Dün de yazdigim gibi mucize.net e bir kardes site gelecek.
eger mucize.net kabul ederse
sizlere bir mucize Fm hediye etmek istiyorum.
======================
bu konuyu biraz açýklamanýz mümkün mü?
Yukardaki maili atan benim ve email adresim attığım mesajda mucizevi@gmail.com olarak yazılmıştı.
Mesaj_Var.@besse.anonyhost.net maili size mail atan kişinin mail adresi yazmadığı zaman gözükür ve herhangi bir kişiye ait olmayıp besse.anonyhost.net uzantısı barındırma (host) hizmeti sunan firmanın adresidir.
betsa**@hotmail.com (yıldızlar mail adresinin gözükmemesi için konulmuştur) adresinin sizi eklediğinizi söylemişsiniz kendisi böyle bir şey yapacak bir kişi değildir ve bu küfür etme olayıyla ilgisi yoktur.
Yorumlardan mail adresinizin gözükmesine imkan olmayıp dua yazarken bir süre önce mail adresi ekleme seçeneği aktifti sanırım betül kardeşimiz mailinizi ordan alıp eklemiştir.
Son olarak sitede oluşabilecek en korktuğum olay ise bir kişinin sahsına hakaret veya kırıcı sözler olup siteye veya benim şahsıma yapılacak bir küfür veya hakaretten daha ağır bir durum olduğunu düşünmekteyim.
Bu kişinin amacı veya böyle bir şey yapmaya gerek duyma nedeni ne olabilr ki anlayabilmiş değilim.
Son olarak affınıza sığınarak bu tür zihniyete bir örnek vereceğim.
Sitenin istatistik bilgilerine ulaşmak için sitenin altında bu hizmeti sunan bir sitenin ufak bir logosu vardı örnek: http://logo.webservis.gen.tr/logo/v.gif bu logoyo ilgili site bir arkadaşlık sitesinin reklamını almış ve bir arkadaşımız bana siz karımı satıyorsunuzla başlayıp devam eden bir mail göndermişti.Maalesef bu zihniyette insanlar internette ve çevremizde bulunmakta.