bn 12 yaşındayım.babam çk iyi bir insan. ama dinimizin haram kıldığı bir günah işliyor.alkol alıyor.babam için dua edin hidayete ersin. dualarınızı eksik etmeyin allahım şimdiden kabul etsin inşallah.amin.
babamın alkol almasını istemiyorum.dua edin abilerim ve ablalarım (hande)
(33 mesaj) (23 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
sakın üzülme handecik,allah babana hidayet edecektir inşallah.senin gibi bir meleği dile getirdiğine göre en kısa zamanda çaresini de verecektir.
bak ben sana 21.fatiha yolluyorum gönül heybemden.inşallah babacığının alkoldan vazgeçmesinde vesile olur inşallah...
dualarımız seninle.
amin.18 yıl önce gönderildi # -
senin yaşlarında benim kızımda var.oda sana 200.tevhid yolladı.onlarda senin olsun.olurmu inşallah.
18 yıl önce gönderildi # -
kız sen nerden cıktın en kucuk bendim burda :) hosgeldin cnm benim..allah yardm eder ve senin dualarini da geri cevirmez emin ol..10 fatihayla baslıyayım ben...yasina ragmen cok da guzel konusuyosun ya :) hosuma gittin.. :) allah yardimcin olsun guzelim
kadirbaba allahım sizden razı olsun.dualarımız kabul olsun inşallah.hakkınızı helal edin.beni unutmayın.amin..
kardeşim,, sen babacığının, kalbinin huzurlu olması,,maneviyatının çoğalması,, Allah'ı daha çok sevmesi için dua et Allah'ın izniyle alkole yavaş yavaş son verecektir
senin onun için dua etmen Allah'ın izniyle onun bir çok sıkıntılarını da hafifletecektir..sen de Allah'a kendinle ilgili ""babanın senden hoşnut olması için"" dua et olur mu bu çok önemli bir konu....
ayrıca fırsat buldukça da(işlerini aksatmadan) buraya dualarını yazarsan ve bizler için dua edersen çok memnun olacağız.
kendine iyi bak
Allah ailenize huzur,,afiyet,,bol rızık ve mutluluk versin
selamlaaar...18 yıl önce gönderildi # -
Küçük kardeşimiz hande sitemize okuduğun ihlas sureleri, ayetel kürsiler, tevhidlerin ne kadar güzel.
Allah senden razı olsun.
Allahım küçük kardeşimizin dualarını kabul buyur.
RABBİM O KÜÇÜCÜK YÜREĞİNDEN MERHAMETİ SADAKATİ VE GÜZEL NİYETLERİ ÖZELLİKLEDE ALLAH KORKUSUNU EKSİK ETMESİN SENİN DUAN DAHA MAKBUL KÜÇÜGÜM AMA RABBİMDEN HİDAYET VESİLESİ VE ALKOL ALIŞKANLIĞINI BIRAKMASI İÇİN 100 LAAİLAHE İLLALLAH DA BENDEN
RABBİM KABUL BUYURSUN İNSALLAH18 yıl önce gönderildi # -
Canım kardeşim Rabbim babacığına güzel şeyler yapmayı nasip eylesin.
Rabbim her daim yardımcınız olsun.
Tatlı handecik.
babanın alkolü bırakması için dua edicem sende fazla üzülme sadece dua et yüce Allahımız senin gibi tatlı Allahı seven temiz yürekli bir kızcağızın duasını kabul etcektir.Allah yardımcınız olsun yavrum.18 yıl önce gönderildi # -
Canım benim Allah bütün dualarını kabul etsin babanıda tez zamanda alkol illetinden kurtarsın bu gün okuduğum 100 salavatta sana gitsin inşallah
sen dua etmeye devam et küçük melek.rabbim senin gibi tatlı bir kızın dualarını geri çevirmez.inşallah baban o kötü alışkanlığı bırakır
Canım benim Allah bütün dualarını kabul etsin babanıda tez zamanda alkol illetinden kurtarsın bu gün okuduğum 100 adet fatihayı sana hediye ediyorum rabbim Allah ailenize huzur versin inşallah.
hepinize çok tşk ediyorum.allah o güsel yüreklerinizden dualarınızı eksik etmesin.hepiniz hakkınızı helal edin.allahım hepimizin dualarını kabul eder inşallah.amin.
serife ablama çk teşekkür ediyoum.bana namaz kılmasını öğrettiği için.allah dualarımızı kabul etsin.amin..
inşallah allah içkiden nasibini keser senin için dua edicem acil şifalar
allah yardımcın olsun kardeşim
rabbim babanı içkiden uzak tutsun hanenizden huzur bereketi eksik etmesin
rabbim babanı içkiden uzak tutsun ,rabbim babana hidayet versin
canım benım ya.inanki ağlıyorum su an.aynı dertten benımde var. ama benım esim. ve kızım var 5 yasında .birden aklıma o geldı.senı onun yerıne koydum.sabret canım.sız daha meleksınız.ALLAHAdua et.allah sızın dualarınızıgeri cevirmez.sıkma sen o minik yureğını....
Handecim sen bir meleksin dualarında ısrarcı ol. İnşallah Mevla'm bu mübarek ayların yüzüsuyu hürmetine babanı içkiden tiksindirsin. Aslında aynı durumda olan birisini biliyordum, içki içiyor ve bırakamıyordu.Ama hayatını tamamıyla değiştirecek bir vesile oldu içkiyi bıraktığı gibi 5 vakit namazınada başladı.İnşallah babanada nasip olur.
KARDEŞİM SANA MELEK DEMEK DAHA DOGRU OLUR FAKAT SIKINTINI O KADAR GÜZEL DİLE GETİRMİŞSİNKİ KARDEŞİM DEMEK DAHA DOĞRU OLUR SANIRIM....
CANIM RABBİM EN KISA ZAMANDA BABACIĞININ YÖNÜNÜ HAYRA ÇEVİRSİN SENİNDE YÜZÜNDE GÜLLER AÇSIN...
SENDE DUAYA DEVAM...SELAM İLE...
allah hepininzden razı olsun abilerim ve ablalarım.bu güsel dualarınız için hepinize tşk ederim.hepininz hakkınızı helala edin.
canım benim allah yardımcısı olsun. İnşallah kurtulur o illetten. Amiin
Allah yardımcınız olsun. Baban İnşallah içkiden kurtulur siz de mutlu bir aile olursunuz 100 Ya Reşid hediyem Allah kabul etsin
allah kabul etsin.hepiniz hakkınızı helal edin
HELAL HOŞ OLSUN RABBİM KATINDA EN YAYKIN ZAMANDA KABUL EYLESİN BABANA DOĞRU YOLU GÖSTERSİN CANIMIN İÇİ
Allah kalbine göre versin güzel hande...
hande bn irem bana bu siteyi verdiğin için sana çok teşekkür ederim amcamın alkol almaması için bnde 5 yasin+ 5 ayetel kürsi okuycam
hepinize çok tşk ederim.bnde sizler için dua ediyorum.lütfen dualarınızı eksik etmeyin.allah dualarımızı kabul etsin
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.