dua dostlarım bu gün hayırlısıyla bi iş görüşmesine gidicem hepiniz işsizim başlığı açtığımda bana dua ettiniz şimdide ben görüşmeye gidince bana dua edermisiniz size bu haberi vermeden sizin dualarınızı almadan gidemedim ne olur dua edin hayırlı bi iş görüşmesi olsun 1 yıllık işsizliğim artık son bulsun hayırlı bi işim olsun artık ALLAH hepinizden razı olsun ben size 101 YA ALLAH okudum rabbim kabul etsin
BUGÜN BANA DUA EDERMİSİNİZ(SUSKUNKİZ)
(19 mesaj) (14 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
az önce çektiğim tüm tesbihler hayırlı bir kapı açılmasına vesile olsun inşallah
19 yıl önce gönderildi # -
786 besmele okuyorum canım benim inşallah hayırlısıyla güzel geçer görüşmen ve artık rabim rızk kapılarını sonuna kadar açar sana
RABBİM HAYIRLI NASİBLER VERSİN
Allah hayırlısını versin,gönlüne göre olsun inş.
allah gönlüne göre versin ablacım inşallah olur
hakkında hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin
Allah yardımcın olsun kardeşim iş aramak zordur bilirim. Hakkında hayırlısıysa olsun tabi en önemlisi bu.
Hediyem olsun sana dualarım
1 fatiha
3 ilhas
3 felak
3 nas
3 ayetel kürsi
3 yunus duası19 yıl önce gönderildi # -
İNŞALLAH HAYIRLA SONUÇLANIR SEVGİLİ KARDEŞİM İNŞALLAH.
1 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM SANA.19 yıl önce gönderildi # -
rabbim hayırlı rızık kapıları açsın sana kardeşim, yar ve yardımcın olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. 10 yunus duası yoldaşın olsun. amin amin amin
RABBİM YOLUNU ACIK ETSIN , HAYIRLI BI IS NASIP ETSIN, TUM SIKINTILARINDAN ARINMAN DILEGIYLE .. 3 IHLAS 1 AYETEL KÜRS-İ YOLDASIN OLSUN.
sen şimdi görüşmeye gittin galiba canım ben besmelemi çekip senin adına dileğini tuttum rabbim yoldaşın etsin
CANIM BENİM RABBİM SANA EN HAYIRLI İŞİ KAZANCI RIZKI VE BEREKETİ NASİP TESİN.BENDE SENİN İÇİN ŞİMDİ BESMELE ÇEKİYORUM.HAYIRLI HABERLERİNİ HEMEN VER OLURMU :)
Allahım hayırlısını nasip etsin, senin için öyle güzel bir başlangıç olsunki, bundan sonra bütün sıkıntılarının yerini güzel günler alsın inşallah, bol rızıklar kazanıp, bereket içinde yaşarsın inş.
Yüce Rabbimin görüşmende yardımcı olması için Ayetel Kürsi okuyorum.
Allah kabul etsin.
Amin Amin Amin.19 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM HAYIRLISINI NASİP ETSİN. İNŞALLAH HAYIRLISIYLA BİR İŞ SAHİBİ OLURSUN
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. Hakkında hayırlı olur. inşallah işe girersin görüşmen çok iyi geçer. dualarımız seninle...
ALLAH hepinizden razı olsun beni çok mutlu ettiniz görüşmem ii geçti form doldurdum 3 ay içinde belli olcak inş alırlar benide:)) dualarınızda beni unutmayın dostlarım size ve dualarınıza çok ihtiyazcım var RABBİM yar ve yardımcınız olsun RABBİM ne muradınız varsa versin
:):) bize ne ısmarlıycan ilk maaşınla :)
canım yemek ısmarlarım size eniştelerde gelir :))
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.