canım kardeşim 'e ;
rabbim sıkıntılarını alsın senden ne olur sen moralini hep yüksek tut olurmu hiç bir şeye üzülme dün de dedim değmez şimdide diyorum değmez diye ...sen mutlu ol yeter tamam ...
benden sana küçük hediyelerim var kabul edersen tabi ...
100 hz. yunus 'un duası
11 adet fatiha
786 adet besmele benim sana hediyem olsun kardedşim
rabbim yar ve yardımcın olsun amin (mutlu ol tamam!)
sedef'imizin bize çok ihtiyacı var dostlar! (derya23)
(37 mesaj) (26 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
DERYA GÖNÜLLÜM BENDE SENİN DUALARINA 21 AYETELKÜRSİ İLE KATILIYORUM.SEDEF MUTLU OL TAMAM MI,HADİ GÜLÜMSE :)
18 yıl önce gönderildi # -
rabbim sedefime yardım etsin bi an önce onu dileğine kavuştur allahım sen hepimizden iyi biliyorsun ızdırabını imdadına yetiş allahım
sağol canım meral teyzem allah senden razı olsun sedefimizin bize çok ihtiyacı var!...
BİZE İHTİYACI OLANI YANLIZ BIRAKIRMIYIZ BİZ DERYA GÖNÜLLÜM.
100 BESMELE
100 LA HAVLE
100 İHLAS
7 İNŞİRAH,18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun teyzem rabbim seninde dularını kabul etsin en zor anında hızır a.s sana yoldaş olabilmeesi için göndersin amin ...
bende sana 100 adet la ilahe illallah hediyem olsun amin18 yıl önce gönderildi # -
1.000 YA VEDUD SEDEFİME
Allahım Sedef kardeşimizin dualarını kabul buyur.
Allahım Sedef kardeşimizin sıkıntılarını gider.
41.LAHAVLE SANA HEDİYEMDİR DEĞERLİ DOSTUM.NE SIKINTIN VARSA ALLAH SELAMET VE RAHMET VERSİN İNŞALLAH.AMİN.
ALLAH YARDIMCISI OLSUN KARDEŞİMİZİN
TEZ ZAMANDA FERAHA ÇIKARSIN İNŞALLAH
AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim sedef kardeşimizin sıkıntılarını gidersin,onu karanlıklardan kurtarsın...
rabbim yar ve yardımcısı olsun
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH
Yarabbim Sedef kardeşimizin tüm maddi ve manevi sıkıntılarını gider. Feraha ulaştır. Yar ve yardımcısı ol. İki cihanda yüzünü güldür. AMİN AMİN AMİN.
7 fatiha hediyem lütfen kabul et18 yıl önce gönderildi # -
sedef kardeşime bendende
1 ayetel kürsi rabbim sıkıntılarını gidersin18 yıl önce gönderildi # -
bu dunyada ki tum sıkıntılar bi sınavdır.sabır gerektırır.allah sabır ihsan eylesin.tum dualarımız senınle.yasini şerif hediyem olsun.sabrın sonu selamettır .en buyuk ilaç dua ve inançtır.
sedef kardeşim hadi hayata bağlan bak ne kadar çok rabbe dua alıyorsun çok şanslısın sevenin çok rabbim en büyük bak nasıl selamete çıkacaksın gör dünya dua ile duruyorsa bizim dertlerimize dualar heman derman 10 adet ayetel kürsi benden 1 adette amme suresi rabbim yar ve yardımcın olsu inşallah
Allah yardımcınız olsun, maddi manevi her ne sıkıntınız varsa gidersin rabbim.
ya baki entel baki, ya baki entel baki...18 yıl önce gönderildi # -
canım Deryam benim.Sedefciğimiz için bu akşam çok dua etçem çünki ben onu çok seviyorum o çok iyi bir insan Allah ona yardım etsin gönlünün muradını versin inşallah Allah sendende razı olsun deryacım sen çok iyi bir dostsun.
sedefime 7 ayetel kürs-i
deryama 7 ayetel kürs-i.
rabbim kabul etsin.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCISI OLSUN SEDEF KARDEŞİMİN....RABBİM NE SIKINTISI, NE DERDİ VARSA TEZ ZAMANDA GİDERSİN İNŞALLAH...3 AYETEL KÜRSİ OKUDUM BENDE. ALLAH KABUL ETSİN...
