZA KATILIYOR..
BUGÜNLERDE ÇOK SIKINTILI..
O ÇOK GÜÇLÜ Bİ İNSAN.YAŞADIĞI BÜTÜN SIKINTILARA ŞÜKREDEREK GÖĞÜS GEREN VE RABBİMİZDEN HEP SABIR DİLEYEREK DUA EDEN BİR ARKADAŞIMIZ.
O KADAR İÇİNE KAPANIKKİ.. YILLARDIR ONU TANIRIM FAKAT BANA HİÇ SIKINTILARINI DÖKMEZ.HEP RABBİMLE BAŞBAŞADIR O..
AMA ONU ÜZGÜN GÖRMEYE DAYANAMIYORUM BEN.ONUN AĞLAMASINA KIYAMIYORUM HER ARKADAŞ GİBİ..
BEN ELİMDEN GELDİĞİNCE ONUN SIKINTILARINI HAFİFLETMEK VE FERAĞA KAVUŞMASI İÇİN AYETEL KÜRS-İ OKUMAYA ÇALIŞIYORUM... LÜTFEN SİZDE DUALARINIZLA DESTEK OLURMUSUNUZ SELENİME.
HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM DUA DOSTLARIM...
SELEN E YARDIM EDELİMMİ ARKADAŞLAR. (NURTEN)
(67 mesaj) (18 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
20 ADET AYETEL KÜRS-İ İLE BAŞLIYORUM SELENİM.. RABBİM SENİ FERAĞA ÇIKARSIN. AMİN...
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN BITANEM. YEMİN EDERİM O KADAR DUYGULANDIM Kİ YAZDIKLARINA :'( SABAHTAN BERİ GOZ YASIMI TUTUYORDUM AMA ARTIK TUTAMADIM... İYİ Kİ SENİN GİBİ BİR DOSTUM VAR. RABBİM CÜMLEMİZİN DUALARINI KABUL ETSIN , TÜM SIKINTILARDAN ARINDIRSIN INSALLAH ...
Allah yardımcısı olsun inşallah düzleri kardeşimin sıkıntıalrı feraha çevirir Rabbim bende 20 adet alıyorum.
BENDE ELİMDEN GELDİĞİ KADAR OKUYACAĞIM ŞUAN SAYAMIYORUM PATRONUM VAR:))İNŞALLLAH SELEN SIKINTILARINDAN ARINIR FERAHA ÇIKAR
selen bacı ne oldu sana niye bize anlatmıyon :(( allahım sana acil çözüm versin tez elden amin amin amin 20 de bende NURTEN SULTAN ( AŞKIMM )
inşallah
ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN ARKADASLAR .. BURAYA FIRSAT BULDUGUM ILK ANDA GIRMEYE CALISIYORUM VE BURDAKI DOSTLUKLAR DUALAR OKADAR RAHATLATIYORKI BENI İFADE ETMEM MUMKUN DEĞIL .. IYI KI NURTENIM BANA ONERMIS BU SITEYI.. BU SITEYI BILMEDEN ONCE OZUR DILIORUM AMA INSANLIK DIYE BISEY KALMADIGINA INANMAYA BASLAMISTIM AMA COK YANILMISIM , SAYENIZDE YANILDIGIMI ANLADIM.. BIRAZ ZOR GUNLER GECIRIYORUM , AMA ONCE ALLAHIN SORA SIZLERIN DUALARIYLA INSALLAH ATLATACAGIM BUGUNLERIDE. RABBIM INSALLAH BANA GUC VERIR SABIR VERIR , INANININ BUNA COK IHTIYACIM VAR...CUNKU BEN YENIK DUSMEK ISTEMIYORUM.. TEKRAR TEKRAR HEPINIZDEN ALLAH RAZI OLSUN. SADECE KENDIM ICIN DEĞİL TUM DARDA SIKINTIDA OLANLAR ICIN TUM DUA DOSTLARIM ICIN BENDE DUA OKUYORUM..SIMDILIK 20 TANE OKUDUM . RABBIM DUALARIMIZI KABUL EYLESIN . AMİN
SON RAKAM......80 ADET
allah yar ve yardımcın olsun.bendende 1 ayetel kürsi.rabbim kabul etsin
ALLAH RAZI OLSUN YASEMİN KARDEŞ
canım bacıma 20 adetde benden allahı tez zamanda içini rahatlığa kavuştursun amin amin amin.... allahı kabul ettsin
CANIM BENIM COK SAOL .. ALLAH RAZI OLSUN . RABBIM DUALARIMIZI GERI CEVIRMESIN INSALLAH. HEPIMIZIN SIKINTILARI GERIDE KALSIN İNSALLAH .AMİN
20 ADET DAHA OKUYORUM RABBİMİN İZNİLE.
SELENİM RABBİM SENİ FERAHA ÇIKARTSIN.. SIKINTILARINI KUŞ TÜYÜ KADAR HAFİFLETSİN. AMİİNN..18 yıl önce gönderildi # -
Allahım sen Selen arkadaşımızın sıkıntılarını tez zamanda bitirirsin inşallah, ona herşeyin en hayırlısını nasip edersin inş.
