canım dua dostlarım bu gün aldığım haber beni çok üzdü kız kardeşim şengül 64 kiloydu panik atak hastası 17 gün içinde 45 kiloya inmiş neolu dua edin size sizin dualarınıza ihtiyacım var daha çok küçük oğlu hepimiz perişan olduk kurtulsa biranönce bu hastalıktan lütfen dualarınızı eksik etmeyin kadir baba yasin şengül abla cennet recep bey burcu nur abla çok ihtiyacım var dualarınıza diğer arkadaşlar sizede rica ediyorum çok yorulduk bu hastalıktan allaha emanet olun
size ihtiyacım var lütfen okuyun
(31 mesaj) (20 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
Allah yardımcınız olsun kardeşim
zor bir durum sevdiğiniz birinin hasta olması
inşaallah sizin ve bizim dualarımız şifa vesilesi olur
dualarımızdasınız
selamlar19 yıl önce gönderildi # -
Bu gece dualarıma ekledim . Allahım acil şifalar versin . Allah yardımcınız olsun .
19 yıl önce gönderildi # -
RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN .EVLADINA BAĞIŞLASIN.AMİN AMİN AMİN AMİN
CİHAN ABİ FATİH REYHAN ALLAHIM SİZDEN RAZI OLSUN EVET CİHAN ABİ BEN UZAĞIM DİYE BANA SÖYLEMEDİLER AMA ÖĞRENİNCE ÇOK ACI ÇEKTİM HEMEN SİZE KOŞTUM İYİKİ BULDUM BU SİTEYİ HERŞEY ALLAHTANDIR ALLAHA EMANET OLUN
Bende panik atak geçirdim ama dua okuyarak(sıkıntı ve korkulardan korunma dualar)atlatım.Dualarımdasınız
meral allah razı olsun ben kardeşime hep söylüyorum dua oku diye o namazda kılıyor sizde bizim dualarımızdasınız
Allah acil şifalar versin inşallah..
canım kardeşim Allah en kısa zamanda acil şifalar verir inşallah.dualarımız sizinle
reyhan pınar allah razı olsun sizden sizde benim dualarımdasınız
Nurgül ablam allah şengülünü en kısa zamanda eski sağlığına kavuştururu inşallah.dualarımda olacaksın.
DEĞERLİ DOSTUM.KADİR BABADAN SANA 41.FATİHA KARDEŞİNEDE 100 FATİHA HEDİYE ETTİM.LÜTFEN KABUL ET.
ALLAH ŞİFA VERSİN.
AMA PANİK ATAK HASTALIĞI BİRAZDA VEHİM VE VESVESENİN BÜYÜMESİNDEN OLUŞUR.UYANIK OLMAK LAZIM.BU İŞİ ŞEYTAN VE CİNLERDE KÖRÜKLER.
KARDEŞİNE TAVSİYEDE BULUN BOL BOL KORUNMA DUALARI OKUSUN.OLURMU.O BİZİM DUALARIMIZDA.
SELAMETLE...19 yıl önce gönderildi # -
cennetim herzaman olduğu gibi yine koştun yardımıma allah senden ve dua dostlarımdan razı olsun
RABBİM ŞİFA VERSİN ŞU MÜBAREK SAATLER HÜRMETİNE..AMİN.