35 ihlas 35 kevser canım dostuma benden hediye..
geçicek sedef
o bilmesede allah biliyo..
allah yardımcın olsun..
RABBİM SEDEFİMİN YARDIMCISI OLSUN ONUN İÇİN DUA EDİYORUM HEP EDİCEM CANIM BENİM ÜZÜLME İNŞALLAH RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERECEK ALLAH YARDIMCIN OLSUN AMİN AMİN AMİN SENİ SEVİYORUM
dostlar desteğiniz için binlercekez teşekkür ederim rabbim hepinizin yardımcısı olsun hepinizi korusun amin
100 la havle rabbim sıkıntını gidersin amin.
Selamun Aleyküm.
Allah'ın rahmeti bereketi mağfireti merhameti hepinizin üzerine olsun. Rabb'im cümlemizi razı olduğu kullar zümresine dahil eylesin. Efendimiz (s.a.v.)'e cennette komşu eylesin. O'nun şefaatine nail olabilmemizi nasip eylesin. Cafer-i Tayyar (r.a.) gibi ALlah için cihad aşkını bünyemizde taşıyabilmemizi, Zeynel Abidin (r.a.) gibi mübareklerin sırtında çuvallarla yiyecek taşıdığı gibi insanlığa hizmet edebilmemizi, komşumuzu aç bırakmama ahlakını içimizde barındırabilmemizi, bir karıncayı bile incitmemek gerektiği şefkatini bünyemizde yaşatabilmemizi nasip eylesin. Anne ve babamıza rahmet merhamet eylesin. Geçmişlerimize rahmet eylesin. Kabirlerini cennet eylesin. Son nefesimizde Kelime-i Şehadet getirerek ebediyete intikal edebilmemizi nasip eylesin. Amin Amin Amin. Amin diyen dilleri ateşten muhafaza buyursun.
Allah'ım, acziyet ve çaresizlik içerisinde huzurundayız. bilemedik, farkedemedik, gaflete düştük, hata ettik. sen mağfireti yüce Rahman ve Rahim'sin. Bağışla bizi Ya Rabbii. Rahmetinle kuşat bizi Allah'ım.
Efendimiz(s.a.v.)'i çok özledik. O'nu çoooook özledik. Sahabe-i Kiram olma şerefine nail olamadık, O'nu rüyada da olsa görebilmemizi nasip eyle Ya Rabbi...
Gözpınarları kurumuşlardan eyleme. Gözyaşımızla günahlarımzı dökebilmemizi nasip eyle.
Ey rahmeti ve merhameti bol Allah'ım. Affet bizi. Affet.
*************************************************************************************
Uhud'un en şiddetli anlarıydı. O gün İslam'ın büyük kurucuları, Ebu Bekir'ler, Ömer'ler, Osman'lar, Ali'ler ve daha niceleri Allah Resûlü'nün etrafından hiç ayrılmamışlar, cansiperane mücadele etmişlerdi. Akşama doğru neredeyse hepsi takatsiz kalmıştı. Abdurrahman bacağını, Hazreti Talha kolunu kaybetmişti. 20-30 kişiden müteşekkil bir düşman grubu Resûlullah (sallallâhu aleyhi ve sellem)'e son bir hücum yapıp bir darbe indirmek üzereyken Allah Resûlü, "Bunlara kim karşı çıkacak?" dedi. Hz. Ali kendini zorladı; ama yerinden kalkamadı. Sanki her şeyin bittiği o anda bir kadın atını sürdü ve düşman saflarına doğru ilerledi. Adı Nesibe'ydi bu kahraman kadının. "Ya Resûlallah, onlara ben karşı çıkacağım!" dedi. Onun esas vazifesi yaralanan Müslümanları tedavi etmek, yaralarını sarmaktı. Kocası ve iki oğlu da o gün Resûlullah'ın önünde ölümü göze almışlardı. Elindeki sargıları attı ve hemen sırtına oklarını, eline kılıcını aldı. Resûlullah'a hücum etmek üzere gelen birliğin karşısına çıktı ve bir yiğit gibi savaştı. Birinin ayağını kesti, birisinin tepesine darbe indirdi ve korkusuzca onların içine daldı. Bir aralık oğlunu gördü, oğlu kolundan ağır bir kılıç darbesi almıştı. Geldi, çocuğunun kolunu sardı ve ona şöyle dedi: "Git oğlum, Resulullah'ın önünde savaş." Allah Resûlü insanın kanını donduran bu vakayı görmüştü. Ona şöyle dedi: "Ya Nesibe, senin takat getirdiğin bu sıkıntıya kim katlanabilir?"
