Gönül dostlarım şu an öyle kederli öyle mutsuzum ki..gözümden yaşlar boşalıyor.Sevdiğim insan beni hiç sevmiyor.O kadar kırgın o kadar üzgünüm ki kelimeler kifayetsiz şu an.Ne yapacağımı bilmiyorum sadece kalbim paramparça kanıyor :(( Dua etmek istiyorum yanımda olun nolur.Nefes alamıyorum Allahım..
ALLAH'IM SEN BANA YARDIM ET..:(kardelensu)
(53 mesaj) (34 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
rabbim yardımcın olsun
18 yıl önce gönderildi # -
allah sinelerin özünü bilir değerli dostum,sana layık olduğun şekilde selametler ve nurlar nasip etsin yürek acına.inşallah selamet bulursun.amin.
canımkardeşim seni çok ii anlıyorum rabbim yardımcın olsun 2 ay önce leylak kardeşimiz bize bu duayı öğretmişti sende oku canım....
büyük bi zat demiş ki bu duayı yapıp da dileği olmayan olursa allah bana lanet etsin.sabah namazını kıldıktan sonra 100 tane okuyacaksınız.
bismillahirrahmanirrahim.
vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim.allahümme inni es'elüke ya kadimü ya daimü ya ferdü ya vitrü ya ehadü ya samedü ya hayyü ya kayyümü ya zel celali vel ikram fein tevellev fekül hasbiyallahüla ilahe illa hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azim
sende dene kardeşim benden sana
33 YA ALLAH
33 LA İLAHE İLALLAH
33 YA SABUR
33 BESMELE RABBİM MURADINI TEZ ZAMANDA HAYIRLISIYLA VERİR İNŞ.18 yıl önce gönderildi # -
7 adet ayetel kürsi okudum senin için.
Allah kalbinin kanamasını durdursun.
sevmeyen olmayalım da seven olalım ha.. üzülme o kadar :(
Kalpler de Allah'ın elinde hakkında hayırlıysa sevdiğinin kalbini de sevdirsin senin için.. üzülme o kadar ha18 yıl önce gönderildi # -
KALP ACISI VERİR RABBİM KULU ONA DOĞRU YÖNELSİN DİYE O YÖNDEYSE DAHA ÇOK DUA ETSİN DİYE. SABIRLI VE AZİMLİ OLACAĞIZ . RABBİM KALBİNE FERAHLIK VERSİN .
NE OLUR UZULME.
HEPSI GECECEK
ALLAHTAN SABIR DILE SABIR SABIR SABIR
ZAMAN HER ŞEYIN İLACI DUALARINI DA YAPARSAN COK DAHA GUZEL OLUR KARDEŞİM.18 yıl önce gönderildi # -
kardeşim seni çok iyi anlıyorum, sana yardımım,ancak dua etmek olur,üzülme o kadar sabret ve dua et Rabbim seni sevdiğin kişinin kalbine senin sevgini versin belki seni ozaman anlar, Mevlam tez zamanda yüzünü güldürsün inşllah
İnşaALLAH rabbim sizi daha çok sever.. : ( mevla yanınızda olsun...
ALLAH YARDIMCIN OLSUN ADAŞIM YADA RUMUZDAŞIM:)
KARDELENLER GÜÇLÜ OLUR DİMİ SENDE GÜÇLÜ OL VE SABRET...
ALLAH KUDRETİNİN VE MERHAMETİNİN GÖRÜNMEZ ELİNİ SANA UZATSIN İNŞALLAH VE HAKKINDA HAYIRLI OLANI NASİP ETSİN SANA..İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA FERAHA ÇIKARSIN...AMİN18 yıl önce gönderildi # -
eğer onun kalbinde sana karşı azcık da olsa birşey varsa allah dualarımızla sevgisini arttırır inşallah.fakat hiç yoksa boş yere umuda kapılıp zamanını onu düşünerek tüketme.kaybeden o değil sen olursun ve daha çok üzülürsün.bunun için de allahtan sana değer verebilecek seni sevebilecek birini karşına çıkarmasını dilemek daha hayırlı olur senin için.lütfen sen de bunun için dua et.
ALLAH YARDIMCIN OLUR İNŞALLAH HERŞEYDE BİR HAYIR VARDIR KARDEŞİM . SEN O GÜZEL GÖNLÜNÜ ÜZME YÜCE ALLAHIM HERŞEYİ GÖNLÜNCE VERSİN.
