Arkadaşlar bir arkadaşım şu anda hastanede Allah izin verirse bir melek daha gelecek dünyaya..bizlerde içimizden ne koparsa okuyalım mı melek ve annesi için?? BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM,LA HAVLE VE LA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM...ALLAHIM SELDA KARDEŞİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OL BEBECİĞİNİ SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMASINA VESİLE OL YARABBİM(İNŞALLAH)..AMİNN
BİR MELEK DAHA GELİYOR DUA EDELİM Mİ?
(20 mesaj) (18 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMİN AMİN.. RABBİM BEBİŞE GÜZEL KADER VERSİN..1 AYETEL KÜRS-İ HEDİYE EDİYORUM.
18 yıl önce gönderildi # -
hoş geldin bebek
1 fatiha okudum rabbim hayırlara vesile etsin,allahın razı oldugu kullarından olur inşaallah18 yıl önce gönderildi # -
hayırlı olur gelişi inşallah rabbim anne babasına hayırlı evlat olarak yetişmesini nasib eder.meleğimize 1 fataha da ben okuyorum..annemize de la havle vela kuvvete illa billah aliyül azim okuyorum
HAYIRLI OLUR İNŞALLAH
RABBİM MELEĞİMİZİN ANNESİNE GÜÇ KUVVET VERSİN
BİR SESTE KURTARSIN İNŞALLAH
AMİN AMİN
1 FATİHA ŞİFA OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM MELEĞİN ANNESİNE YARDIM ETSİN İNŞALLAH...
HAYIRLI VE BEREKETLİ BİR ÖMÜR NASİP ETSİN O KÜÇÜK MELEĞE...
7 TANE BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM,LA HAVLE VE LA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİYM OKUDUM...18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun arkadaşlar.meleğimiz dünyaya gözlerini açmış çok şükür...
bende 10 tane vela havle vela kuvvete illabillahil aliyyil azim çekiyorum rabbim ulaştırsın insallah
Rabbim yar ve yardımcısı olsun.Hayırlı evlatlar olmasını nasip etsin.3 ihlas,10 rabbi yesir meleğimize hoşgeldin hediyesi.Rabbim anne-babasına bağışlasın.Uzun,hayırlı ömürler versin.
allah yardımcısı olsun hayırlı bir evlat allaha layık bir kul olsun inşallah amin
Amin...
:) TERTETEMİZ,,,MELEK Kİ NE MELEK ALLAHIM BEBEKLERİN YÜZÜNE BAKIP HUZUR BULDUM HEP.. MİNİCİK BİR YÜREK, DAHA KİN NE NEFRER NE BİLMEYEN MİNİCİK BİR YÜREK,,GÜNAHSIZ,,KÜÇÜCÜK ELLER,,YARABBİM BENDEN O KÜÇÜK MELEĞE VE AİLESİNE 1 AYETEL KÜRSİ.. KABUL BUYUR
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH
Yarabbim Selda kardeşimizin ve bebeğinin yar ve yardımcısı ol. AMİN AMİN AMİN
3 fatiha hediyem .18 yıl önce gönderildi # -
YA ALLAH YA ALLAH
Rabbim göz aydınlığı kılsın annesine şifa ve afiyet nasib etsin rızıklarını bol kılsın,, şükrünü yapabilmeyi nasib etsin
bebeciğe hayırlı,,sağlıklı,,afiyetli bir ömür nasib etsin
10 kevser suresi de rahmet ve yardım vesilesi olsun
selam ile...18 yıl önce gönderildi # -
Benım adasım olan selda kardesımıze inşallah Allah hayırlı saglıklı sıhattlı ımanlı analı babalı yuvaklrına nese katacak Allaha hayılrı bır sekılde yaklastırcak dunyaya guzllık ıyılk katacak Allah hayırlı bır bebek nasıp eder ınsallah.Elhamdulıllah Elhamdulıllah Elhamdulıllah Amın amın amın
YARABBİM SEN GELECEK OLAN MELEĞİ VE ONU DÜNYAYA GETİRECEK OLAN ANNEYİ HAYIRLISIYLA SAĞLIKLI İHSAN EYLE AMİN...
Allah analı babalı büyütsün,nice nice senelere saglıklı sıhhatli sevdiklerinle beraber girmeni nasip etsin,dua okudum kardeşim
insaallah hayirli bir sekilde dogum yapar ve hayirli bir evlat olur.insallah hayirlisi ile ayaga kalkar
derin kardeşim allah razı olsun duan için mevlam yar ve yardım cımız olsun
Allah hepinizin dileklerine hacetlerine muradlarına tez zamanda kavuşmayı nasip etsin.bol fatiha okudum,amin..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.