Oğlu, Nesibe'nin durumunu anlatırken diyor ki, "Annem vakanın sonuna doğru sırtından ağır bir yara almıştı. Vücudunda kılıç darbelerinden, ok yaralarından, mızrak dürtmelerine kadar bir sürü yara vardı. Bu arada sırtına bir ok saplanmıştı. Okun saplandığı yerden kanlar fışkırıyordu. Fakat o, ne okun saplanmasını, ne mızrağın dürtmesini, ne de kılıcın darbesini görüyordu."Allah Resûlü de Nesibe'nin o halini ifade buyururken der ki: "Vallahi o esnada ister sağıma ister soluma, nereye döndümse önümde onu savaşırken gördüm, bir tayfun bir hortum gibi bir sağa bir sola koşuyordu." Onun bu halini gören Efendiler Efendisi elbisesi omuzlarından düşecek kadar ellerini semalara doğru kaldırdı. Mübarek yüzü yaralanmıştı.
Kanlar vücudundan akarken dua etti: "Ya Rabbi, Nesibe'nin ailesini cennete bana arkadaş kıl." Nesibe bunu duyunca, "Ya Resûlallah, artık bundan sonra bana ne olursa olsun aldırmam. Kıyamet gününe kadar senin önünde bir mum gibi bitene kadar savaşırım." dedi.
***********************************************************************************
RABB'İM, YUKARIDAKİ YİĞİTLİĞİ OKUDUĞUNDA TÜYLERİ ÜRPEREN, GÖZLERİ YAŞARAN VE KALPLERİ ALLAH AŞKIYLA, EFENDİMİZ(S.A.V.)'İN HASRETİYLE YANIP KAVRULANLARDAN EYLESİN.RABB'İM, CEMALİNİ GÖSTERECEĞİ KULLARINDAN EYLESİN. EFENDİMİZ (S.A.V.)'İN ŞEFAATİNE NAİL OLABİLMEMİZİ NASİP EYLESİN.
RABB'İM RAZI OLDUĞU KULLARINDAN EYLESİN.
ALLAH'IM SENDEN YİNE SANA SIĞINIRIZ. GÜNAHLARIMIZI MAĞFİRET EYLE. TÖVBELERİMİZİ DUALARIMIZI İBADETLERİMİZİ KABUL EYLE. RAZI OLDUĞUN KULLARINDAN EYLE YA RABBİİ.
AMİN...SELAMUN ALEYKÜM...
KARDEŞİME 100 LAİLAHE İLLALLAH OKUYORUM . FERAHLIK VER ALLAHIM .
emrullah kardeşim verdiğin bilgiler için teşekkür ederim
sağol fatih abi bendede 3 adet fatiha kardeşime18 yıl önce gönderildi # -
100 la ilahe illallah hediyem sedefcim gönlünün ferahlamasına vesile olsun..
Sedef Rabbim hakkında hayırlar ihsan etsin inşallah
100 El Vekil hediyemdir18 yıl önce gönderildi # -
sedefçim senin bu yazdın salavatı senin için de okuycam.
YÜREGİ İSMİ GİBİ IŞILDASIN DİYE SEDEFİME 30 FATİHA
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.