Dielkelrini, isteklerini tez zamanda nasip edersin inşallah.
Allah aşkıyla yanıp tutuşurken bütün sıkıntılarını unutursun inşallah irde bakmışsınki herşey geçmiş.. Sınanmışsın ve sabrederek Allahın sevgili kulu olmayı haketmişindir belki..
Sabır Sabır sabır..
Allah sabreden kullarına sonunda dileğini veriermiş.
Allahım kötü şeylerle sınama yarrabim sen bizi..
Sen merhametinle ıslah et bizi amin amin amin.
Ayetel kürsi okuyorum, yardımcın olur inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
50 ADET MÜDAİM AMCA OKUYOR ALLAH RAZI OLSUN.
AMİN AMİN AMİN ..ALLAH RAZI OLSUN MELEK KARDESIM. ÇOK GÜZEL YAZMISSIN ... GÖNLÜNE SAĞLIK, DİLİNE SAĞLIK KARDEŞİM
NURTENCIM MUDAIM AMCAYA BENIM ICIN COOOOK TESEKKUR ET , ALLAH RAZI OLSUN ONDANDA
20 ADET DAHA OKUYORUM.
SON RAKAM....171 ADET.18 yıl önce gönderildi # -
BENDE , BENİM GİBİ TÜM SIKINTIDA OLAN DOSTLARIMIZ İÇİN 30 ADET OKUDUM.SEN KABUL EYLE YARABBIM .. AMİİİİNNN
Allah yardımcın olsun selen, bu sitede ne güzel dostluklar varmış,dualarınızı,yorumlarınızı fırsat buldukça okumaya amin demeye çalışıyorum,çünkü bende çalışıyorum an geliyor nete hiç giremiyorum ama ilk fırsatta elimden geldiğince girmeye çalışıyorum...öyle güzel arkadaşlar edinmişsinizki hepiniz birbirinizi tanıyorsunuz artık.adım saliha 24 yaşındayım, yarı resmi kamu kuruluşunda çalışıyorum,sizlerle vakit geçirmek sıkıntılarımız olsada büyük keyif verdi bana.
SELENCİM MÜDAİM AMCAYA BEN TEŞEKR EDERİM SENİN İÇİN
BİZİM BURDA ÇALIŞIYO
RİCA ETTİM SAOLSUN ODA KIRMADI
ALLAH HERKEZDEN RAZI OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH,YA REZZAK, YA RAHMAN, YA RAHİM, YA KERİM,
Yarabbim Selen kardeşimizin tüm sıkıntılarını gider feraha çevir iki cihanda yar ve yardımcısı ol. Senden başkasına muhtaç etme.Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM SIKINTILARINI GİDERSİN İNŞALLAH.
20 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM.
20 ADET ŞENEL TEYZEMDEN ..
SON RAKAM ...... 241 ADET.18 yıl önce gönderildi # -
çok memnun oldum saliha , aramıza hoş geldin bende çok eski sayılmam burda ama burda bulunduğum ıcın okadar mutluyumki, senınde dedıgın gıbı çok güzel arkadaşlıklar war burda, cogu kısı bırbırını bılmıyor tanımıyor ama dusun kı yureklerı ne kadar temız ve guzel ki herkes ıcın kendilerine ediyormus gıbı yurekten dua edıyorlar ve buda ınanılmaz mukemmel bir olay.. önce rabbimİN sora da burdakı dua dostlarımızın destekleriyle ınsallah hepımız tez zamanda sıkıntılarımızdan kurtuluruz. AMİİNN
SELENİMMM ANNEM SENİ KUCAK DOLUSU ÖPÜYOR VE SELAM GÖNDERİYOR..SENİN İÇİN
110 İHLAS
70 FATİHA
OKUMUŞ... SIKINTILARININ TEZ ZAMANDA FERAHA ÇIKMASINI DİLİYOR RABBİMDEN.18 yıl önce gönderildi # -
7 ayetel kürsi allah tez zamanda selamete cıkarsın
50 ADET TÜLAY ARKADAŞIM OKUYOR.ALLAH RAZI OLSUN.
TESEKKUR EDERIM ZEYNEP ALLAH RAZI OLSUN TEKRAR TEKRAR
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.