*****************KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN*******************
*********************HAYIRLI CUMALAR************************
*****kandil ve cuma mesajlarımız***
(36 mesaj) (36 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
HAYIRLI KANDİLLER,HAYIRLI CUMALAR..
18 yıl önce gönderildi # -
BÜTÜN ÜYE DUA DOSLARIMIN,TÜM İSLAM ALEMİNİN MUBAREK MIRAC KANDİLİNİ KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM,RABBİM BİZLERİ RAZI OLDUĞU KULLARI ARASINA KABUL ETSİN,MİRACDA BİZİ UNUTMAYAN RABÜL ALEMİNDEN ÜMMETİNİ İSTEYEN MUHAMMET MUSTAFAYA SELAM OLSUN
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMET18 yıl önce gönderildi # -
allahım bu günümüzden geri koymasın bu mübarek günümüzde tüm dualarımızı kabul etsin
Tüm islam aleminin Mirac Kandilini ve Cumasını en içten dileklerimle kutlarım.
ABLALARIMIN, ABİLERİMİN,
KARDEŞLERİMİN, SİTE DUA DOSTU BÜTÜN KARDEŞLERİMİN
VE TÜM MÜSLÜMAN ALEMİNİN, MİRAÇ KANDİLİNİ KUTLUYORUMBU GÜNÜN VE GECENİN HÜRMETİNE, HEPİMİZİN GÜZEL VE HAYIRLI DİLEKLERİMİZİN
GERÇEKLEŞMESİNİ RABBİMDEN NİYAZ EDİYORUM.SAĞLIK, BARIŞ, HUZUR,AFİYET DİLİYORUM ALLAHIMDAN
ALLAH BÜTÜN SIKINTILARIMIZI GİDERSİN İNŞALLAH
SİZLER İÇİN DE DUA EDİYORUM, KABUL GÖRSÜN ALLAHIMDAN
HEPİNİZİ SEVİYORUM18 yıl önce gönderildi # -
bütün dua dostlarımın bu mübarek gününü en içten dileklerimle kutluyorum hepinize hayırlı kandiller rabbim bütün isteklerinizi gerçekleştirsin amin
tüm islam aleminin kandili mubarek olsun rabbim bu geceyi hayırlara vesile kılsın dualarımızı kabul günahlarımızı affeylesin
TÜM DUA DOSTLARIMIN KANDİLİNİ VE CUMASINI KUTLUYORUM.RABBİM HERKESİN DUALARINI KABUL ETSİN.
RABBİM BU GÜZEL GÜNLERE BİZLERİ TEKRAR ERİŞTİRSİN.HAKKIYLA BUGÜNLERİ GEÇİRMEYİ NASİP ETSİN.
TÜM DUA DOSTLARININ DUALARINI KABUL ETSİN,GÜNAHLARINI AFFETSİN İNŞALLAH
kandilimiz mübarek olsun...dualarla..
Rabbim nice hayırlı kandillere ulaşmayı nasipetsin,dua vakitlerinde hayırlı dualar etmeyi nasipetsin, hayırlı kandiller
hayırlı kandiller hayırlı cumalar.
Herkese hayırlı kandiller.Dualarımızın kabul olması dileği ile...
kandilimiz mübarek olsun.dua edin dostlarım .
ALLAH'in daveti üzerine peygamberiz bir gece melekler tarafindan mekkeden kudüse götürülmüstür. Burada cebrail ile birlikte bütün gökleri asarak ''sidretül münteha'' denilen makama yükselmis ve ALLAH ile görüsmüstür. Bu yolculugun Mekke?den Kudüs?e kadar olan bölümüne isra Kudüs'ten ALLAH ile görüsmesine kadar ise Mirac denir. Bu görüsmede peygamber efendimize ümmet'i için vakit namaz ve Mirac hediye edilmistir. Hayirli Kandiller!
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
HAYIRLI CUMALAR18 yıl önce gönderildi # -
HAYIRLI KANDILLER HAYIRLI CUMALAR . RABBIM TEKRAR TEKRAR NASIB ETSIN INSALLAH.SEN BIZIM GUNAHLARIMIZI AFFET DUALARIMIZI KABUL EYLE YA RABBIM . AMİİİİİNNN
HERKESİN KANDİLİ VE CUMASI MÜBAREK OLSUN
RABBİM ELİNİZİ BOŞ ÇEVİRMESİN
DUA VE SELAMLA18 yıl önce gönderildi # -
TÜM DUA DOSTLARIMIN KANDİLİNİ KUTLAR HAYIRLI CUMALAR DİLERİM . DUALARIMIZDA BİRBİRİMİZİ UNUTMAYALIM LÜTFEN RABBİM BU BÜYÜK GECENİN YÜZÜSUYU HÜRMETİNE HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN GÖNLÜMÜZDEKİMURADIMIZ HER NE İSE VERSİN İNŞALLAH.SELAMETLE.
bismillahirrahmanirrahim
ya ALLAHÜL Mahmüdü fi külli Alihi
hepinize selamunaleyküm tüm müslümanların sitemizde bulunan saygıdeger kardeşlerimin hepsinin ayrı ayrı cuma ve kandillerini kutluyorum allahım yar ve yardımcımız olsun inşallah hilal kardeşim sizlerle tanışmama vesile oldu allah ondan razı olsun
BU MÜKEMMEL SİTEYİ KURAN EMEGİ GEÇEN KARDEŞLERİMİZDEN DE ALLAH RAZI OLSUN ALLAHIN RAHMETİ ÜZERİNİZE OLSUN AMİN....GÜL18 yıl önce gönderildi # -
TÜM DUA DOSTLARIMIN MÜBAREK KANDİLLERİNİ KUTLAR HAYIRLAR GETİRMESİNİ DİLERİM
CUMANIZ HAYIRLI KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN .RABBİM DUALARIMIZI KABUL BUYURSUN.
Kardeşlerim hepinizin Miraç kandili mübarek olsun.
hayırlı kandiller hayırlı cumalar
Allahım şu an okunan ikindi ezanlarının hürmetine, mübarek miraç kandilinin hürmetine, Cuma gününün hürmetine, Efendimiz Muhammet Mustafa (sav) hürmetine,
tüm hastalarımıza şifa, dertlilerimize deva, borçlularımıza eda, işi olmayanlara iş, eşi olmayanlara eş, aile huzuru olmayanlara aile huzuru ve bilmediğimiz ne dertleri varsa tüm kardeşlerimizin sıkıntılarını gider, selamete ulaştır.
HASBİNALLAHİ VE NİMEL VEKİL. LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAH. LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZ ZALİMİN. AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHABTÜM DOSTLARIMIN KANDİLİNİ KUTLARIM.
herkesin kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerimm..bol dualıı kandiller:))
tüm dua dostlarımın kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını cenabı haktan niyaz ederim RABBİMM BU GECENİN HÜRMETİNE DUALARINIZI KABUL ETSİN HERŞEYİ GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN ALLAH HER DAİM YARDIMCINIZ OLSUN AMİN
slm arkadaşlar hayırlı kandiller bu gece dua gecesi ben aranıza yeni katıldım ne olur dualarınızda beinde eksik etmeyin
Konsun yine pervazlara güvercinler, hu hulara karışsın aminler,mübarek akşamdır, gelin ey Fatihalar, Yasinler.... İyi Kandiller
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.