SELAMÜNALEYKÜM KARDEŞLERİM
ÖZÜR DİLEYEREK BAŞLAMAK İSTİYORUM BEN YENİ ÜYEYİM VE YENİ BAŞLIK AÇMAMIN Bİ SAKINCASI VARMIYDI BİLMİYORUM.
BENDE HEPİNİZ GİBİ DARDAYIM ZORDAYIM
ANNE OLMAK İSTİYORUM AMA UZUN ZAMANDIR KISMET OLMUYOR RABBİMDEN HEP HAYIRLISINI İSTİYORUM
ALLAHIM TÜM İSTEYEN HERKESE VE BANA SALİHLERİNDEN DOĞACAK BİR HAYIRLI EVLAT NASİP ETSİN AMİN
EVLADIMIN OLMASI İÇİN BANA TAVSİYE EDECEĞİNİZ DUA VEYA DUALAR VAR MIDIR?
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN
HENÜZ YENİYİM YARDIM LÜTFEN
(46 mesaj) (15 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
MEMLEKET NERESİ HOŞGELDİN
18 yıl önce gönderildi # -
HOŞBULDUM ŞANLIURFADAYIM PEYGAMBERLER ŞEHRİNDEN SLM OLSUN
abla valla 4444 e niyet ettim nolur yardım edin demede ne dersen de:((
hoşgeldin bu arada..
E TAMAM İSTE BENDE URFALIYIM HEMŞEHRİM BENİMDE ABİM OLMUYORMUŞ ZİYARETE GİTTİLER ADAK ADADILAR ELHAMDÜLİLLAH KABUL OLUNMUŞ İMAM BAKIR HAZRETLERİNİ BİLİRMİSİN
abi burayı msnle karıştırma kadir baba böle muhabbetlere izin vermio..şimdi diceksin çoluk çocuk nasıl die:)))
abi şöle bi sitemizi gezdirsene ablamıza..
yada ben mi gezdirsem ..burası genekl odası burası heybe burasıda....vs vs:)))
ya ortam gergin bende gevşetmeye çalışıom abla sana kasıtlı bişi diil valla:))
TAMAM BURCU HEMŞEHRİME YOL GÖSTERMEK İSTEDİM KIZMA YA :) SEN GEZDİR SİTEYİ İSTERSEN
ZELAL İSTERSEN BİR KONU AÇ YADA BEN SENİN ADINA AÇAYIM NE DERSİN GÜZEL İNSANLARIN DUALARINI ALALIM
Zelal ablacım gçölünden ne geliyorsa yapabilirsin.Hoşgeldin aramıza, bereketlendir sen de bu sofrayı. İstediğin her an istediğin başlığı açabilirsin.
zelal abla kaçtı yaw...
abla dur herkesi dövmüyoruz...
en azından bayanlara dokunmuyoruz:p
şaka şaka:))
ablaaaa kaçma ya:(
İNANIN BİRAZ KARIŞIK GELDİ BEN YANLIŞ YEREMİ BAŞLIK AÇTIM BİLMİYORUM
BURCUCUM BANA DUA EDİN DEMİYORUM ZATEN İÇİNDEN GELEN EDER HAYRINA TEFRİCİYEYİ BENDE OKURUM OKUTURUM GEREKİRSE ANNEMLE OKURUM
BEN SADECE FARKLI VE BİLMEDİĞİM BİR DUA VARMIDIR DEMEK İSTEMİŞTİMBU ARADA HOŞBULDUK CANIM
zelal kardeşim hoş geldin aramıza.
rabbim size inşallah hayırlara vesile olacak bir evlat nasip eder.18 yıl önce gönderildi # -
ELİFCİK CENNET SAĞOLUN ARKADAŞLAR HOŞBULDUM
peki küstüm ben gidiom:((
hadin selametle..bugünlük benden bu kadar..
