merhaba Babama geçen hafta salı günü kanser teşhisi konuldu. Kalın bağırsak kanseri. Kitaplara göre evre3. Yarın yani 31 temmuz salı günü ameliyat olacak. Ameliyat sonrası incelemeye göre kanserin ne kadar yayıldığı anlaşılacak. Doktor gerekmeyebilir diye iyimser konuştu ama evre3'te çoğunlukla kemoterapi uygulanıyor. Tabii en önemlisi tedavinin sonuca ulaşması fakat küçük bir ihtimalle de olsa yıpratıcı, yan etkileri çok olan kemo ve radyo terapiye hiç ihtiyaç duyulmaması hem tümörün şimdiki durumunun çok tehlikeli olmadığını gösterecek hem de tedavi sürecini kolaylaştıracak. Allah'tan şifa diliyorum. Lütfen babam için dua edin. Olumsuz bir gidişin seyircisi olmak istemiyorum. Allah dualarımızı kabul eylesin Mucizelerle yüzümüzü güler,kalbimiz ferahlar İnşallah. Allah en başta buraya yazabildiğim için sizlerden razı olsun amin
Babam kanser ve ameliyatı yarın...dua eder misiniz?...(TacMahal)
(48 mesaj) (41 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH
7 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM
ALLAH KABUL ETSİN
AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Allah gücünüzü sabrınızı arttırsın kardeşim. yardımlarını eksik etmesin bu mübarek günler geceler hürmetine sizi korktuklarınızdan korusun.
inşaallah hayır haberlerle dönersiniz,,inşallah yapılacak tedaviler iyi süreçlerin adımları olur..
YA AZİZ YA KADİR YA MUKTEDİR YA ŞAFİ YA ALLAH YA ALLAH........
10 Kevser suresi okuyorum şifa ve yardım vesilesi olsun inşaallah
babanıza lütfen buradaki dualardan bahsedin,,Allah'ın izniyle faydası olacaktır manevi olarak güçlü hissedecektir kendisini....
selam ile...18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM YA ŞAFİ ADIYLA ŞİFASINI VERSİN VE SİZLERİ RAHATLATSIN İNŞALLAH..HASTANELERDE ÇARE İÇİN BEKLEYEN TÜM HASTALARIN VE YAKINLARININ YARDIMCISI OLSUN ALLAHIM..
10 AYETELKÜRSİ OKUYORUM BABANIZA ŞİFA NİYETİNE...18 yıl önce gönderildi # -
rabbim şifasını üzerinden eksik etmesin insallah
18 yıl önce gönderildi # -
Kardeşim Allah babanıza sağlık ve afiyet versin.
Allahım Yediren ve içiren sensin, Hastalandığımda da şifa verensin.
O sabredenler ki; başlarına bir musibet geldiğinde,
Biz Allahın kullarıyız, sonunda dönüşümüz onadır.
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN RABBİM ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH İYİ GEÇER AMELİYAT VE KURTULUR AMİN AMİN AMİN
3 ihlas okudum Allah acil şifalar versin
RABBİM YA ŞAFİ ADIYLA ŞİFASINI VERSİN VE SİZLERİ RAHATLATSIN İNŞALLAH
7 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun . dualar vesilesiyle İnşallah babam bu dertten tamamen sıyrılır. İçten ve güzel sözleriniz çok teşekürler. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
RABBİM TEZ ZAMANDA ŞİFASINI VERSİN İNŞALLAH...3 FATİHA OKUDUM ŞİFASINA VESİLE OLUR İNŞALLAH....
120 ya şafi
7 ayetel kürsi okudum rabbim babanıza acil şifalar versin başınızdan eksik etmesin tez vakitte güzel haberlerle dönersiniz inşallahsen herşeye gücü yetensin rabbim kapına geldik senden medet umuyoruz sen kuluna şifanı ver allahım isminin hatırına şifanı esirgeme ey rabbim
allah şifasını versin 10 ihlas okucam
RABBİM YA ŞAFİ ADIYLA ŞİFASINI VERSİN VE SİZLERİ RAHATLATSIN İNŞALLAH aşagıdaki ayet dayanağınız olsun
Bir yakınınız ölümcül hastalıkla yatağa düştü. Doktorlar fazlaca ümit vermiyorlar.
