ArkadasLarıım dostLarım din kardesLerim...Ben umudumu kesmeden dua ediyorum her namaz esnasında ama sizinde dualarınızı istiyorum.edermisiniz benm icin..bu aksam benm icin cok önemLi..adim oKan..Benm boyumdan büyük bi sıkıntım war...Bundan kurtulmam icin Ne oKumamı önerirsiniz..Rabbimin beNi işiittigine eminim.ama ona daha yakın oLmak istiyoRm yani Duamın kabuL oLması icin baska neLer yapabiLİrim..sizdende yardım bekliyoRum.
ben hep bu duayi ediyoRum 'Rabbim Bana şifa ver.Şifa verecek ancak sensin.senin verecegin şifa hicbir hastalık bırakmaz..'
başka ne önerirsiniz..
Benm icinde dua edin Lütfen..
Allah simdiden Razı oLsun gönLüne göRe versin.
Bir Dua'da siz eDermisniz.
(39 mesaj) (23 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allahım sana tez zamanda şifa versin.esmaül hüsna okumanı tavsiye ederim.ya şafi ya şafi diye sürekli içinden allahı zikret.inşallah tez zamanda sıkıntıların biter.dualarımdasın kardeşim
18 yıl önce gönderildi # -
duaların kabul olması için sadece sabretmek ve inanmak gerekiyor.allaha yalvar içinden geçenleri o şüphesiz biliyo.
hızır aleyhisselam'ın duası :Aksemtü aleyki eyyetühel ılleti bi izzetillah.Ve bi azameti azametillah.Ve bi celali celalillah.Ve bi kudrati kudratillah.Ve bi sultani sultanillah.Ve bi la ilahe illellah.Ve bi ma cera bihil kalemü min ındillah.Ve bi la havle ve la kuvvete illa billahi illensarafti.AMİN.
Manası:Ey hastalık! sana Allah'ın izzetiyle,azametiyle,yüceligiyle,kudretiyle,gücüyl e,La ilahe illellah ile,Allah katından kalemin yazdıkları ve Allah'ın güç ve kuvveti ile yemin veriyorum.Bu kimseyi terk edip uzaklaş.
Tawsiyen icin Çok sağoL..başka tawsiyeLeri oLan waRsa beKLiyoRum dostLar.
Allahım, gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı eylesin,
Hakkınızda hayırlı olanı gönlünüze razı eylesin. {bu duayı cok seviyorum sizin icinde okuycam bu gece}18 yıl önce gönderildi # -
mahperi Allah Razı oLsun..not eDiyoRum Okuycam.
yeNi bi kOnu acmak istemiyoRum..surda soruwereyim..beş wakit namaz ve nafiLe namazLar disinda Allah rızası icin kılınan namazLar dogru mudur..!Rabbimize en yakın secde ederkeniz ya Ben duamı eDeRken namaz saati oLmasa biLe kıLsam öLe dua Mı eTsem uygun muDur.
şimdiden Allah razı oLsun cwpLar icin.**bu tip sorularla ilgili :7 - Dini sorular ve cevaplar için bu konunun ehline danışmanızı tavsiye ederiz.
Önerdiğimiz siteler:
http://www.sorularlaislamiyet.comhttp://mucize.net/dualar/topic/2635?replies=18
bu adreslere müracaatınızı öneririz...
allah şifa versin yolcu
Rabbim hakkında hayırlar ihsan etsin
allah şifa versin yolcu
allahım sana tez zamanda şifa versin.esmaül hüsna okumanı tavsiye ederim.ya şafi ya şafi diye sürekli içinden allahı zikret.inşallah tez zamanda sıkıntıların biter.dualarımdasın kardeşim
fatiha çok oku
Allahım bu kardeşimize acil şifalar ver.AMİN.
kardeşim ayetel kürs-i ve ESMA-ÜL HÜSNA dertlerine deva olsun bol bol okumanı öneririm.
3 ayetel kürs-i ben sana okuyorum kardeşim.18 yıl önce gönderildi # -
Allah sizden Razı oLsun..çok saoLun.
Rabbim hic birinize sıkıntıLı bir hayat yasatmasın,huzur doLu sevgi doLu bir yaşam weRSin.18 yıl önce gönderildi # -
size sadece şunu söyleemek istiyorum ben şuna inanıyorum ve hep böyle dua ediyorum gece yarısından sonra saat 2 yada 3 gibi kalkın güzel bir abdest alın ve içten gele gele allahtan iste inan bana rabbim içten gele gele edilen duayı çevirmez rabbim tez vakite size şifa versin
allah tez zamanda gidersin sıkıntılarını kardeşim..100 ya şafi de yoldaşın olsun..
