kardaslarim sizleri tanedigim icin rabbima sukurler olsun sizlerin dua lariniz la isim eva dundi so an pek iyi degil aramiz ama geni allahima sukurler olsun kizim babasena kaustu ya yovam kurtuldi ben ona cok iyi davraniyurum ama o semdi da beni nedan o bayan dan ayrdin diya kiziyur olsin bu da gecar yoksa ben hic bir sy yapmadim sadeci dua etim ve sizler dua etiniz bu sikintilarim da gecir insallah bana dua nizi eksik etmain allah hepniz dan razi olsun benim da dualarim sizlerla
din kardaslarim allah hepniz dan razi olsin kizimin babasi eva dundu
(19 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Rabbim sevincinizin devamını nasib etsin kardeşim
yine birşey söylemeyin,,yine eski günleri hatırlatmayın,,yine sadece dua edin inşallah
Allah afiyet huzur nasib etsin,,,,
elhamdulillah18 yıl önce gönderildi # -
Adelacığım kardeşim çok sevindim.
kardeşim,olsun eşinizin bu tavrı zamanla düzelir siz eşinize güvendiğinizi hissettirin ona temiz sıcak güvenli bir yuva ortamı sağlayın her an iyi ve merhametli davranın bunların hatırına, yavrunuzun hatırına eşiniz tekrar yuvanıza bağlanır.
anne olunca daha çok fedakarlık yapmak gerekiyor kızınızın mutluluğu geleceğinin güvenli olması sizin eşinizle iyi geçinmenizin sonucuna bağlı kardeşim,farzedin bir çocuğunuz daha oldu oda eşiniz.
duayla kal kardeşim.
dualarımda olduğunuda unutma.18 yıl önce gönderildi # -
Allahım bugün aldığım 2. güzel haber buuuu çok sevindim adelacığım çokkk.
İnşallah zamanla herşey yoluna girer.18 yıl önce gönderildi # -
elhamdulillah Rabbim sevincinizin devamını nasib etsin inşallah
18 yıl önce gönderildi # -
çok güzel ya çok sevindim ablacım daimi olur inşallah
Rabbim sevincinizi daim kılsın
bende çok sevindim ablacım.rabbim yardım etsin size ve sizin durumunuzda olanlara.reyhan ablam ve hatice ablam içinde dua edin lütfen.onlarda aynı sorunu yaşıyolar.inşallah bütün yuvalar yıkılmaktan kurtulur
allahım sevincini daim etsin
inşallah çok mutlu ve huzurlu olursunuz
kötü güğnler geride kalsın inşallah18 yıl önce gönderildi # -
rabbim sevincini daim etsin yine eski güzel günlerinize dönün inşallah
ÇOK SEVİNDİM CANIM KARDEŞİM.İNAN ELLERİM TİTREYEYEK YAZIYORUM.İNŞALLAH BENİM VE REYHAN KARDEŞİMİNDE EŞLERİMİZ DÖNERLER.BİZLERİN VE YAVRULARIMIZIN YÜZLERİDE GÜLER İNŞALLAH.SENİNDE MUTLULUĞUN KALICI VE DAİMİ OLSUN .
elhamdulillah
allah daha da mutlu etsin inşallah ablacim..rabbim bizede gosterir mucizesini inşallah..
RABBIM HER ZAMN MUTLU ETSIN RABBIM NEYLERSE GUZEL EYLER
GÖZÜNÜZ AYDIN RABBİM MUTLULUĞUNUZU DAİM ETSİN
SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ..
çok sevindim ablacım rabbim bozmasın mutluluğunu daim etsin
Çok sevindim kardeşim Rabbim yuvanıza huzur mutluluk sağlık versin. AMİN AMİNAMİN
ablacımm çok sevindim şükürler olsun.Allah daim etsin inşallah..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.