rabbim çok çok amaçok mutlu etsin seni.inşallah bir gün benimde dualarımdaki adam beni istameye gelir amin
DUALARIMDA OLAN KİŞİ İSTEMEYE GELİYOR BENİ....guleysa
(39 mesaj) (35 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAHIM MUTLU VE HUZRLU BIR YUVA KURMAYI NASIP ETSIN KARDESIM SENDEN AT BI KENARA BOŞUNA TASA YAPMA SEYTAN FİTNE SOKCAKYA İŞDE NASIL OLACAK BIRAK BUNLARI RABBIM MUTLU ETSIN BIRDE BENIM HALIME BAK SEVDIĞIM KIZIN BABAI OLRUM DE VERMEM DİYOR TEHTİT EDİYOR ABISI OLDURECEĞİM SENI BIRAK KARDESIMIN PEŞİNİ DİYE RABBIM SİZLERİ MUTLU EDER İNŞALLAH KARDESLERIM BANADA DUA LAR EDIN ALLAH RIZASI ICIN
guleysa KARDESIM RABBIM HEP YUZUNU GULDURSUN AMIN
...........ABDURRAHMAN........................19 yıl önce gönderildi # -
Rabbim hakkında hayırlı olanı gönlüne göre versin,bak sen kavuşma yolundasın ya kavuşamayan kardeşlerimiz,Allah herkesin gönül sıkıntısını gidersin,inş. diğer sorunlarda kendiliğinden halloluverir,nikahta keramet varmış...ama tavsiyem düğünden önce sakın nikah yaptırma..lütfen beni ciddiye al kardeşim..
19 yıl önce gönderildi # -
Allah'ım ne kadar sevindim senin adına bilemezsin,sanki kendime olmuş gibi inan çok mutlu oldum gönül dostum.Lütfen şüpheleri kalbinden uzaklaştır,herşeye gönlünce inan ve artık mutlu olmaya başla bence bunu artık hak ettin sen.Sevgiler...
Hayırlı olur inşallah içinden at bu şüpheleri ve mutlu ol o da zamanla açılacaktır düzelecek her şey merak etme inşallah.
rabbim senin ve sevdiğinin yüreğine ferahlık versin şeytanın vesveselerini sizden uzak kılsın işinizi hayırlı kılsın ve hayırla tamamına erdirsin sizi yolundan ayırmasın inşaallah amin amin amin 7 fatiha hediyemdir
İnşallah çok mutlu olursun.rabbim o yuzunu hep guldursün.
SENİN YAZILARTINDAN ENERJİ VE MORAL ALIYORUM.RABBİM GÜCÜNÜ HİC BİTİRMESİN GÜLSEN KARDEŞİM.
ÇOK İYİSİN ÇOK.19 yıl önce gönderildi # -
kardeşim senin adına bende sevindim şimdi yazını okuyunca. allah güzel gönlüne göre versin. öyle ufak tefek şeyleride kafana takma . hiç kimse istemeden bişey yapmaz ... hayırlısı olur inşallah.amin.
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.