Nurgül ablam nasıl koşmam, burda niye varız, belki çaren ben değilim ama allah'tan isterim sana yardım etmesini eğer kabul ederse inşallah :)
allahım acil şifalar versin onu yavrusuna bağışlasın inşaallah amin
nurgül kardeşim.kız kardeşiniz şengül ile isimdaşmışız.çok geçmiş olsun kardeşinize.nurgülcüğüm.panik atak birden başlar giderek şiddetlenir ve şiddeti 10 dakika içinde en yoğun düzeye çıkar çoğu zaman 10-30 dakika içinde aniden geldiği gibi anidende gider kaybolur.panik atağa sebeb olan nedenler(sosyal fobi.obsesif komplüsüf,yada birtakım takıntılar)hem pskolojik hem medikal tedavi olmasında yararvardır panik atak hastalarının.şengül kardeşinizin aşırı zayıflaması eğer antidepresan kullanıyorsa ona bağlı olabilir çünki bazı antideprasanlar çok zayıflatır bazıları ise çok kilo aldırır.kendisinin bir hekim kontrolünde olmasında tabiki yarar vardır.şengül kardeşiniz kendisini iyi hissedeceği uğraşılara yönelsin,çok sevdiği güvendiği arkadaşları ile vakit geçirsin,temiz hava alsın, kır gezilerine çıksın,çok derin nefes egzersizleri yapsın,ve sizlerde ona güzel telkinlerde bulunun.ve en önemlisi YÜCE Allahımıza dualar etsin. nurgül kardeşim birde tavsiye ediceğim bir kuruluş olan DEPAM var pskiatri,derneği internetten bulabilirsin kardeşiniz yazıları okusun çok faydasını görücektir.sağlıklar diliyorum...
Kardeşim şengül Duamız sizlerle beraber kardeşinize bol bol dualar edeceğiz. Fakat bence kardeşinizin acele olarak psikiyatri doktoruna gözükmesi lazım. Benim arkadaşım vardı aynı bu şekildi ne yaptılar olmadı sonunda çaresini psikiyatri doktorları çareyi buldu. Kadir beyin dediği gibi korunma sureleri olan Felak, Nas, surelerini ve Ayetel kürsü dediğimiz ayeti okumasında çok faydalar vardır. Alah acil şifalar versin.
RABBİM EN KISA ZAMANDA ŞİFA VERİR İNŞAALLAH. BUGÜN OKUDUĞUM YASİNİ ŞERİFİ GÖNDERİYORUM BENDE. RABBİM İNŞ.ŞİFA VERİR. AMİN AMİN AMİN.
cennetim fatma ablam recep kardeşim sudemeral şengül ablam allah binkere razı olsun sizlerden kız kardeşim sürekli arıyor beni abla nasılsın sesini duymak istedim diyor ve ağlıyordu
ama bugün öğleden sonra kardeşim aradı ve bana dediki ablacım nedenini bilmiyorum ama 2 saattir çok rahatladım içim daralmıyor diyince ben sizlerden bahsettim ve bana ablacım hepisine benden çok selam söyle dün ruyamda bana çiçek veriyordular birsürü insan bunu duyacakmışım demekki dedi ve oda sizlere dua edeceğini söyledi bu bir mucize değilmidir daha neler yaşayacam ve görecem bu sitede hepinizi çok seviyorum abilerim ablalarım kardeşlerim fatih kardeşim dun dua edeceğini söylemiştinya kardeşim allah razı olsun hepinizden19 yıl önce gönderildi # -
NURGÜL KARDEŞİM İNŞALLAH KARDEŞİNİZ ÇOK KISA ZAMANDA SAĞLIĞINA KAVUŞUR HİÇ ÇEKMEDİĞE DÖNER İNŞALLAH
amin amin allahıö yardım et bize
18 yıl önce gönderildi # -
ablacım Rabbim kardeşinin yardımcısı olsun...inşaallah en kısa zamanda iyi olur..duacınızım..Allaha emanet ol..
Ben de panik atak hastasıydım dualarla yendim ara sıra yine ataklaryaşıyorum ama iyiyim Allah düşmanıma vermesin Allah kardeşinizin yardımcısı olsun inşallah dularımızla yenecek Dualarıma dahil ediyorum gerekirse kardeşinizle irtibat kurabilirim
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ASIL. BİZİMLE PAYLAŞTIĞIN BİZDEN DUA İSTEDİĞİN İÇİN GÜVENDİĞİN İÇİN . ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN .
allah yardımcınız olsunn
ALLAH RAZI OLSUN HAKKINIZI HELAL EDİN
çok sevindim kardeşim allahım daha iyi etsin imşaallah .hasbiyallahü ve nimel vekil.
KARDEŞİNİZE ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN.BU MÜBAREK CUMA GECESİ SİZİN İÇİN ŞİFA VE SIKINTI GİDERİCİ DUALAR OKUYACAĞIM.
allah şifalar versin dualarımda olacaksınız
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.