esimin alkolu yuzunden gençlığım elden gidiyor.tek çare yıllardır allaha sığınıyorum.mınıcık melek gibi bi kızım var.çok uzuluyorum boyle bı baba seçtığım için.hergun gozyasları içinde allaha dua edıyorum.allahım sen duy feryadımı.esime bı turlu duyuramıyorum:( bıldığınız bi dua varsa allah rızası için bana gonderırmısınız.artık guçum kalmadı ne dayanmaya nede yasamaya.....
çok çaresızım
(32 mesaj) (24 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ablacım rabbim yardımcın olsun meleğine huzur dolu bi yaşam nasip etsin amin
18 yıl önce gönderildi # -
Allah tüm çaresizlerin tüm darda zorda olan kardeşlerimin yar ve yardımcısı olsun herkesi beklediği aydınlık günlere çıkartsın inşallah
ALLAH SELAMETİNİZ VE RAHMETİNİZ OLSUN.ALLA RAHMETİ İLE KUŞATSIN SİZLERİ.AMİN.
hepınızden allah rası olsun
Allahım kardeşimize sen yardım et.
Huzur hn. içinde bulunduğunuz durumu , ne olur günahlarınıza kefaret olrak düşünün.....
Böylelikle bir nebze sakinleşmiş olursunuz.....
Dilerim güzel Allah'ın sizi ve çoçuğunuzu aydınlığa çıkarır....
Benden size tavsiye, ne olur bolbol hıçkıra hıçkıra dua edin....
Rabbim yardımcınız olacaktır.(İNŞALLAH) - (Ecmain)18 yıl önce gönderildi # -
Allah yar ve yardımcınız olsun.benden bir 3 ihlas 1 fatiha
ALLAH HUZUR VERSİN KARDEŞİ
RABBİM KOCANI İSLAH ETSİN
YAVRUNA HUZURLU Bİ AİLEYLE UZUN ÖMÜR VERSİN İNŞALLAH
AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM MİNİK MELEĞE ACISIN BABASINI O İLLETDEN KURTARSIN YARDIMCIN OLSUN SANA 1 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM RABİBM YOLDAŞIN ETSİN SENDE BOL BOL OKU AYETEL KÜRSİ OKU
ALLAH bu dunyadakı sınavdan alnımızın akıyla geçmeyı nasıp etsın.allah razı olsun sızden
rabbim sen büyüksün bu ailenin evine islam huzuru nasip et tevbe kapıları aç günahlardan arındır eski yaşamının aksine örnek bir müslüman olmayı nasip et yarabbim hidayet hazinenden bu yuvayıda nasiplendir
amin amin binlerle amin18 yıl önce gönderildi # -
Allah yar ve yardımcınız olsun kardeşim. İnşallah rabbim ailenizi huzur ve mutluluk verir tüm sıkıntılarınız selamete ulaşır. AMİN AMİN AMİN
hepınizden allah razı olsun.herkesın bırbırıne kazık attığı bu dunyada ne guzel ne temiz insanlar varmış.çok sağolun
rabbim hidayet nasib etsin,rabbim yardımcın olsun minik yavrunuzun hürmetine
:(
Allah yardımcınız olsun.
kötü alışkanlığından kurtulmasını nasip etsin rabbim.
tüh tüh kendi hayatı mahvoluyor sizin hayatınızı mahvediyor ahireti de ona keza ne yapıyor ya tüh tüh. rabbim ne olur bizlere hidayet nasip et. bizim nefislerimiz de senin elinde ne olur rabbim bizi kötü alışkanlıklarımızın pençesinden kurtar...18 yıl önce gönderildi # -
10 adet ayetel kürsi okudum kardeşim.rabbim çok byk kalpleri evirip çevirir.inşallah eşin hidyete erer.rabbim yar ve yardımcın olsun.
RABBİM EŞİNİZİN YÜREĞİNE MERHAMET TOHUMLARI SERPSİN...ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.SIKINTINIZIN GİTMESİ İÇİN 3 AYETEL KÜRSİ OKUDUM.
ALLAH YARDIMCINZ OLSUN .
ALLAH razı olsun.ALLAH hergunden bin sıkıntınızı gidersın.sağolun.hakkınızı helal edın
allah yardımcın olsun kardeşim
kocanı allah islah etsin amin.18 yıl önce gönderildi # -
HER DERDE DEVADIR AYETEL KÜRSİ.
BEN SİZE VE GÜZEL MELEĞİNİZE VE EŞİNİZE OKUYACAĞIM.
RABBİM SİZLERE HUZUR VERSİN.
ALLAH SİZLERE GÖNLÜNÜZDEKİNİ VERSİN.18 yıl önce gönderildi # -
canim kardasim benda senin gebi 3 sena der cikiyurum ama saber etim hep sonun da da beni borakti geni saber etim belki bezim bu dunya da ciktigimiz o dunya da cehinim azabin dan kurturor allah yardim etsin benim da kucucok kizim var cok cektiriyur hemda cok allah hepmiza saber ve is lerimiza da hedayet versin amin insallah okuya belersin turkcim cok kutu hakini hilal et
sağol adela arkadaşım .bızı bızden baska kimse anlayamaz.sendende allah razı olsun.evlatlarımıza allah hayırlı bi evlat eylesin.......tum derdımı paylasan arkadaslarıma selam olsun.hakkınızı helal edin
canım kardeşim benimde aynı sorunum var ama gün geçtikce azaltıyor içmeyi dua et RABBİME allahım onu hidayete erdirsin dogru yolu bulsun eşin,hepimiz bir sınavdayız unutma sabret kardeşim düzelecektir dua et RABBİME
çok sağolun.bu derdi kımseyle paylasamıyordum yanımda ne ana ne baba ne de bı akrabam var.
meslekten dolayı hep gurbetteyım.bugun çok rahatladım inanın kı...sızın gibi guzel ınsanların duasını aldım..allaha emanet olun18 yıl önce gönderildi # -
RABBİMİN RAHMETİ VE MERHAMETİ SİZİ KUŞATSIN...
EŞİNİZİDE ISLAH EYLESİN....SELAM İLE....
allah yardımcın olsun.inşallah kısa zamanda herşey yoluna girer
Allah yardımcınız olsun. Kocanızı ıslah etsin. Huzurlu, aydınlık bir hayata hemen kavuşursunuz İnşallah. 100 Ya Reşid, 33 Ya Selam, Ya Vehhab, Ya Vekil, Ya Mütekebbir hediye ediyorum. Allah kabul etsin. Zamanınız değerli ve hatırladığınızda mutluluk duyacağınız şekilde geçer İnşallah. Rabbim sizi korusun amin amin amin
kendine gel ve eşin o kötülüğü bir daha yapmayacakmış gibi hisset ve buna inan düşüncelerini şimdiki zaman kipine göre düşün bırakacak deme kafanda bıraktı de ve buna inan içinde tereddüt olmamalı Allah yardımcın olsun
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.