Allah yardımcınız olsun kardeşim
hakkınızda hayırlar nasib etsin18 yıl önce gönderildi # -
Çok saoLun çok duyguLandım dostLar.bu siteyi acandan Allah Razı Olsun..
hanzadee tawsiyen icin çok saoL.ama saten hic uyuyamıyoRum ki gecem gündüzüm birbirine karıstı.:(.
rabbim tüm sıkıntılarını gidersin.sen ümidini kesmeden dua etmeye devam et.her darlığın arkasından genişlik mutlaka vardır
gl06 ne güzel söyLedin...artık dualarıMa daha bi Sıkı saRıLcam.
allah hayırlı şifalar versin.
aminn Allah Razı Olsun.
KARDEŞİM ÖNCELİKLE ARAMIZA HOŞ GELDİN... SANA HOŞ GELDİN HEDİYESİ 1 FATİHA 3 İHLAS HEDİYEMDİR KABUL ET LÜTFEN........
BİRDE RABBİM SANA HUZUR, SAĞLIK VE GÖNÜL GENİŞLİGİ VERMESİ İÇİN 1 KEVSER OKUYORUM.....
SELAM VE DUA İLE..
senin için dua kitabında buldum bu duaları inş tez zamanda rabbim şifa verir.
abdestli olarak ilk önce fatiha suresi okunur.sonra devam edilir;
bismillahirrahmanirahim
*"VE YEŞFİ SUDURA KAVMİN MÜ'MİNİNE VE YUZHİB ĞAYZA KULUBİHİM"
(ALLAH MÜMİN KAVMİN GÖĞÜSLERİNE ŞİFA VERİR.KALPLERİN KİN VE DÜŞMANLIĞINI GİDERİR.)*"YA EYYUHA'N-NASU KAD CAET KUM MEV'IZATUN MİN RABBİKUM VE ŞİFAUN LİMA Fİ'S-SUDURİ VE HÜDEN VE RAHETEN Lİ'L MÜ'MİNİN."
(EY İNSANLAR İŞTE SİZE RABBINIZDAN BİR ÖĞÜT VE KALBLERDEKİ HASTALIK İÇİN BİR ŞİFA.MÜMİNLER İÇİN BİR HİDAYET VE RAHMET GELMİŞTİR)yunus57*"VE NÜNEZZİLÜ MİNE'L-kURANİ MA HÜVE ŞİFAÜN VE RAHMETÜN Lİ'L MÜ'MİNİN"
(BİZ KURANDA MÜMİNLER İÇİN ŞİFA VE RAHMERT OLAN AYETLER İNDİRİYORUZ)isra 82*"ve iza meridtu fehüve yeşfin"
(ben hastalandığım zaman bana Allah şifa verir)şuara 8018 yıl önce gönderildi # -
HEBUN HUZUR, SAĞLIK,GÖNÜL GENİŞLİGİ
Ne güzel konustun.benm tek ihtiyacım oLan şey bu HUZUR, SAĞLIK..Paramıs,şanmış şöhretmiş,hic biRi uMruMda deiL ne kadar değersiz oLduklarını anLadım sağLİk oLmayinca.ama bu hastaLik Beni sizin gibi insanları tanımama vesiLe oLdugu icin cok Mutluyum.eN önemLiside bu hastaLİk sayesinde asLında ne kadar kör oLdugumu fark ettim.Artık gözLerim aciLdi.
Rabbim biLİyoRki Yazdıggın 3 şeye dünyaLarı değismem.
Allah Razı oLsun HEBUN.18 yıl önce gönderildi # -
yasemin787 Duygu seLi icindeyim çok saoLun.Rabbim gönLünüze göRe wERsin.
Öncelikle Rabbim şifa versin.Hep söylüyorum ve söylemeye devam edeceğim;İNSAN SURESİNİN SON BEŞ AYETİ.Oku ve okut kardeşim.Hemde bol bol.Zaten Türkçe mealini de okursan daha iyi anlarsın beni kardeşim.Ben de okurum inşallah senin için
rica ederim ne demek kardeşim allah yar ve yardımcın olsun.unutma rabbim sevdiği insana hastalık verirmiş.sabret ve dua et.
allah şifa versin inşallah
RABBİM EN KISA ZAMANDA ACİL ŞİFALAR VERSİN ESMAÜL HÜSNAYI OKUMANI VE PEYGAMBER EFENDİMİZE (s.a.v) ÇOK SALAVAT GETİRMENİ TAVSİYE EDERİM.DUALARIMDA OLUCAKSIN 50 AYETEL KÜRSÜ HEDİYEM..
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.