BU GECE CUMA GECESİ İSTERSEN Bİ BAŞLIK AÇ 1000 AYETEL KÜRSİYE NİYET EDELİM NE DERSİN
NEDEN KÜSTÜN BURCU BANA MI
AY BEN SİZİ HENÜZ TANIMIYORUM KİMSEYİ KIRMAK İSTEMEM
VALLA BU FORUMDA BAŞIM DÖNDÜ : )18 yıl önce gönderildi # -
ziyakarnca
SAĞOL KARDEŞİM YARDIMIN İÇİN NEREYE BAŞLIK AÇIÇAM18 yıl önce gönderildi # -
SEN DE BENDEN KÜSTÜN HERALDE HEMŞERİNE CEVAP YAZMADIGINA GÖRE DUALARIM SENİNLE RABBİM YARDIMCIN OLSUN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
AY NOLUYA BEN Mİ HATA YAPIYORUM BEN MSJLARA CEVAP YAZIYORUM GÖRÜNMÜYOR MU YOKSA
DUR BEN SENİN ADINA AÇAYIM Bİ DAK
PEKİ NEREY AÇIYORSUN BENİDE ORAYA YÖNLENDİRİRSEN SEVİNİRM
ALLAH RAZI OLSUN BU ARADA18 yıl önce gönderildi # -
KONUYU AÇTIM BİN AYETEL KÜRSİ OLARAK CUMA GECESİDİR İYİ OLUR ALLAHIN İZNİYLE 50 ADETLE BAŞLATTIM BİLGİN OLSUN
ALLAHIM GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN SAĞOL
AMİN BEN KONTROL ALTINDA TUTACAM SEN MERAK ETME
Hoşgeldin kardeşim. Rabbim iki cihanda yar ve yardımcın olsun. AMİN AMİN AMİN
HOŞGELDİN ZELAL ABLA.BU BURCU KARDEŞİN YAZDIKLARINA ŞÖLE Bİ GÜLDÜM :) ALLAH SANA HAYIRLISIYLA Bİ ÇOCUK NASİP EDER İNŞALLAH. BENDE Bİ DUA VARDI, ALLAH IN HAYIRLI Bİ EVLAT NASİP ETMESİNE İLİŞKİN. AKŞAM EVE GİDİNCE BAKİM YARIN YAZARIM OLMAZ MI. HAYIRLI AKŞAMLAR
SUDEMERAL VE MUAZZEZ KARDEŞİM ÇOK SAĞOLUN HOŞNULDUM.
MUAZZEZ CANIM O DUAYA BAKARSAN ÇOK SEVİNİRİM VEYA ADINI BİLİYORSAN BENDE BULURUM.
OLMAZSA BEN YARIN SABAH BAKARIM BURAYA YAZMIŞMISIN DİYE CUMARTESİ ŞEHİR DIŞINA ÇIKICAM UZUN Bİ SÜRE OLMAYABİLİRİM YİNEDE BELLİ OLMZ
GÖRÜŞÜRÜZ İNŞ18 yıl önce gönderildi # -
ARKADAŞLAR BENDE YENİYİM AMA ARANIZDA OLMAKTAN ÇOK HOŞLANDIM ZELAL KARDEŞ GÜZEL ALLAHIM İNŞALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERİR. HERŞEY SABIR NE OLUR SABIR EDİP DUA ET .
ZELAL ABLA YARIN OKULA GİTTİKTEN SONRA İŞE DÖNÜCEM BURDA 1 GİBİ FALAN OLURUM İNŞALLAH GİTMMEMİŞ OLURSUN. AMA DERSTEN GİRMEYE ÇALIŞIRIM İSTERSEN, YAZARIM HEMEN HOCA FARKETMEZ.ZATEN ÇOK UZUN Bİ DUA DEĞİLDİ. SEN YARIN KAÇTA GİDECEKSİN HABERİM OLSUN DA
A PARDON CUMARTESİ GİDECEKMİŞSİN. ZELAL ABLA MERAK ETME UNUTMAM YARIN YAZARIM. HAYIRLI AKŞAMLAR
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.