Çok çaresizim, bazı şeyler üst üste geliyo. Zorlanıyorum ama vardır bir hayır diyorum, bana ne olur dua edin dua dostları canım çok yanıyor.. Hep dua ediyorum, sığındım ona mevlam beni kabul eder inşaALLAH..
Ne yapıcam bilmiyorum, iştende çıktım sürekli evdeyim ailem bir yere yollamaz kolay kolay o yüzden tartışma olmasın diye izin bile almıyorum..
Rabbimin yardımını umarak 41 yasine niyetlendim ama ayrı ayrı 41 kişinin benim için okuması gerekiyor. Yani bir kişi iki tane okuyamıyor. Eğer sizler için çok zor olmayacaksa benim niyetime ALLAH'ın bana hayırlı kapılar açıp yardım etmesi dualarımı kabul etmesi ve tüm sıkıntııda olanlara yardım etmesi niyetine 1 yasin okur musunuz?.. Şimdiden ALLAH razı olsun.. Kendi arkadaşlarımdan da rica edebilecek olduklarım var. İnşaALLAH tamamını bitiririm..
Ben 41 yasine niyetlendim bana yardım eder misiniz?
(31 mesaj) (15 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ben bu gün okuduğum 1 yasini şerifi size hediye ediyorum rabbim hakkınında hayırlı olanı nasip etsin hayırlı kapılar açsın inşallah.
18 yıl önce gönderildi # -
Teşekkür ederim selenay, ALLAH razı olsun..
bir tane ben alıyorum
Rabbim hakkında hayırlar ihsan etsin inşallah
Allaha emanet ol18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH razı olsun, Çok teşekkür ederim.
YASİN OKUDUM 2 YASİN SİTENİN OLSUN
1 TANE YASİN DE GÖZYAŞININ KABUL EDERLERSE18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH razı olsun. Ablacım cok tesekkur ederım..
Bit tane de ben okurum İnşallah. Allah yardımcınız olsun
ALLAH razı olsun, amin cümlemizin yar ve yardımcısı olsun inşaALLAH..
1 tane Yasini Şerif okudum.
Allah kabul etsin.
ben de şu anda okuyorum.allah kabul etsin.
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞ .ALLAH KABUL EYLESİN.
1 adette ben okuyacağım rabbim sıkıntılarını gidersin,iki cıhandada sevdiği kullarından etsin
ALLAH razı olsun, inşaALLAh cümlemizin yardımcısı olsun mevlam.
bendende bir tane kardeşim, Rabbim yardımcın olsun, tez vakitte feraha eresin inşallah. geçecek bu sıkıntılar kardeşim geçecek inşallah, sabret sabrette güzel sonu görelim. burda herkesin kendine göre türlü türlü derdi var hepimiz aynıyız, burda birlik oluyoruz, yoldaş oluyoruz. Rabbim bizi ayırmasın bu güzelliklerden
kardesim bende okuyorum 1tane şimdi allah kabul etsin inş
1 adet okudum senin için.Allah kabul etsin. Allah yardımcın olsun.
amin amin amin...18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH razı olsun.. inşaALLAH kabul eder mevlam. Yine öyle ağırım ki, ne anlatabilirim.. Bilmiyorum ama nefes alırken zorlanıyorum. inşALALH mevlam yardım eder.. Çok teşekkür ederim sizlere..
.
göz yaşıcığım.
yarın senin için 1 yasin okuycam.
rabbim sıkıntılarını gidercek hayırlı sebebler versin inşallah.
şimdilik 1 tane ayetel kürs-i okudum senin için bitanem.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH razı olsun. Çok teşekkür ederim. İyi olmak istiyorum ama içimde ki sızı acı adını bilmediğim bu duygu her neyse beni rahat bırakmıyor, bişey var etrafımda beni sıkıyor da sıkıyor, ağlamak bile çözüm olmuyo nefes darlığı başladı nefes bile alırken zorlanıyorum ..
canım züleyhacım yazılarını biraz okudum belliki sıkıntıların var daha dogrusu kalbini acıtan yaraların var..ve anlatamadıkların var benim gibi hani kendin yaşamak zorunda oldugun kimselere anlatamadıgın bilmiyorum canım yanıldımmı?şöyle bir söz okumuştum;
HAFİF ACILAR KONUŞABİLİR AMA DERİN ACILAR DİLSİZDİR..çok dogru derin acılar anlatılmıyor o kadar derin oluyor ki o derinlerden çıkartıp anlatamıyosun..
yazılarında Allaha inancın sonsuz Elhamdülillah...ve umutla bekleyişin var çok şükür..inan bana çogu yazında kendimi buldum belki dertlerimiz ayrı ama yaşananlar aynı..
ama yönelecegin ışıgı biliyosun ya o yeter...zaten bizlerin ona yönelmesini istedigi için sıkıntı veriyor..her sıkıntının sonu vardır kardeşim..Allah sabredenlerle beraberdir..belki Rabbim senin için güzellikler hazırlıyordur..sen hiç ümidini yitirme hep umutlu mutlu ol..
Kardeşin hastaymış canım çok üzüldüm..Rabbim acil şifalar versin..tez vakitte..Rabbim ailene sana güç kuvvet afiyet versin..biliyorum bak bu yazdıklarımı günde 10 kez duyuyorsundur..ama bazen sürekli tekrar etmek gerekiyor..sakın senin için yazmak kolay diye düşünme sena yemin ediyorum çok iyi anlıyorum..nefes alamamayı ve uyuyupta hiç uyanmak istememeyi her şeyi ben en koyu şekilde yaşıyorum..benim amacım birazda olsun senin yanında olmak..
senin için 1 Yasinde benden birde dualarının kabul olması için sıkıntıların bitmesi için ve kardeşinin tez vakitte şifa bulması için 1000 tevhid hediye ediyorum kabul edersen çok mutlu olurum...hep dualarımdasın..(kardeşinden bizleri haberdar edersen çoksevinirim)
Allaha emanet ol güzel arkadaşım18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH razı olsun, kabul etmek ne demek... Günlerce susuz olana su vermek gibi bişey bu.. Burayıda belliki mevlam duayı terketmemem için çıkardı karşıma.. çünkü bazen dualardan bile umudu kesecek hale geliyorum.. ALLAH razı olsun. Kardeşimin son durumu iyi. Tümör iyi huyluymuş. biraz zaman sonra alınması düşünülüyor. Rabbim korusun daha iyi olacak inşaALLAH..
Allah yar ve yardımcın olsun sen sakın umdunu yitirme çokta inançlısın..daha çok güzel haberler alıcaz senden belkide mutluluktan beraber aglıcaz...canımmmmmm üzülme Rabbim dualarını tez vakitte kabul etsin amin amin amin
1 YASİNDE BEN ALIYORUM İNSALLAH
YANLIŞ SAYMADIMSA SON RAKAM 13
RABBİM BEREKETLENDİRSİN İNSALLAH
AMİN.AMİN.AMİN.
ALLAH TÜM DUALRI KABUL ETSİN HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN .18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH razı olsun benimde okuttuklarım var sayı 20 yi aştı.. daha da vermeye çalışıyorum inşaALLAH bitirebilirim..
1 tane Yasini Şerif okudum.
Allah kabul etsin.
ALLAH razı olsun recep abi. Mevlam hepimizin dualarını kabul etsin inşaALLAH
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.