"""""""""""""CİHAN KARDEŞİM CANIM ÇOK ACIYOR İÇ AĞLAMASI NEDİR BİLİRMİSİN ERİDİM BİTTİM NE UYKU NE YEMEK ODAMDAN DIŞARI HİÇ ÇIKMIYORUM BELDEN AŞŞAĞIM TUTMUYOR SANKİ SÜZÜLDÜM BANA YARDIM ELİ UZATIN DÜNYA DUA İLE DURUYOR BEN ÇOK EDİYORUM İNSAN ÇARESİZ OLUNCA ÇILDIRMIŞÇASINA MEDET UMUYOR EL AÇIYOR RABBİM BİZ ACİZ KULLARINI KİMSEYE MUHTAÇ ETMESİN ONDAN BAŞKA SİZE BU HAYKIRIŞIM BUNDA SİZİ BUNALTMAK DEĞİL ÇOK MAĞDURUM DOSTUM ALLAH SENİ İNANDIRSIN YÜREĞİM CANIM BOGAZIMDA SANKİ ZALİM ZULMUNA UĞRADIM BEN SİZDEN SECDE RİCA EDİYORUM BÜTÜN KARDEŞLERİMDEN KİMİN DUASI KABUL BİLİNMEZ 2 ŞER REKAT NAMAZ NAMAZ BÜYÜK NİMET BİZE RABBİNİN HUZURUNA ÇIKMAK DURMAK 2 ŞER REKAT SEN BİR BİLSEN 2 KEZ 4444 BİTİRDİK 70 000 TEVHİD 24000 BESMELE 41 YASİN ...DAHA NELER ÇIKMAZDAYIM KARDEŞİM YANIYORUM İŞTE BU FERYADIM ZERRE DERDE DEĞİL UMARIM BENİ HİSSEDERSİN senden ricam 2 şer rekat namazı başlatman acil lütfen""""""""""""""
----
----
kardeşim inanın bu emir şeklinde olmuyor
dün ortama giren bütün dostlarımız sizin mesajlarınızı gördüler
burada biz teklifte bulunuyoruz
isteyen gücü olan yapabilen yapıyor
çünkü akşamın geç saatlerine kadar çalışanlarımız da var
bir de şu var yanlış anlamayın ama 1 kevser suresi okuyarak da rahmete ulaşırsınız
kendinize ne kadar ağır yükler yüklemişsiniz <<2 ŞER REKAT SEN BİR BİLSEN 2 KEZ 4444 BİTİRDİK 70 000 TEVHİD 24000 BESMELE 41 YASİN>> eğer Allah'ın başka bir takdiri varsa ve dualarınız farklı şekilde kabul edilirse siz bu yüklerin bıkkınlığıyla bir daha dua da edemezsiniz kardeşim
lütfen sükunetli olun
hatta mümkünse dualarınızı azaltın etmeyin demiyorum azaltın diyorum ki ruhunuz dinlensin biraz belki selamet süreciniz başlamıştır bile.............