Çoğu kere Onu nasıl teselli edeceğinizi dahi bilemiyorsunuz. Gerçek ortada iken moral vermeye çalışmak sanki sahte davranmak gibi geliyor size. Ciddi bir delil olmalı ki hastanıza siz de inanarak moral verebilesiniz. Eyyub Nebi var Kur'an'da... Hastalıkların, dertlerin en ağırına müptela olmuş ama sıhhate kavuşmuş. Onun hali size dayanak oluyor: Kulumuz Eyyub u da an, o zaman Rabbine şöyle nida etmişti: "Bak bana, meşekkat ve acı ile şeytan dokundu! Ve ona, bütün ailesini ve beraberlerinde bir misli daha tarafımızdan bir rahmet olarak bahşettik ki, temiz akıllılar için bir ibret olsun. (Sa'd-41/43)***
3 ihlas 1 fatiha okuyorum şifa niyetine..
RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN DERDİNİ VERNEN RABİM ŞİFASINIDA VERİR İNŞ 3İHLAS 3 FATİHA OKUYORUM BABAN İÇİN GECMİŞ OLSUN KARDEŞİM
100 ya şafi.
rabbi enni messeniyeddürrü ve ente erhamürrahimin.
Allah acil şifalar versin
amin amin amin...18 yıl önce gönderildi # -
BELKİ ŞUAN AMELLİYATTA,YÜCCE RABBİM SEN ACİL ŞİFALAR VER.3 AYETELKÜRSİ ŞİFA OLSUN DİYE.
3 ayetel kürsi hediyem allah acil şifa versin inşallah rabbim acılarını hafifletsin
allah babanıza ve onun durumunda olan tüm hastalarımıza acil şifalar nasip etsin inşallah.amin.
bu da geçer ya huu allahım hayırlı şifalar ihsan etsin huu ismi serifinin yüzü suyuhörmetine
RABBİ tüm hastalar içinde sizinde babanıza şifa versin.İNŞALLAH.1AYETEL KÜRSİ VE İNŞİRAH SURESİ gönderiyorum...
rabbim acil şifalar versin tez günde sağlığına kavuştursun inşaallah amin 3 ihlas 1 fatiha
Allah acil şifalar versin 100 salavat gönderiyorum
100 SELAVAT-I TEFRİCİYE OKUDUM RABBİM HAYIRKAR İHSAN EYLESİN ŞİFALAR VERSİN KARDEŞİM METANETLİ OL RABBİM O KADAR YÜCEKİ HEP YANIMIZDA ŞAH DAMARIMIZDAN YAKIN
100 ya rezzak
10 ihlas suresi okudum
Allah kabul etsin ve şifa versin tez vakitte inşallah18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM BABANIZA ACİL ŞİFALAR VERSİN. KORKTUĞUNUZA UĞRATMASIN.
BABANIZ VE TÜM HASTALAR İÇİN BESMELE ÇEKİYORUM.
HAYIRLI HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ..18 yıl önce gönderildi # -
Amin İnşallah. Dualarızı tekrar tekrar okuyorum güvende hissediyorum. babam ameliyattan çıktı yarın görebileceğiz. aldıkları kitle incelenecek ona göre sonraki aşamalara karar verilecek. Şimdilik belirsizlik var. İnşallah yerini sadece sevince ve şükre bırakır.
Allahn şifa versin. İnşallah amaliyatı iyi geçmiştir. Lütfen babanızın durumunun nasıl olduğunu buraya yazın. Allah yardımcınız olsun
RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN...RABBİM SIKINTINIZI FERAHA ÇIKARSIN 3 FATİHA OKUDUM ŞİFA NİYETİNE...
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.