dostlarım siteye yeni giren bir kardeşimiz var şerife(ismi erife diye görülüyor)
çok sıkıntısı var belli ki
ben 1 fatiha okuyorum kendisine
sizlerden de 1 fatiha rica ediyorum
Allah kabul etsin kardeşimiz için ve bizler için şifa,huzur,selamet,belalardan kurtuluş,rızık vesilesi kılsın
selam ile...
şerife kardeşimizin duaya ihtiyacı var dostlar(cihan)
(49 mesaj) (31 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
BENDEN BİR FATİHA ŞERİFE DOSTUMUZA . RABBİM YARDIMCISI OLSUN . KENDİSİNE ERİFE DEDİĞİM İÇİN KUSURA BAKMAZ İNŞAALLAH .
18 yıl önce gönderildi # -
HAKKINIZI HELAL EDİN ARKADAŞLARIM BİLMİYORDUM KURALLARI ONCA BAŞLIK AÇTIM İNŞALLAH DİĞER KARDEŞLERİMDE HELAL EDER ONLARIN HAKKINI YEDİYSEM HELAL ETSİNLER BİLMİYORDUM RABBİM SİZLERDEN RAZI OLSUN
helal olsun kardeşim
ana sayfada yeşil bant var orada bu gece emir sultana gidiyorum diye bir mesaj var birşeyler okuyup oraya yazın okuduklarınızı inşaallah fatih kardeşimiz de onları götürüp sizin adınızla dua edecek
haydi bismillah18 yıl önce gönderildi # -
HELALİ HOŞ OLSUN .
CİHAN ABİM BEN HEDİYELERİ YÜKLEDİM . DİĞER BAŞLIKTA. ÇOK MUTLUYUM .
Şerife kardeşim,sorununuzu anlatmak istemiyor yada sizce çok özelse bunu anlıyabiliriz,fakat neolursunuz sadece bir yere yorum yazın.
kardeşim sizin için dua ettim.
inşallah hayırlara vesile olmuşumdur belki Rabbim sizin hürmetinize benimde dualarıma icabet eder.
hayırlı geceler inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
GÜLSEN ABLA ALLAH RAZI OLSUN SENDEN
şerife kardeşimize bende 1 Fatiha okudum.
Rabbim kabul etsin.18 yıl önce gönderildi # -
bir fatiha da benden
Allah kabul etsin18 yıl önce gönderildi # -
allah yardımcısı olsun kardeşimizin
allahümme salli ala seyyidina muhammed
allahümme salli ala seyyidina muhammed18 yıl önce gönderildi # -
CİHAN KARDEŞİM CANIM ÇOK ACIYOR İÇ AĞLAMASI NEDİR BİLİRMİSİN ERİDİM BİTTİM NE UYKU NE YEMEK ODAMDAN DIŞARI HİÇ ÇIKMIYORUM BELDEN AŞŞAĞIM TUTMUYOR SANKİ SÜZÜLDÜM BANA YARDIM ELİ UZATIN DÜNYA DUA İLE DURUYOR BEN ÇOK EDİYORUM İNSAN ÇARESİZ OLUNCA ÇILDIRMIŞÇASINA MEDET UMUYOR EL AÇIYOR RABBİM BİZ ACİZ KULLARINI KİMSEYE MUHTAÇ ETMESİN ONDAN BAŞKA SİZE BU HAYKIRIŞIM BUNDA SİZİ BUNALTMAK DEĞİL ÇOK MAĞDURUM DOSTUM ALLAH SENİ İNANDIRSIN YÜREĞİM CANIM BOGAZIMDA SANKİ ZALİM ZULMUNA UĞRADIM BEN SİZDEN SECDE RİCA EDİYORUM BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN KİMİN DUASI KABUL BİLİNMEZ 2 ŞER REKAT NAMAZ NAMAZ BÜYÜK NİMET BİZE RABBİNİN HUZURUNA ÇIKMAK DURMAK 2 ŞER REKAT SEN BİR BİLSEN 2 KEZ 4444 BİTİRDİK 70 000 TEVHİD 24000 BESMELE 41 YASİN ...DAHA NELER ÇIKMAZDAYIM KARDEŞİM YANIYORUM İŞTE BU FERYADIM ZERRE DERDE DEĞİL UMARIM BENİ HİSSEDERSİN
Allah yardımcı olsun Kardeşim..1 fatihada benden...
1 FATİHA DAHA OKUDUM DOSTUMUZA . ALLAH KABUL ETSİN .
3 fatiha okudum allah yardımcın olsun
msjıma cevap yazan kardeşlerim ablalarım ve abilerim sizler benim için ne dilediyseniz rabbim sizlere çok çok fazlasını versin selamet versin allahım razı olsun amin
1 fatiha daha okudum kardeşimize
Rabbim gönlüne genişlik versin18 yıl önce gönderildi # -
3.FATİHA DA BENDEN,ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH.AMİN.
3 fatihada benden rabbim yardımcın olsun kardeşim
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM 3 FATİHA BENDEN HEDİYE SIKINTILARININ GİTMESİNE VESİLE OLUR İNŞALLAH...
3 fatihada ben okuyorum rabbim yardımcın olsun
bir fatiha da benden
Allah kabul etsin.18 yıl önce gönderildi # -
bir fatiha da benden
Allah kabul etsin.rabbim tez zamanda şifa versin18 yıl önce gönderildi # -
10 Fatihada benden Allah yar ve yardımcın olsun ablacım..
Allah tez amanda seni feraha çıkarsın.1 Fatiha kabul edersen.
10 fatiha da ben okuyayım allah tez zamanda gderir sıkıntılarını inşallah
1 tanede benden.Yarabbim Şerife kardeşimizin tüm sıkıntılarını gider feraha çıkar. İki cihanda yar ve yardımcısı ol. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN
3 fatihada benden rabbim kabul eder inşallah
Allah yardımcınız olsun. İnsanın kendisine verilmiş hayatın başkası tarafından zedelenmesi ya da böyle hissedilmesi çok ağır geliyor. Allah size güç, ferahlık nasip eylesin. İki Fatiha okumuştum. İnşirah suresi de okuyacağım İnşallah. Allah kabul etsin. İnşallah zor imtihanları kazananlardan olursunuz.
kardeşlerim sizleri tanımıyorum ve buna karşın benim için dua etmeniz derdime ortak olmanız ağzımı kulaklarıma vardırdı sevinçten iki cihandada rabbim size rahmet etsin maddi manevi gani gani bereket olsun hayatınızda helal edin haklarınızı allahim razı olsun çok sağolun çok.cihan kardeşim bunu sen başlattın ya inşallah sevabına nail ol.senin çok büyük bir yüreğin var.inşallah rabbim beni çok sınamadan gönlümün muradını verip tezinden bu yangınım söner yoksa günden güne eriyip bitiyorum çok acıyor yüreyim kardeşim çok.
CANIM SIKINTINI PAYLAŞIYORUZ.RABBİM SIKINTINI TEZ ZAMANDA YAPILAN DUALARIN HÜRMETİNE GİDERİR İNŞALLAH.ALLAH YARDIMCIN OLSUN NE OLUR CANINI FAZLA SIKMA RABBİMİN İZNİYLE BU GÜNLKERİ ATLATACAKSIN İNŞALLAH 3 FATİHA DAHA OKUYORUM İNŞALLAH ŞİFA OLUR...
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.