BORCU OLANLAR İÇİN,HASRET ÇEKENLER İÇİN,HOR GÖRÜLENLER İÇİN,HASTA OLUP ŞİFA BEKLEYENLER İÇİN,ASKER YOLU GÖZLEYENLER İÇİN,EWLAT İSTEYENLER İÇİN,HAYIRLI YUVA İSTEYENLER İÇİN,ELLERİNİ AÇIP RABBİMDEN AFFETMESİNİ DİLEYENLER İÇİN,BANADA BİR FATİHA YOKMU DİYEN ÖLMÜŞLERİMİZ İÇİN,SABIRDI TAŞI HA ÇATLADI HA ÇATLAYACAK DİYENLER İÇİN,GÖZLERİNDEN BONCUK BONCUK YAŞ DÖKEREK YETİŞ YAA ALLAH DİYENLER İÇİN,KADİR BABAM İÇİN,MAHZUN ABİM İÇİN,TUBİK İÇİN,SELEN İÇİN,MCAN,CİHAN ABİM,FATİH,ZEYNEP,SELENAY,CANBEBEĞİM,SUSKUNKIZ,FUNDAFUNDA,DERYA23,KAYA,BURCU,YASİN,FATMAKBRS ABLAM VE ADINI SAYAMADIĞIM TÜM DUA DOSTLARIM İÇİN.17 YAŞINDAYKEN HAYATININ BAHARINDA RABBİN RAHMETİNE KAVUŞAN KIZ KARDEŞİM GÜLDANE İÇİN..
500 YA VEDUD
500 BESMELE
500 KELİME İ TEVHİD
500 YA SABUR
500 YA REZZAK
500 SELAVAT
1 YASİN
50 FATİHA
50 İHLAS
50 AYETEL KÜRS-İ
1 FELAK
1 NAS
1 KEVSER
1 AMENERRASULÜ
OKUYACAĞIM BU GECE...
ÖNCE RABBİM SONRA DOSTLARIM KABUL BUYURSUN İNŞALLAH.AMİN.
HEDİYELERİMİ KABUL EDİN DOSTLAR *NURTEN*
(36 mesaj) (24 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Valla Nurten ablaccığım ilaç gibi gelecek bu dualar eminim Allah kabul etsin.Ben de 1 tane Yasin okyacağım sizin için.
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM DUALARINI KABUL ETSİN İNSALLAH İNAN YİNE DUYGULANDIM YİNE GÖZLERİM DOLDU NE GÜZEL NE NUR KALPLİ İNSANLARSINIZ.. İNSALLAH BU KADAR YAKARISIN KABUL OLACAK ALLAH KATINDA. RABBİM SENİN DUALARINLA HERKESİ NASİPLENDİRSİN. 100 İHLAS SURESİDE BENDEN
BU MÜBAREK GÜNLER ADINA KABUL ET ALLAHIM. AMİN.AMİN.AMİN. SONSUZLARA AMİNNN18 yıl önce gönderildi # -
canımmm allah kabul etsin ama ağlattın beni zaten dokunsalar ağlayacağım ..
güldaneminde mekanı cennet olsun mis kokulu kardeşim benim rahat uyusun18 yıl önce gönderildi # -
SEVGİLİ BURCUCAN VE GÜLEYSA RABBİM CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN.SİZİNDE HEDİYELERİNİZ BAŞIM TACI.RABBİM KATINDA KABUL ETSİN. AMİN.
AMİN TUBİĞİM AMİN.. DÖKTÜĞÜN GÖZYAŞLARI MUTLULUKTAN OLSUN.SANA NUR OLSUN AHİRETİNDE CANIM ARKADAŞIM.
nurten kardeş allah razı olsun allah açtığın elleri boş çevirmesin inşallah amin
canımmm allah kabul etsin Allah razı olsun güldaneminde mekanı cennet olsun 1 yasin hediyem olsun güldanemize rabbim ulaştırsın inşallah.