BENDE SENİN GÖNLÜNÜN FERAHLIĞI İÇİN 3 FATİHA VE 3 İHLAS OKUYORUM ALLAH KABUL ETSİN.18 yıl önce gönderildi # -
LA HAVLE VELA KUVVETE İLAHİ BİLLAHİ ALİYYÜL AZİM ÇEK CANIM MALESEF BU DUYGULARI BRNDR YAŞADIM ÇOK ZOR GEÇİCEK AMA ZAMAN ALIYO YARIN DAHADA İYİ OLUCAKSIN BAZEN RABBİMİZ BİZE Bİ İNSANI SEVDİRİYOR O İSTEMESE ONU SEMEZDİN DAYAN BELKİDE SENİN SINAVIN BU DUA ET RAHATLAMAK İÇİN CANI 1 AYETEL KÜRSİ OKUDUM SENİN İÇİN.
allah yardımcın olsun rabbimden ne diliyorsan tez vakite versin sana inşallah aminnnnnnnnnnnnnnn
cok iyi anlyorum senii ayni drumda sayılırım..ama inan burda icin ferahlıyo sıkıntını unutup kardeslerine yardim bile edebiliyosun..fatih abim cok guzel demiş..ben sadece basim sıkıştiginda allah derdim..ama 4 aydir cok ykınım rabbime ve ona inancim sonsuz biliyorum bi şekilde yardim edicek o bana..sende sakın inancini yitrme kardesim sabrin sonu selamettir..10 kevser de yoldasn olsun..dularimdasin
KARDEŞİM SENİ ANLAMAK HİÇTE ZOR DEĞİL BENDE YAŞAMLA ÖLÜM ARASINDA GİDİP GELDİM AMA BİLİYORUMKİ RABBİMİN HER ŞERRİNİN ALTINDA OKADAR GÜZEL BİR HAYIR VARKİ YETERKİ İSYAN ETMEYELİM DUALARIM SENİNLE
seni çok iyi anlıyorum aşk acısı insanı fena vuruyo bende hala çekiyorum ama allah yardım edecek bize inşallah tek yapman gereken allaha sığınmak için o zaman rahatlıyo yaşadığımız bütün acıları hayr'a yoralım vardır rabbimin bir bildiği
Gönül dostlarım "MAHZUN'a,KadirBaba'ya,suskunkiz'a,
duca'ya,Fatih'e,elifcik'e,nur'a,gözyaşı'na,
kardelen34'e,edvasevil'e,lugness'e,hanzadee2e.Merlin23'e,Merve'ye,erife'ye ve saliha'ya" tavsiyelerinden ve dualarından ötürü çok teşekkür ederim.Suskunkız söylediğin duayı 100 kere okudum Allah kabul eder inşallah.Sıkıntım dilerim büyük bir mutluluğa dönüşür.Allah beni seviyor ki bu derdi bana ona yakın olmam için verdi.Umutsuz olmayıp karşımdaki insanın da beni sevmesini diliycem.O herşeye kadir değil mi...?18 yıl önce gönderildi # -
Allah yar veyardımcın olsun kardeşim.
Vazgeçmiş değilim...Hala ümidim var.Gönül dostları bu akşam dualarınıza ihtiyacım var.Beni de anarsanız çok mutlu olurum.Allah da sizin ne derdiniz ne sıkıntınız varsa gidersin inşallah.Amin amin amin.
kardelen senin yazılarını okuyorumda bu başlıktaki ne dedim biliyomusun, oda benim gibi çok etkilendim yazdıklarından bazen ben ümitsizliğe düşüp pes ediyorum ama senin gibi kardeşlerimi görünce tekrar sabretmeye devam ediyorum seni derdin benimle aynı tıpatıp hemde, hiç olmuyacak şeyin peşinden koşuyorum diye bana gülüyorlar belkide ama umrumda değil, hayaliyle bile yaşamak güzel hadi kardeşim birbirimize dua edelim kabul olması dileğiyle
"Sensin her türlü eminliğin,salimliğin aslı..Ayıptan kusurdan ve her çeşit eksikliklerden uzak olan Yüce Yaratıcı..!Kalbime iman ve güven veren her türlü şüphe ve tereddütleri kaldıran sensin RABBİM!Sensin gönül verdiğim...Biliyorum ki benide görüp anlaynsın...Gönlümdekileri ben söylemeden bilensin...Dünümden,bu günümden,yarınımdan haberdar olansın...Rabbim..!Gönlümdekileri ömrüme hayırlı kıl ne olursun...Sen merhametlilerin en merhametlisisin...AMİN"
AZ ÖCEKİ YAZIYI BİR GAZETEDEN OKUMUŞTUM SENDE OKU RAHATLARSIN.NE GÜZEL DİYOR:GÖNLÜMDEKİLERİ ÖMRÜME HAYIRLI KIL.İNŞALLAH SEVDİĞİNE RABBİM HAYIRLI BİR ŞEKİLDE SENİ SEVDİRİR
Çok teşekkürler.İnşallah sizlere burdan güzel haberler vermeyi umut ediyorum.Bu gün cuma ve çok önemli bi gün.Kimin duasının kabul olacağı bilinmez.Benim için ayetel kürsü okursanız çok teşekkür ederim.Sizler de dualarımdasınız.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Amin18 yıl önce gönderildi # -
allah sevdiğinize kavuştursun hayırlısıyla...
