allah razı olsun kardeş.allah dualarını kabul eder inşallah.
KANDİL GÜNÜ İSMEN DUA ETMEYE ÇALIŞACAĞIM. DUA İSTEYEN DOSTLAR YAZABİLİR
(66 mesaj) (55 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah razı olsun kardeşim benim için kalbimdeki sıkıntıların gitmesini,eşimle muhabbetimin artmasını,Rabbimin cemalini görmeyi ve benden razı olmasını diler misin? birde unutmak istediklerimi unutayım herşey güzel olsun..
18 yıl önce gönderildi # -
CANIM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN.RABBİM SENİDE ÖDÜLLENDİRSİN.ABLANIDA UNUTMAZSAN SEVİNİRİM.
ALLAH RAZI OLSUN..ŞU HAYATTA HİÇBİ DİLEĞİM YOK.NE ZENGİNLİK İSTİYORUM,NEDE BAŞKA BİŞİY.
RABBİMDEN TEK DİLEĞİM,GÜLDANEMİN MUTLU VE HUZURLU OLMASI.RABBİM BANA BUNU HİSSETTİRSİN BUNU BANA BİKERECİKDE OLSA GÖSTERSİN.ORDA YÜZÜNÜN GÜLDÜĞÜNÜ,AĞLAMADIĞINI VE O ÇOK SEVDİĞİ PEMBE ÇİÇEKLERİN ARASINDA OLDUĞUNU GÖRMEK İSTİYORUM SADECE.
VE HEP BUNUN İÇİN YALVARIYORUM RABBİME.
ŞU MÜBAREK GÜNLER HÜRMETİNE KARDEŞİMİN MEKANINI CENNET EYLESİN ALLAHIM.
AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun gönül dostu.Duanda bana da yer verirsen çok mutlu olurum.
Adımı Kardelensu diye okursan yeterli benim için.Sevdiğim insan da beni sevsin,bütün gönlüyle bana gelsin inşallah.Saolasın tekrar.18 yıl önce gönderildi # -
öss ye yerleşmem için dua eder misin. şimdiden allah razı olsun .rabbim seninde gönlünde ne varsa kabul etsin.amin
Fatih ÖZKAN : RABBİM MUZAFFER DOSTUMA RIZK KAPILARI AÇIP BORCUNU ÖDEMEYİ NASİP ETSİN RAHATA ERSİN KARDEŞİM . AMİN ECMAİN .
ALLAH RAZI OLSUN . BENIDE DUALARINIZA DAHIL EDERSENIZ COK SEVINIRIM . KANDILINIZ MUBAREK OLSUN .HAYIRLI CUMALAR
allah razı olsun kardeşim. sizleri allah darda koymaz inşallah. bizim için de dua eder misin, annem aliye, kardeşlerim emine ve müzeyyen, benim için de, adım muazzez bide sevdiğim insan için mert ede dua edersen sevinirim. allah açtığın eli geri çevirmez inşallah. yaradan hakkımızda ne hayırlıysa onu verir inşallah. allah tekrar tekrar razı olsun. bende senin için dua edeceğim kardeşim. allah kabul etsin. 3 ayetel kürsi, 3 fatiha, 3 ihlas okuyacağım kabul et. allah a emanet ol
ablacım istemeyenlerde yazsın mı:):)
canım ablacım..benim dileğim geçen kandildekiyle aynı.."burcu tutal" olabilmek..
bakmayın sinirime asabiyetime siz hep dualarımdasınız ablacım..sizi seviyorumm..
sudemeral beni unutmazsın değil mi
Allah hepinizden razı olsun dostlarım:)
Rabbim iki cihanda yar ve yardımcınız olsun.
Elimden geldiğince dua etmeye çalışacağım hepinize.18 yıl önce gönderildi # -
tabiki unutmam fundacım. Rabbim herşeyi gönlüne göre versin
sağol canım bende seni unutmicam:)
benide unutmassan sevinirim bizler için ettiğin duaların kabul olmasını rabbimden dilerim allah seninde muradını versin
zamanında çok değer verdiğim fakat beni hiçe sayan insanın bu mübarek gecenin ona merhamet duygusunu vermesi vesilesiyle onun benden helallik alması için benden af dilemesini allahtan diliyorum.inşallah sizin de dualarınızla istediğim şey gerçekleşir.
allah razı olsun.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM MADDİ MANEVİ FERAHA ÇIKAMK HAYIRLISI İLE BORÇLARDAN KURTULMAK İSTİYORUM .RABBİM SENİNDE GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH HAYIRLI KANDİLLER.SELAMETLE.
ALLAH EBEDEN RAZI OLSUN KARDESİM SENDEN İSTEYİM
YARIN TASINIYORUM KOMSULARIMI BANA BENİ KOMSSULARIMA HAYIRLI EYLESİN
VE HAYIRLI EVLATLARIM OLSUN
RABBİM CÜMLEMİZİ SALİHLERDEN EYLESSİN
ALLAH YAR VE YARDIMCCINIZ OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
YAGMURUN TOPRAGA HAYAT VERDIGI GIBI DUALARINDA HAYAT BULACAGI BU GECEDE DUA BAHCESINDE YESEREN FIDAN OLMAK DILEGIYLE KANDILINIZ MUBAREK OLSUN.DUALARINIZDA BENİ UNUTMAMANIZI DİLERİM.HAYIRLI Bİ EŞ VE İŞ DİLEKLERİMLE.HACER
ablacım banada dua edermisin isteğimin olması için
İnşallah herkese etmeye çalışacğım handecim.
KARDEŞ HASTA ANNEM HANİFE İÇİN VE AŞKIM NURTEN İLE İLERİMİZ İÇİNDE DUA OKURMUSUN ALLAH RAZI OLSUN...
Aleyküm selam sudemeralcim ben Burcu ve yüreğim anlamsızca daralıyor ve çok evhamlıyım,benim için de dua edersen sevinirim.Kandilin mübarek olsun ben de bu gece sana dua edeceğim.
Allah razı olsun kareşim benim ismim Sibel Rabbim bu siteye katılan kardeşlerimin ve bütün mümin kullarının günahlarını affeylesin dualarını kabul etsin ÇOK ÖNEMLİ 2 DİLEĞİM VAR BANA DA DUA EDERSENİZ BENİ SEVİNDİRİRSİNİZ ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN AMİN
beni de unutma.allah bu gece edeceğim duaları kabul etsin cümlemizinki ile beraber inşallah.
allah razı olsun kardeşş.seninden kandilin mübarek olsunn.duanda ismen bana ve aplamada dua edersen sevinirim.(zehrave zerrinn)
Allah razı olsun. adım derya soyadım uca....
"Allah günahlarımızı affetsin mübarek gününün hürmetine hayatımızda tertemiz güzel bir sayfa açsın. bizlere hidayet versin rabbim. son nefeste imanlı gitmeyi nasip etsin. ahirette peygamber efendimiz hz. muhammed (sav) 'e komşu etsin bizleri. bu dünyamızı da ahiretimizi de cennet etsin. rabbim cemalini görmeyi nasip etsin bizlere. isteklerimizi kabul etsin, bizleri katından boş döndermesin rabbim inşaallah.
sudemeral ve tüm dua dostları ve tüm mümin kardeşlerin dualarını kabul etsin rabbim."
Allahümme salli ala seyyidina muhammed.....18 yıl önce gönderildi # -
benim dualarımın kabul olması için de dua edr misiniz?
bu ince düşüncenden dolayı Allah razı olduğu kullarından eylesin inşallah
Allah razı olsun hepinizden dostlarım.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.