ALLAH RAZI OLSUN.GÜLDANEMİN ABLALARI ÇOĞALDI.NE KADAR SEVİNİYODUR NE KADAR MUTLUDUR ORDA.RABBİM AÇILAN ELLERİ BOŞ ÇEVİRİRMİ HİÇ.DUALARIM HEP SİZİNLE DOSTLARIM.
allah kabul etsin,
11 ihlas okudum rabbim kabul etsin18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN MAHZUN ABİCİM.
allah razı olsun canım benım .. rabbım herseyı aılenle , m.canla bırlıkte gonlunuze gore versın. ınsallah baska acı yasatmaz sızlere . okadar mukemmel bı yurege sahıpsın kı . mutlulukların , sewınclerın hepsıne , kısacası tum guzellıklere layıksın bı tanem . yazını okurken tuylerım dıken dıken oldu, gozlerım doldu. rabbım guldanemızınde mekanını cennet etsın ınsallah. yuregıne sağlık . allah kabul etsın tum dualarını inşllah .AMİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNN
allah razı olsun bi tanem allahım kabul buyursun tüm dualarını allahımdan tek dileğim herşey istediğin gibi gönlünce olsun. allahım ikimizide bir ömür boyu ayırmasın canımın içi... meleğimizin toprağını bol mekanını cennet eylesin ( canım baldızım )
ALLAH RAZI OLSUN.MUBAREK GECEN BEREKETLİ OLSUN DİYE
100 LA HAVLE KABUL EDERMİSİN.18 yıl önce gönderildi # -
bu arda beni sıradan biri gibi yazmışsın bi tanem kırıldım ama :((((((
ALLAH RAZI OLSUN MERAL ABLACIĞIM..
AŞKIM BENİN GÖNLÜMDE HİÇKİMSE SIRADAN DEİL.18 yıl önce gönderildi # -
otobüs beklerken sen geldin ablacım allah kabul etsin sağolasın...
neyse ki 4444 b4klemiyordum:)
KIZ WALLA SEN TAM Bİ CADISIN.İSREDİĞİN 4444 OLSUN.Bİ GÜNÜMÜ SANA AYIRIR YİNE OKURUM.YETERKİ GÖNLÜN HOŞ OLSUN :)
aaa ablacım aşkolsun ben okadar yüzsüz müyüm:)) şaka yaptım:)) valla öle bi niyetim yok istemedim valla billa:))
sadece bekleyenlere bi sone olsun dedim:)) deli miyim bilmiom ama bu siteden seni ve o özel ablalarımı abilerimi çok seviom diğerlerini hiç sevmiom artı olarak duada etmiom:)) kötüyüm ben kötüyüm kötüyümm kötüyüm deli eder çıldırtırım beeenn:))):))):)))
:(((
allah brazı olsun nurten kardeşim,rabbim gönlüne göre versin,iki cıhanda aziz etsin.allaha emanet ol
ALLAH RAZI OLSUN.RABBİM KABUL ETSİN.
Allah kabul etsin
Rabbim razı olduğu kullarından kılsın inşallah18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun Nurten kardeşim.
Allah kabul etsin.
Allah mübarek etsin kardeşim.
Rabbim iki cihanda yüzünü güldürsün. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun nurtencim seninde duaların muradın kabul olsun 1 fatiha hediyem
allah razı olsun sizden benim içinde dua ederseniz sevinirim
ALLAH RAZI OLSUN NURTENCİM BENDENDE SANA 100 YUNUS DUASI GİTSİN
Allah razi olsun kardesim benide unutma zuhaldersen sevinirim
Allah kabul etsin kardeşim
duasız ve dostsuz bırakmasın
okuduklarınız inşaallah Güldane kardeşimiz için de rahmet vesilesi olsun,,
benden de sizlere 3 vedduha,,3 inşirah gönül genişliğiniz olsun
hayırlı cumalar
hayırlı kandiller
selam ile...18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.