100.VEDUD
ALLAH KABUL ETSİN.AMİN.
100.VEDUD
ALLAH KABUL ETSİN.AMİN.
heyyyy bende geldim burdayım :)
1000 adet besmele
100 adet ya vedud heybemize olsun rabbim bizleri her türlü kötülükden korusun amin
50.BESMELE.
ALLAHIM DUASINIDA YAPMAYI NASİP ET İNŞALLAH.AMİN.
dün akşam 100 tane allah çekmiştim.bnde bu güsel sofraya çektiğim 100 adet allah`ı bağışlıyorum.allah kabul etsin inşallah amin
100 adet besmele çorbada bizimde tuzumuz olsun inşaallah rabbim kabul etsin amin
500 besmele soframıza...
ya vedud c.c,hu,seni sevmeyi,seni sevenleri sevmeyi,sevdiklerine de bizi sevdirmeyi kolaylaştır inşallah.amin.
bende geldim 1000 besmelede benden....
50 BESMELEDE BEN KOYUYORUM SOFRAYA
ALLAH BEREKETİNİ ARTIRSIN
AMİN AMİN
33 adet Ya Vedud
33 adet El Latif
33 adet Ya nur koyuyorum sofraya
el-Latiyfu celle celâluh Manası:
1- Herşeyin yoktan var edicisi olarak, onların ihtiyaçlarını en ince ayrıntısına kadar bilen ve sezilmez yollarla bu ihtiyaçları karşılayan.
2-İnce ve sezilmez yollardan kullarına çeşitli faydalar ulaştıran.
3- En ince işlerin bütün inceliklerini bilen.
4- Nasıl yapıldığına nüfûz edilemeyen, en ince şeyleri yapan.
Kur'ân-ı Kerîm'den İlgili Ayet:
İşte Rabbiniz Allah O'dur. O'ndan başka tanrı yoktur. O, her şeyin yaratıcısıdır. Öyle ise O'na kulluk edin, O her şeye vekildir (güvenilip dayanılacak tek varlık O'dur). Gözler O'nu göremez; halbuki O, gözleri görür. O, EŞYAYI PEK İYİ BİLEN, her şeyden haberdar olandır. (Doğrusu) size Rabbiniz tarafından basiretler (idrak kabiliyeti) verilmiştir. Artık kim hakkı görürse faydası kendisine, kim de kör olursa zararı kendinedir. Ben üzerinize bekçi değilim.
(6:102...104)
Rabbinizden bağışlanma dileyin; sonra O'na tevbe edin. Muhakkak ki Rabbim çok merhametlidir, (müminleri) ÇOK SEVER.(11:90)
Şüphesiz Rabbinin yakalaması çok şiddetlidir. Bilin ki O, (kâinat yokken) ilk olarak yaratan, (ölümden sonra tekrar hayatı) geri getirendir. O, çok bağışlayan ve ÇOK SEVENDİR. Şerefli Arş'ın sahibidir. Dilediği şeyleri mutlaka yapandır. (85:12...16)
ALLAH, GÖKLERİN VE YERİN NÛRÛDUR. O'nun nurunun temsili, içinde lamba bulunan bir kandillik gibidir. O lamba kristal bir fanus içindedir; o fanus da sanki inciye benzer bir yıldız gibidir ki, doğuya da, batıya da nisbet edilemeyen mübarek bir ağaçtan, yani zeytinden (çıkan yağdan) tutuşturulur. Onun yağı, neredeyse, kendisine ateş değmese dahi ışık verir. (Bu,) nur üstüne nurdur. Allah dilediği kimseyi nuruna eriştirir. Allah insanlara (işte böyle) temsiller getirir. Allah her şeyi bilir.
(24:35)
Allah razı olsun yasin kardeşim.
benim babaanem sabahtan akşama kadar hep ""YA LATİF"" der ve çok yıllar öncesinden beridir söyler meğer EL LATİF olcakmış kendisine söylüyeyim.Allah razı olsun senden.
100 ADET BESMELE KOYDUM ...
100 adet besmelede benden olsun.bereketli olsun.sen dualarımızı kabul eyle yarab...
50 ADETDE BESMELE RABBİM KABUL ETSİN RABBİM CÜMLEMİZİN YARDIMCISI OLSUN AMİN
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMED
Gülşen ablacığım "Ya Latif" demekte sakıncası olmaması gerek çünkü Ya kelimesinin manası "ey manasındaki sesleniş" olması gerek.
Ya Latif (Ey Latif)
YA RABB'im (Ey rabbim gibi)
Bu konuda daha sağlıklı bilgi verecek varsa paylaşırsa sevinirim.
http://www.youtube.com/watch?v=C6cO_9ftOAY << Esmaül hüsna videosu
100 bismillahirrahmannirrahim
500 ya vedud koydum sofraya allah bereketini arttırsın amin.
500 ADET YA VEDUD
500 ADET BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
KOYDUM SOFRAYA...RABBİM DAHA ÇOK ARTTIRSIN...AMİN...
100 Ya Vedud okudum
Allah kabul etsin
200.BESMELE...
TÜN DUA DOSTLARIMIN GÜNÜNÜN HAYIRLARA ERMESİ İÇİN ALLAHIM KABUL ET.AMİN.
SEVGİLİ KADİR BABA.TÖVE ESTAĞFİRULLAH ÇEKİYODUK HANİ.Bİ SOFRAMIZ DAHA VARDI. O KONUYU BULAMIYORUM. ÖNE ÇEKMEİZDE Bİ SAKINCA VARMI ACABA RİCA ETSEM...TEŞEKKÜR EDERİM..
100 BESMELE DAHA KOYUYORUM SOFRAMIZA.
21.ADET
ALLAHIM BURDAKİ SEVGİ MUHABBETİNİN BATUHANA VE TÜM HASTA DOSTALARIMIZA ŞİFA OLMASINA VESİLE OLMASI İÇİN KABUL ET LÜTFEN.AMİN.
21.ADET HANDE İÇİN,
21.ADET FASLI BAHAR İÇİN,
21.ADET GİZLENEN DOSTLAR İÇİN,
100 BESMELE
ALLAH KABUL ETSİN...
21.besmele ""beste"için.
KADİR BABACIM.. YANLIŞ YERE YORUM YAZMIŞIM NASIL SİLERİZ :(
bu yazdığını mı sileyim.
YOK..BEN SİZE İLETİŞİM SAYFAMIZDAN MAİL ATIYORUM..
300 YA VEDUD SOFRAMIZA..EL AÇIP RABBİMDEN MUCİZESİNİ DİLEYEN BÜTÜN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZ İÇİN..
100 BESMELE DAHA BATUHAN İÇİN..
21.besmele bütün mucize bekleyenler için.
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.