cuma günü ve gecesinde yapılan dualar makbüldür.bir hadisi şeirflerinDE Rasulullah s.a.s efendimiz Herhangi bir mumin cuma günü şu duayı okuduktan sonra allahtan ne isterse onu cenabı hakk reddetmez.velevki mağrıb ile maşrık arası kadar uzak mesafeden hasıl olacak birşey hakkında olsun yapılacak bu dua herhangi bir saate tahsis edilmemiştir.yani cuma gününün hangi sattinde olursa olsun müstecabtır.dua şudur.
LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİSA SEMAVATİ VELARDI YA ZEL CELALİVEL İKRAM.
ARKADAŞLAR SİZDEN HUTBE SIRASINDA BANA BİR YASİN OKUYABİLİRMİSİNİZ ALLAH RIZASI İÇİN
cuma günü lütfen okuyun
(15 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
HAYIRLI CUMALAR.ALLAH RAZI OLSUN.1 AYETELKÜRSİ BUGÜN YOLDAŞIN OLSUN.
18 yıl önce gönderildi # -
3 ihlas sıkıntılarını gidersin..
LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VELARDI YA ZEL CELALİVEL İKRAM
1 yasin okudum canım rabbim kabul etsin inşallah18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN. HAYIRLI CUMALAR. 1 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM RABBİM SIKINTILARINI GİDERSİN İNŞALLAH.
allah hepinizden razı olsun allah allah sizlerinde ne muradı varsa versin
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.. OKUYACAĞIM ALLAHIN İZNİYLE VE HEPİNİZE DUA EDECEĞİM İNŞALLAH...RABBİM HAYIRLI BİR ÖMÜR NASİP ETSİN SANA.AMİN.
lailahe illa ente ya hannan ya mennan ya bediassemavati velardı ya zelcelali velikram.
Allahım bizlere güzel kapılar aç.bizleri sıkıntılarımızdan, borçlarımızdan, hastalıklarımızdan, maddi-manevi fakirliğimizden tez zamanda kurtar rabbim. hem dünyamızı hem ahiretimizi cennet et. senin cemalini görmeyi nasip et.ne olursun rabbim.
Allahümme salli ala seyyidina muhammed...
Allah razı olsun.
Allah kabul etsin.18 yıl önce gönderildi # -
bir yasin okuyorum kardeşim
Rabbim gönlündeki muradı hayırla ihsan etsin inşallah
Allaha emanet ol18 yıl önce gönderildi # -
lailahe illa ente ya hannan ya mennan ya bediassemavati velardı ya zelcelali velikram.
Allah sendne razı olsun kardeşim..Rabbim dualarını kabul etsin..10 Fatiha gönderiyorum sana kabul et..hayırlı cualar..18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun kardeşim, kabul buyur sana 1 ihlas bir de fatiha gönderiyorum. hayırlı cumalar
allah razı olsun
Çok teşekkürler.Allah ne sıkıntın varsa gidersin.Amin.
allah razı olsun kardeşim 11 ihlas sıkıntılarını gidersin...
Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve al'i seyyidina Muhammed
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.