al benim de hediyem akmakla akmamak arasında gidip gelen bir damla gözyaşı seni çok iyi anlıyorum rabbim sevenlerin yardımcısı olsun.allahım kalpler senin elinde ve emrindedir sen sevdiğimiz insanların kalplerni bize doğru çeviramin.bir fatiha okudum.allah yardımcın olsun
O kadar mutsuzum ki şu an..Sanki herşey durmuş gibi.Sanki biri kalbimi yerinden sökmüş bu da yetmezmiş gibi bıçak saplayıp duruyo gibi.Neden severken acı çekmek zorundayız..Neden mutsuz olmak durumundayız?Nedenler ne kadar çok böyle..İçim ağlamak istiyo ama herşey boğazıma kadar geliyo ve orada kocaman bir düğüme dönüşüyo.Artık kimseyi sevmek istemiyorum..Bu acıları hak etmedim..Kaldıramıyorum..Size ihtiyacım var gönül dostlarım...
Rabbim güzel gönlüne göre versin inşallah sakın umutsuzluğa düşme her şerde bir hayır vardır derler biraz daha sabır bak göreceksin her şey nasıl yoluna girecek dualarımdasın.
KARDELEN...AZ SONRA GİRESUNDA SABAH EZANI OKUNACAK. SENİN İÇİNDE 3 AYETEL KÜRSİ BENDEN. KENDİM İÇİN NAMAZDAN SONRA OKUYACAĞIM HACET DUASINDA SENİN ADINIDA ZİKREDİCEM. KABUL OLUR İNŞ.
Sus gönlüm.Çok dile getirme.Sen dile getirdikçe gönlün daha da coşuyor,daha meraklanıyor ve beklemek daha da zorlaşıyor.
Sus gönlüm.Çok laf etme.Az söyle ki işimiz olgunlaşsın.Az söyle ki Hakka karşı yanlış kelam çıkmasın.
Sus gönlüm.Bir elif miktarı sus.Az kaldı bahara.Dayan gönlüm.Denizin içinde meydana gelen görünmeyen dalgalar gibi yüreğin biliyorum.Beklemekten başka çare olsaydı,seni durdurmazdım?İnan bana?Ama yok.Başka çare yok.Unutma ki ilaç bile beklemeden tesir etmez,çiçek bile vakti gelmeden önce açmaz?
Sus gönlüm.Bu kışın bahara dönünceye kadar.Bu gece gündüz oluncaya kadar.Uzak yollar yakınlaşıncaya kadar.Bu sıkıntının ardından ferahlık gelinceye kadar.Ve yüzümüz vuslat gözyaşlarıyla ıslanıncaya kadar sus?
Sus gönlüm.Seni senden daha iyi bilen Rabbinin hükmü vuk?u buluncaya kadar.Senin nasibin sana ulaşıncaya kadar,ulaşmayanlarınsa senin nasibin olmadınığını anlayana kadar sus?
Sus gönlüm.Onun geleceğini görünceye kadar.Acının bala dönüştüğünü farkedinceye kadar.Onun gönlünün senin gönlüne muhabbet düğümüyle bağlandığını görünceye kadar.
Sus gönlüm.Sebepler var edilinceye kadar.Bahaneler oluşuncaya,birbirimizin nasibi oluncaya kadar sus.
Sus gönlüm.Bütün bu susmalarına karşılık her şeyin hayırlısının olacağına inanarak sus.
Sus gönlüm.Her susuşun bir cevap olsun.Her susuşun,sabrın olsun.Her susuşun,duan olsun.İçten yakarışının adı olsun,susuşun.Bekleyişinin.umut edişinin,inancının,sevdiğinin vurgusu olsun,susuşun?
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.